5 anledningar att köpa L-carnitine Pure 1000 NU!

Studier och kunder är överens: L-Carnitine Pure 1000 är det bästa valet om du söker ett praktisktsnabbt sätt att forma din figur. Bara en shot om dagen kan stötta dig på din resa mot dina mål!

image

L-carni-va?

Med så många kosttillskott på marknaden kommer det inte som en överraskning att det är svårt att lista ut vilket som är bäst för dig.

Våra forskningsteam har investerat tusentals timmar i just fettförbrännare och domen är glasklar: du behöver L-karnitin för att transportera långkedjiga fettsyror (DVS de flesta fetter som vi äter) till mitokondrier där de förbränns för energi.

Med andra ord: utan L-karnitin skulle vi inte kunna bränna fett och omvandla det till energi!

Vad gör L-carnitine Pure 1000 så mycket bättre än andra produkter? 

Marknaden är enorm och tyvärr översvämmad av liknande produkter av lägre kvalitet. Därför är det viktigt att du tar det renaste & bästa L-karnitinet!

Här är 5 skäl att köpa en av Slimmiums bästsäljare  NU: 

  • Bara en shot innehåller 1000 mg Carnipure® - L-karnitin av högsta kvalitet (tillverkat i Schweiz av Lonza, ett företag med över 35 års erfarenhet!) Över 8 000 studier har visat attivåra shots med L-karnitin  är säkra och effektiva när det gäller att  hjälpa kroppen att använda sina egna fettreserver som bränsle, vilket ger dig en boost av energi och snabbare resultat.*
  • Våra shots innehåller grönt te. Grönt te är en populär & naturlig fettförbrännande ingrediens som har visats öka energiförbrukningen - vilket hjälper vår kropp att konsumera fler kalorier även när vi vilar. Studier har visat en ökning av fettförbränning med upp till 17%* under måttlig intensitet!
  • De ger ett utmärkt stöd om du redan tränar eller är på väg att börja träna eftersom det håller dig full av energi & motiverad. Det kan också hjälpa till med återhämtningen efter träning  - se bara till att ta din shot innan träningen för att undvika att bli för pigg och aktiv innan läggdags!*
  • Om du inte är ett stort fan av pulver och kapslar då kommer du att älska L-Carnitine Pure 1000 eftersom det kommer i form av praktiska shots. Ta dem med dig på semestern, till jobbet eller till gymmet! Få bättre resultat, en shot i taget!
  • Det är supergott! Vi har förbättrat formeln och gett den en underbart god smak av pina colada och vi är stolta över att kunna meddela att de innehåller endast 8 kcal per shot. 

Ge L-carnitine Pure 1000 en chans och bränn bort fettreserverna även under vila!

*Effekterna av produkten kan variera mellan individer och kan skilja sig från vad som beskrivs på hemsidan.

Produkter för dig