Jag har äntligen hittat det jag sökte!

Linda, 29, berättar om sin fantastiska förvandling. Hon gick ner 8.6kg tack vare Perfekt Silhuett. Läs hennes berättelse.

image

Upptäckten som förändrade allt

Jag började använda Slimmium produkter i September 2018 efter att ha hört om märket från en vän som använder deras bästsäljare, WaterOut. Hon berättade att det var en bra produkt som verkligen fungerade. Jag hade redan försökt andra produkter men inte den här, så jag bestämde mig för att köpa den. Jag hade inget att förlora.

Tid för förändring

Jag hade en kris för att jag närmade mig min 30-årsdag. Jag började plötsligt känna mig tvungen att bli lycklig i min kropp. Jag behövde verkligen gå ner i vikt. Mitt mål var att gå ner 15kg med Slimmium.

1 månad senare: 5kg mindre

image

Det var extremt effektivt! Jag kände mig mycket mindre uppblåst efter 1 vecka. Jag var helt chockad över att ha gått ner 5 kg efter 1 månad bara! Självklart hade jag sett över mina kostvanor och dessutom ökat min fysiska aktivitet, men jag är säker på att jag aldrig hade gåt ner så mycket och fort utan Perfekt Silhuett.

Efter 3 månader har jag gått ner 8.6kg.

Perfekt Silhuett har förändrat mitt liv

Med dessa drycker för viktminskning, känner jag inte längre för att småäta mellan måltiderna. De är fantastiska produkter!Jag skulle rekommendera dem till alla som skulle vilja gå ner i vikt snabbt.

Du kommer inte att ångra dig när du ser resultaten

Jag kan äntligen använda kläder som jag inte kunnat använda på evigheter. Jag är två storlekar mindre och mår fantastiskt! När din man berättar att du är ännu vackrare än tidigare, känner du dig verkligen fantastisk! Även mina vänner och släktingar har märkt skillnad vilket gett mig motivation till att forsätta.

Äntligen på rätt väg

Jag har fortfarande några kilon kvar men nu är jag mycker mermotiverad och Slimmiums produkter är nu en del av min dagliga rutin. Jag hade provat många produkter tidigare men jag har äntligen hittat de som gav mig de resultat jag ville ha och jag ska aldrig tillbaka dit jag var.