Förbered kroppen inför sommaren 2022

Det är juni, det till säga hög tid att börja jobba på sommarkroppen! Det tar lite tid innan resultaten av dina ansträngningar börjar synas, men om du börjar direkt, så är du halvvägs redo för stranden i sommar.

Med så många olika produkter att välja mellan har det alltid lika hjälpsamma teamet på Slimmium valt ut ett antal kosttillskott som kan hjälpa dig att nå dina mål på relativt kort tid.

image

Här går vi igenom de tre viktigaste sakerna som du kan göra – med start idag – för att bli av med dina extrakilon, minska mängden celluliter och ta itu med andra problem som hindrar dig från att må bra i din egen kropp.

Träning

Vi vet, vi vet – du har hört det här en miljon gånger, men det stämmer verkligen: träning är viktigt!

Dessutom borde bättre väder innebära att det inte finns några ursäkter. Du behöver inte träna komplicerad tyngdlyftning – regelbundna promenader, raska promenader eller jogging hjälper också. All motion är bättre än ingen motion.

En balanserad kost

Den andra delen av ekvationen är en hälsosam kost. Du vill att din kost ska förse kroppen med de näringsämnen den behöver för att fungera korrekt. Se till att din kost innehåller färsk frukt, färska grönsaker, fullkorn, baljväxter, nötter och magert protein, och försök att undvika livsmedel med tomma kalorier.

Faktum är att många av dem som kämpar med överskottsvikt och allmänt dålig form och välbefinnande tränar tillräckligt mycket men fokuserar inte tillräckligt mycket på sin kost. Teorin är att viktminskning handlar till 80% om att äta rätt och till 20% om att träna rätt.

Projekt Sommar 2022 – kraftfulla paket för viktminskning  

Att inkludera kosttillskott i sin plan för att komma i form till sommaren har visat sig ge positiva resultat. Inför kampanjen Projekt Sommar 2022 har vi därför tagit fram ett antal specialsammansatta paketet för att hjälpa dig att uppnå snabbare resultat.

Oavsett om du är på jakt efter en helhetslösning, produkter för att bränna magfett, hjälp att motverka celluliter eller något som gör det lättare att kontrollera matsuget på kvällarna, så har du kommit till helt rätt ställe!

Få flera veckors förbrukning av precis de produkter som du behöver för att lyckas med din förvandling – nu till specialpris under en begränsad tid.

Om du inte känner dig helt säker på att Slimmiums produkter fungerar, så kolla in våra kundomdömen – om andra har lyckats finns absolut ingen anledning till att du inte skulle göra det!

Låt oss stråla ikapp med solen i sommar!

*Resultaten kan variera från person till person och kan skilja sig från de resultat som beskrivs på hemsidan. Våra produkter är inte avsedda att förebygga, behandla eller bota hälsobesvär och allvarliga sjukdomar.

Produkter för dig

KOMPLETT LÖSNING
-58%
Specialpris 233,00 kr Ordinarie pris 560,74 kr
Visa produkt