5 bevisat effektiva vanor som kommer hjälpa dig att gå ner i vikt - och stanna där

Nya studier visar hur stor stor inverkan det kan ha på viktminskningsprocessen att skaffa sig goda vanor och göra sig av med dåliga. Det har visat sig att även de enklaste förändringarna kan göra stor skillnad. Vet du inte var du ska börja? Fortsätt läsa!

image

Här kan du ta del av 5 idiotsäkra tips på hur du på ett enkelt sätt kan införliva vanor som kommer göra stor skillnad för dig på din resa mot ett lättare jag.

Håll det regelbundet

Dina måltider bör bli en rutin. Om du äter samma tider varje dag kommer du ha större chanser att gå ner de där extra kilona. Hur då? Om du har en strikt plan är det mindre risk att du småäter mellan måltiderna eller när du är uttråkad. Inte svårare än så!

För ännu större framgång, lägg till Slimmiccino STRONG i din dagliga rutin. Den undanhåller överdriven hunger, hjälper till att hindra fett från att lagras och boostar fettförbränning.

Var förberedd

Din diet kommer vara så mycket enklare att hålla om du planerat dina måltider i förväg och ligger ett steg före. När du skyndar mot dörren och vet om att du inte kommer vara hemma i tid för din vanliga mattid - ta något med dig. Några av de mest hälsosamma mellanmålen att ta med är färsk frukt, nötter eller hemgjorda granolabars. Skapa inte situationer där du måste sträcka dig efter kakor eller chips bara för att du inte har några alternativ. Det är ett enkelt och gott byte.

Promenera mera

Att gå är bland det enklaste och mest effektiva du kan göra för att bli mer fysiskt aktiv. Det kräver inte någon träningsutrustning eller speciella kläder. Det är bara att ta på sig ett par sköna skor och gå ut igenom dörren.

Försök gå 10,000 steg om dagen. Om du känner att du inte har tid att gå en timmes lång promenad varje dag kan du göra små förändringar i dina rutiner för att maximera din ansträngning. Ta trapporna istället för hissen, gå av bussen en hållplats tidigare eller parkera din bil lite längre bort. Få upp din puls varje dag, det gör en enorm skillnad.

Med Slimmiccino kan du dessutom vara helt säker att du får den energi du behöver för att lyckas.

Kolla en gång till

Gör ett experiment. Fyll en liten skål med ris. Ser det ut att vara ganska mycket? Tror du att du skulle bli mätt av den portionen? Förmodligen, ja.

Nu kan du ta samma mängd ris, men häll den i en stor salladsskål. Nu ser det ganska lite ut, visst? Du skulle helt säkert kunna äta mer än så. Fel! Gör inte det misstaget.

Var försiktig när du tar för dig så att du inte tar för mycket. Det kan vara så att dina portioner är onödigt stora och du alltid äter upp det som ligger på tallriken framför dig. Prova använd en mindre tallrik och ta för dig bara en gång. När du ätit klart, drick ett glas vatten och vänta i minst fem minuter. Om du fortfarande är hungrig efter det, då kan du ta en andra portion.

Tack och godnatt, fettet!

Att sova är grundläggande för att kunna gå ner i vikt. Vissa säger att det en hälsosam kost och träning inte kan ge tillfredsställande resultat om man inte sover tillräckligt.

Så gör precis som med måltiderna, försök sova regelbundet - lägg dig och vakna samma tid varje dag. Sikta på minst sju timmars sömn (helst åtta) varje natt.

Im du vill kunna somna fortare och bränna ännu mer fett under tiden du sover borde NightBurn STRONG bli din allra bästa nya vana. Den hjälper till att undanröja de där begären efter något att mumsa på om kvällarna och hindrar kalorier från att omvandlas till fett. Den hjälper också till att boosta ämnesomsättningen och att hålla levern i form.

Nu kan du köpa den till ett specialpris >>

Vi har också gjort ett paket med både Slimmiccino och NightBurn till ett fördelaktigt pris >>