Bränna eller binda fett, vad är skillnaden?

Med denna uppsjö av olika produkter kan det vara riktigt svårt att välja rätt kosttillskott.

Naturligtvis kan de fungera om vi lägger till tillräckligt med motion i vår vardag, kombinerat med hälsosam kost.

image

För att välja rätt produkt för dig är det viktigt att du åtminstone har en ungefärlig uppfattning om de olika typerna av kosttillskott och hur de kan stötta just dig och dina mål.

Fettförbrännare och fettbindare har fått mycket uppmärksamhet de senaste åren och det är ingen överraskning att med tanke på variationen av olika produkter finns det ännu mer förvirring om dem!

Så låt oss ta en titt och försöka ta reda på vad skillnaden är mellan fettbindare och fettförbrännare.

Fettbindare

image

Fettbindare verkar i mag-tarmkanalen och förhindrar upptaget av fett. Med andra ord: de fångar upp fett och binder till det innan det smälts.

Det är dock bra att veta att fettbindare inte direkt påverkar fettet som redan finns lagrat i din kropp. Det är därför du inte kommer att ha nytta av dem om din kost är fettfri, utan tvärtom kan de hjälpa dig om din kost innehåller kött, oljor, ägg och liknande produkter

Fettförbrännare

image

Fettförbrännare attackerar fettet som redan finns lagrat kroppen. Dessa är kosttillskott som kan påskynda fettomsättningen eller energiförbrukningen och öka viktminskningen och fettförbränningen.

Kort sagt: de bränner fett!

De hjälper verkligen, men se till att du börjar med en hälsosam kost och motion först och först därefter lägger du till en fettförbrännare till din dagliga rutin.

Så vad ska man välja?

För att få resultat kan man inte bara förlita sig på fettbindare och fettförbrännare – du behöver träna mer och äta hälsosammare! Inget kosttillskott kan ersätta en aktiv livsstil.

Fettbindare är mer lämpliga om du vill minska kaloriintaget i dina måltider. Om du äter fet eller stekt mat ofta är fettbindare precis vad du behöver. Men om din kost inte innehåller fett hjälper inte dessa produkter.

Fettförbrännare, å andra sidan, kan ge dig allt stöd du behöver om du känner dig trött och omotiverad. Tänk dock på att fettförbrännare kan orsaka svettningar och störa sömnen.

Våra förslag

Om du letar efter ett fettbindande kosttillskott rekommenderar vi FatEliminator EXTREME, som blockerar upp till 28% * fett från dina måltider och finns i form av läckra drycker med citronsmak.

Det finns många typer av fettförbrännare, nedan hittar du de som våra kunder föredrar:

  • AdipoBurn EXTREME vår bästsäljande fettförbrännare #1! Den riktar sig direkt mot magfettet och aktiverar den bruna fettvävnaden. (Läs mer om det här!)
  • NightBurn EXTREME.Den enda nattliga fettförbrännaren, med en termogen effekt som förbättrar kvaliteten på din sömn.
  • L-Carnitine Pure 1000 Bränner fett och ger dig en riktig energikick! I praktiska flaskor, superlätta att ta med sig på språng!
  • Fat Burn XXL. Den trippelverkande fettförbrännaren: hjälper till att bränna mer fett, minskar trötthetoch påskyndar återhämtningen.

Produkter för dig

KOMPLETT LÖSNING
-58%
Specialpris 233,00 kr Ordinarie pris 560,74 kr
Visa produkt
KOMPLETT LÖSNING
-65%
Specialpris 489,00 kr Ordinarie pris 1 391,00 kr
Visa produkt