5 saker som faktiskt fungerar för att bli av med celluliter

image

Du har säkert hört det förut – det är helt normalt och naturligt med celluliter och hela 85% av alla kvinnor har dem. Men om du har svårt att finna dig i att behöva acceptera din gropiga hud, så är även det helt okej. År av forskning har gett oss bättre insikt i vad som faktiskt fungerar bäst när man försöker få slätare hud, och vi kan avslöja en liten hemlighet: det handlar inte bara om kosttillskott!

Anledningen till att vi får celluliter

Orsakerna till att celluliter uppstår har ingenting att göra med vikten. Att bindväven försvagas kan kopplas till:

 •  Stress i vardagen

 •  Viktförändringar (ja, även viktminskning)

 •  Åldrande

 •  Solskador

 •  Osund kost

 •  En stillasittande livsstil

 •  Hormonella förändringar

 •  Toxiner

Den uråldriga kampen för att bli av med celluliter

Kvinnor har strävat efter slät hud sedan tidernas begynnelse, men det är inte alla metoder för att bekämpa celluliter som är särskilt effektiva, och det är viktigt att komma ihåg att en ensam åtgärd inte kan uträtta några underverk. Celluliter måste bekämpas både inifrån och utifrån. Det är därför det inte går att uppnå önskat resultat genom att enbart ta tabletter mot celluliter, eller genom att enbart använda cellulitkrämer.

5 steg för att bekämpa celluliter

1. Drick mer vatten

Att dricka mer vätska hjälper till att hålla huden återfuktad och fyllig, vilket gör att den ser slätare ut. Tillräcklig vätsketillförsel är också viktigt för att motverka vätskeöverskott och spola ut toxiner.

2. Släta ut huden inifrån

Förbättra hudens utseende med hjälp av kosttillskott som förbättrar mikrocirkulationen inifrån och får huden ser slätare ut. Slimmium Cellulite Attack gör allt detta och mer därtill, eftersom den dessutom främjar viktminskning (fettförlust bidrar till minskad uppkomst av celluliter) och skyddar mot miljöskador. Allt du behöver för att förbättra din hud från insidan!

3. Gör styrkeövningar

Att bygga upp och tona musklerna kan bidra till att förbättra celluliternas utseende. Vi rekommenderar övningar som knäböj och utfall, eller övningar med ett elastiskt träningsband.

4. Strama åt huden utifrån

Testa att använda en cellulitkräm för att hålla apelsinhuden borta. Slimmium Anti-cellulite Lotion återfuktar huden och gör huden mjukare, vilket hjälper till att göra celluliterna mindre synliga. Dessutom hjälper den till att öka fettförbränningen, minska fettansamlingen och hindra att nya fettceller bildas för att synligt reducera fettet och minimera synliga celluliter.

5. Borsta & massera

Att borsta och massera huden regelbundet kan hjälpa till att stimulera mikrocirkulationen under huden, förbättra lymfflödet och lymfdräneringen samt eliminera toxiner. Testa att använda Slimmium Anti-cellulite Lotion i kombination med Slimmium Cellulite Brush för maximal effekt mot celluliter.

Påskynda resan mot cellulitfri hud med vårt stora cellulitpaket

En kraftfull kombination av Slimmium Cellulite Attack med trippelverkande effekt mot celluliter och Slimmium Anti-cellulite Lotion för fokuserad fett- och cellulitbekämpning. Dessutom ingår vår praktiska Slimmium Cellulite Brush som hjälper dig att massera bort groparna.

Äntligen ett sätt att minimera celluliterna (och fettet!) genom att angripa dem från både insidan och utsidan!

Detta kraftfulla paket hjälper dig att:

 •  stärka blodkärlens väggar (vilket bidrar till förbättrad mikrocirkulation)

 •  jämna ut din hud för att synligt minska celluliterna

 •  öka fettförbränningen med upp till 60*%

 •  minska fettansamlingen med upp till 55*%

 •  minska bildandet av nya fettceller med upp till 60*%

Produkter för dig