När jag fick höra talas om detta enkla sätt att aktivera fettförbränningen var jag bara tvungen att testa! Nu har jag gått ner 11* kilo och äntligen fått tillbaka mitt självförtroende – vid 41 års ålder!

Odvečna teža

Jag minns en dag när jag skulle göra mig i ordning för att gå ut på middag med min man och fira vår bröllopsdag. Jag hade verkligen sett fram emot det, eftersom vi sällan får tid bara för oss själva.

Jag gladde mig verkligen till att sminka mig och klä upp mig, jag hade till och med köpt nya klackar och en ny klänning månaden innan!

Men där stod jag i mina underkläder och såg på den underbara, nya klänningen som låg och väntade på sängen... Det är ett ögonblick jag aldrig kommer att glömma – jag började ta på mig klänningen och allt gick bra tills jag var tvungen att dra den över magen.

Först trodde jag att det var tyget som hade fastnat, men så ställde jag mig framför spegeln. Jag blev förskräckt!

Klänningen passade inte längre. Jag hade valkar på magen som vägrade att ge efter, och hur mycket jag än försökte dra i klänningen för att få den att passa, så gick det inte. Jag minns hur mina ögon tårades när jag stod där och stirrade på mig själv. Jag kände mig helt förtvivlad – jag hade köpt klänningen för bara en månad sedan! Hur var det möjligt att den inte passade?

Jag började ropa till min man att jag inte tänkte gå någonstans. Ingen klänning, ingen bröllopsdag. Jag var så upprörd! Jag hade kämpat med vikten i många år, men det här var droppen som fick bägaren att rinna över. Det förstörde min bröllopsdag och hela minnet av den.

Jag var otröstlig och ville bara få tillbaka den kropp jag hade före mina två graviditeter. Det så lätt att hålla vikten på den tiden!

image

Jag heter Eva, är 41 år gammal och mamma till två pojkar. I den här artikeln tänkte jag berätta hur min frustration fick mig att nå dit jag är idag – 11* kilo lättare.

Jag kämpade verkligen med vikten efter mina två graviditeter och har testat varenda diet och bantningsprodukt under solen – piller, drycker, keto, kolhydratsnål kost... Jag var desperat!

Sedan lärde jag mig någonting om fettförbränning som förändrade mitt sätt att se på viktminskning.

Det finns en vävnad i kroppen som ansvarar för att bränna fett. Tyvärr är denna vävnad i allmänhet inte aktiverad, och det är därför som alla dieter jag testade var värdelösa. Inte undra på att jag inte gick ner i vikt när jag inte tog hänsyn till denna viktiga process i min kropp!

Som tur är har jag hittat en lösning som kan aktivera vävnaden och kickstarta fettförbränningen. När jag började fokusera på detta, började jag även att gå ner i vikt i en helt annan takt. Det tog några veckor, men när viktminskningen väl tog fart, så var det lekande lätt.

Självklart var jag tvungen att testa klänningen som jag hade köpt till min bröllopsdag, och jag kunde knappt tro mina ögon – jag hade bara förändrat en enda sak, och klänningen satt löst! Det har gått fyra månader sedan jag började förstå hur kroppen fungerar, och jag har redan gått ner 11* kilo. Nu vill jag bara dela med mig av min fantastiska upptäckt till fler människor. Jag vill berätta för alla andra kvinnor där ute att det faktiskt finns ett sätt att gå ner i vikt, även efter 40.

Min vikt stod i vägen för min lycka, och jag var tvungen att göra något åt det!

image

Jag har kämpat med vikten i flera år, och efter två graviditeter verkade det som en kamp som var omöjlig att vinna. Att sitta stilla på kontoret i 8 timmar om dagen var inte till någon vidare hjälp, och när jag kom hem var jag helt enkelt för trött för att träna. Jag hade inte heller tid att laga hälsosam mat och började snart att gå upp i vikt, speciellt kring magen.

Jag kände mig olycklig och osäker på mitt utseende. Jag hade testat mängder av olika dieter i hopp om att kunna bli kvitt magfettet och få tillbaka mitt självförtroende, men varje gång jag lyckades gå ner lite grann, så gick jag alltid upp igen. Det var så frustrerande.

Jag minns tydligt att jag kände mig väldigt obekväm i min egen kropp. Det som gjorde mest ont var att jag inte kunde hålla jämna steg med mina barn, jag orkade inte springa omkring och spela fotboll med dem! Jag kände mig konstant utmattad och hade ont om energi redan när jag klev ur sängen på morgonen.

Viktuppgången tog även hårt på mitt känslomässiga välbefinnande. Att shoppa förvandlades till en skräckupplevelse eftersom jag hade svårt att hitta kläder som passade, och jag upplevde massor av frustration och besvikelse. Det kändes som en ständig kamp, och trots att jag försökte göra något åt mitt midjemått genom olika dieter, så förblev vikten min största osäkerhet.

Jag kände mig fångad i en ond cirkel av besvikelse och skuldkänslor. Jag visste att jag var i behov av en lösning som kunde bryta trenden en gång för alla – men det var inte förrän den där bröllopsdagen som jag verkligen bestämde mig för att inte låta situationen fortsätta.

Jag var tvungen att göra något åt saken, inte bara för min egen skull, utan även för min familj. Jag ville kunna leka med barnen, jag ville kunna njuta av livet.

Det viktminskningsbranschen döljer!

Under årens lopp har jag testat massor av olika dieter i ett försök att gå ner i vikt och få tillbaka den kropp jag hade innan jag blev mamma. Varje gång började det med hopp och beslutsamhet, bara för att sluta med besvikelse och frustration.

Jag experimenterade med dieter som utlovade snabba resultat och har testat allt från kolhydratsnål och fettsnål mat till fasta och måltidsersättning. Vissa av dieterna gav resultat till en början, och jag upplevde en kortvarig viktminskning. Men med tiden blev det allt svårare att hålla sig till de strikta riktlinjer och restriktioner som dessa dieter innebar.

Jag var tvungen att göra massor av uppoffringar och kände mig sällan mätt, vilket ledde till ett oerhört matsug. Eftersom måltidsplanerna är så pass restriktiva är det svårt att hålla sig till dem i det långa loppet, och så småningom gav jag alltid efter för frestelsen och föll tillbaka i mina gamla matvanor.

Det stod klart för mig att dieterna inte var den hållbara, balanserade strategi jag behövde för att upprätthålla en sund vikt och en hälsosam livsstil. Jag behövde något långsiktigt – något som inte hade lika stor påverkan på min vardag som alla dessa dieter.

En dag var jag på lekplatsen med mina barn och fick syn en annan mamma som plötsligt såg mycket smalare ut än hon hade gjort tidigare! Jag var bara tvungen att ta reda på hur hon hade gjort för att gå ner i vikt.

Det hon berättade kom som en chock för mig. Hon berättade något som jag aldrig hade hört talas om tidigare, och jag blev arg för att jag under hela min viktresa aldrig någonsin hade stött på den här informationen. Det finns nämligen ett enkelt sätt att bränna fett effektivt – och hålla det borta!

Jag upptäckte att jag kunde bli kvitt alla mina problem genom att aktivera en specifik vävnad i kroppen

image

Jag hade aldrig kunnat ana att detta tillfälliga möte med en annan mamma helt och hållet skulle förändra min syn på hur kroppen bränner fett. Jag kunde verkligen relatera till hennes berättelse, särskilt eftersom hon också hade två barn och närmade sig 40-årsåldern.

När jag frågade henne hur hon hade gjort för att gå ner i vikt och om hon hade haft svårt att följa sin diet, så delade hon med sig av ett fascinerande koncept som inte hade någonting med dieter att göra! Det första hon sade var: "Allt fett är inte dåligt!". Jag förstod inte riktigt vad hon pratade om, men jag blev väldigt nyfiken.

Hon förklarade att det finns två olika typer av kroppsfett! Vitt fett är den typ som alla känner till, och som många av oss försöker bli av med. Den andra typen, den typ som ingen pratar om, är brunt fett. Jag hade aldrig hört talas om brunt fett tidigare och blev chockad när jag fick höra att det är det bruna fettet som ansvarar för fettförbränningen!

Som hon förklarade det, så är det det bruna fettet som ansvarar för att generera värme i kroppen genom en process som kallas termogenes, vilket innebär att det bränner kalorier för att värma upp kroppen. Det här var en riktig ögonöppnare för mig, eftersom jag alltid hade sett på fett som något negativt och förknippat det med övervikt.

Hon betonade vikten av att aktivera det bruna fettet för att förbättra kroppens förmåga att bränna vitt fett. Och det visade sig finnas vissa livsmedel som kan hjälp till att göra just det.

Två av dem är grönt te och cayennepeppar. Vem hade kunnat tro att dessa två ingredienser hade förmågan att aktivera den vävnad som ansvarar för fettförbränningen!

Hon förklarade hur hon hade gjort för att aktivera det bruna fettet och fått den slanka figur som jag var så avundsjuk på

image

Min första tanke var att jag måste börja dricka grönt te och använda mer cayennepeppar i maten, men hon förklarade att det inte riktigt är så enkelt. Det krävs höga koncentrationer av de två ingredienserna, och cayennepeppar är superirriterande för magen.

Så hur hade hon lyckats göra grönt te och cayennepeppar till en del av sin kost? Det var då hon sa de magiska orden: "Med AdipoBurn!"

Hon sa att det var den starkaste fettförbrännaren som aktiverar det bruna fettet utan att irritera magen, och att den inte bara boostar fettförbränningen utan även riktar in sig på magfett.

Jag var överlycklig – det här var precis vad jag behövde. Och när hon berättade att hon hade sett resultat på en månad, så var jag såld. Jag beställde redan nästa dag och har inte ångrat mig för en sekund!

På hemsidan rekommenderade de att man använder produkten i minst 3 månader, och eftersom det var extrapris och de erbjöd 30 dagars pengarna-tillbaka-garanti så jag köpte jag på mig flera paket. Jag kände mig glad och förväntansfull för första gången på länge! Jag tog den första kapseln efter middagen och fortsatte utan att tänka särskilt mycket på min kost.

Mitt självförtroende är tillbaka, och jag har bara AdipoBurn att tacka

AdipoBurn

Under de följande veckorna märkte jag ingen direkt skillnad, och ärligt talat var jag rädd att det inte skulle fungera på mig. Men jag kom ihåg att min vän hade sagt att hon sett resultat efter en månad, så jag ville inte ge upp. Dessutom var det så lätt att göra varje dag efter middagen – mycket bättre än alla de restriktiva dieter jag testat.

Jag är så glad att jag inte gav upp, för efter ungefär en och en halv* månad med min nya rutin, så tog jag fram mina favoritjeans ur garderoben. De brukar alltid sitta väldigt tajt när de är nytvättade, men den här gången var det jättelätt att få dem på sig, och som genom något mirakel satt de inte obekvämt runt magen när jag satte mig.

Men det var inte något mirakel, det var AdipoBurn! Efter en och en halv* månad hade jag gått ner 5* kilo, och jag märkte att min ämnesomsättning var mycket snabbare än tidigare.

Nu har det gått 4* månader sedan jag började använda AdipoBurn, och siffran på vågen bara fortsätter att sjunka. Jag är inte längre missnöjd med min figur eller frustrerad när jag går och shoppar. Jag har gått från storlek XXL* till XL*, och nu verkar till och med XL vara för stort – jag mår fantastiskt nu när jag har fått tillbaka kontrollen över min vikt. 

Jag har även gottgjort min man för den inställda bröllopsmiddagen – det är trots allt han som har stöttat mig på denna känslomässiga berg- och dalbana. Och nu kan han njuta av mitt nyfunna självförtroende och utseende

Men det som gör mig allra gladast är att jag kan leka mer med mina barn. Det är nog för tidigt att beskriva mig som en sportig mamma, men jag har definitivt lättare att hänga med än jag hade tidigare! 

Jag kan inte nog rekommendera den här produkten. Jag har till och med börjat att prenumerera, så att jag aldrig behöver få slut på den – så besatt är jag. Jag är så otroligt glad att det fungerade för mig och vet att det kan hjälpa massor av andra kvinnor där ute. Det enda jag grämer mig över är att jag inte hörde talas om AdipoBurn tidigare. 

Med vänliga hälsningar, 

Eva 

*Resultaten kan variera från person till person och kan skilja sig från de resultat som beskrivs på hemsidan. Våra produkter är inte avsedda att förebygga, behandla eller bota någon typ av hälsobesvär eller allvarliga sjukdomar. Det är viktigt att ha en balanserad kost och en hälsosam livsstil..

Produkter för dig

KOMPLETT LÖSNING
-58%
Specialpris 233,00 kr Ordinarie pris 560,74 kr
Visa produkt
KOMPLETT LÖSNING
-68%
Specialpris 396,00 kr Ordinarie pris 1 253,00 kr
Visa produkt