De bästa varma kopparna till kalla dagar

Vinter och högtider är bara runt hörnet nu! Doften av pepparkakor och lussebullar från ugnen, kanske det sprakande ljudet från en eldplats, smaken av varm choklad...Få saker är lika mysigt som de stunder som kommer med vintern

image

Vi älskar nog alla den mysiga känslan man får från den nuvarande säsongen, och njutningarna som kommer med den. Men så sitter ditt hälsosamma mini-du på din axel och viskar i ditt öra om hur detta nya och lite större intag av kalorier inte kommer förbrännas av sig själva.

Men istället för att skjuta på träningen till våren 2021 och känna skuldkänslor varje gång du blir bjuden på fika eller själv tar en kanelbulle, vad sägs om ett beprövat sätt för att få dig att må bättre - en varm kopp!

Här är ett urval av de fem bästa immunsystems boostande varma dryckerna för den där lilla extra hjälpen dessa kommande kalla månader:

1. Varmt te med ingefära

Med massor av nyttiga fördelar är te med ingefära showens stjärna varje vinter. Det främjar god matsmältning, kan ge lindra vid halsont, motverkar förkylning och mildrar illamående. Med andra ord: gör en kopp NU! Du skär ned ingefärsrot och lägger skivorna i en kopp, häll över kokat vatten och låt koppen sjuda i 10 minuter. Använd honung eller annat sötningsmedel för smak. Honung är även det bra för vid halsont!

2. Gurkmejemjölk

Denna gyllene och otroliga dryck är fylld av antioxidanter, järn och nyttiga fetter. För att skörda dess kraft, värm upp mjölken (vilken du vill), tillsätt lite gurkmeja och ingefära, en nypa svartpeppar och kanel, honung om du vill göra drycken lite sötare, och låt koppen sjuda i några minuter.

3. Matcha

Rik på catechiner, som kan reducera cellskador, du bör göra matcha regelbundet för att också förbättra din viktminskning. Du gör matchate genom att hälla varmt vatten i en kopp med matchapulver och röra om ordentligt med en bambuvisp.

4. SlimTEA 24/7

Det här teet arbetar hårt för att stödja din viktminskning! Med dag- och nattduon som kan skryta med kraftfulla växtbaserade ingredienser, kommer din kropp hitta en ny balans på ett naturligt sätt. Live & Slim väcker upp din matsmältning, detoxar din kropp och snabbar upp viktminskningen, medan Sleep & Slim tillåter dig att säga “farväl” till sug och begär efter onyttiga matvanor på kvällen, lugnar ditt sinne och främjar en god natts sömn.

5. Slimmiccino

En cappuccino som är bra för dig, den populära drycken Slimmiccino reducerar hunger, stoppar fett från att formas och ger dig en kraftfull energiboost. Med enbart 8 kalorier per kopp och dessutom helt sockerfri, om det inte gör Slimmiccino till vinters superhjälte bland varma drycker, då har vi ingen aning vilken det i sånt fall är!