Punktinriktad viktminskning – hur fungerar det?

Är det möjligt att gå ner i vikt bara runt magen? Vilka kosttillskott kan ge mig smalare ben? Vad rekommenderar ni för personer som vill bli av med fett i armhålorna?

Som specialister på kosttillskott får vi frågor som dessa nästan dagligen. Vårt team för forskning och produktutveckling jobbar konstant med att avliva ständigt närvarande myter om punktinriktad viktminskning.

Trots den allmänna uppfattningen att punktinriktad viktminskning skulle vara omöjligt eller till och med en lögn, så finns det studier som bekräftar att det faktiskt är möjligt!

image

Stjärnprodukter för punktinriktad viktminskning

AdipoBurn XXL

Dessa populära kapslar innehåller extrakt av blodapelsin, svartpeppar och cayennepeppar i kombination med grönt te och vitamin B6, och visar fantastiska resultat när det gäller att bekämpa magfett. Studier visar följande resultat:

 • Reducerar magfettet med upp till 50*%
 • Minskar midjemåttet med upp till 7,5* cm
 • Minskar höftomfånget med upp till 6* cm
 • Ökar fettförbränningen med 33*%
 • Stimulerar den bruna fettvävnaden
 • Nu med 30% starkare formula!

Användare runt om i världen älskar denna unika fettförbrännare som förvandlar kroppen till en fettförbrännande maskin.

Waist & Leg Slimmer

Detsamma gäller Waist & Leg Slimmer – studier bekräftar att det är möjligt att få smalare midja och tonade ben med hjälp av bara en enda produkt. Här är dess effekt i siffror:

 • Reducerar antalet kalorier som absorberas från maten
 • Gå ner upp till 2,8 kg på 8 veckor*
 • Minskar midjans (-2,4* cm), höfternas (-1,7* cm) och lårens (-0,9* cm) omfång
 • Förbättrar blodcirkulationen
 • Lindrar känslan av tunga ben och svullnad
 • Den dagliga dosen innehåller 40–132 μg jod (27–88% DRI), naturligt förekommande i bruna havsalger

Hela 76*% av användarna är nöjda med produktens viktminskningseffekt. De rapporterar utmärkta resultat när det gäller att reducera kärlekshandtag och celluliter, eliminera känslan av tunga ben och bli av med fett på höfter och mage.

Om du har ett stillasittande jobb, ofta känner dig stressad och regelbundet är frestad att småäta, så är den här produkten definitivt något för dig.

Tack vare en patenterad och otroligt kraftfull kombination av brunalger och druvkärnor (ID-alGTMTM) kan kapslarna hjälpa dig att minska midjemåttet. Formulan innehåller även högkvalitativt nässelextrakt, som är känt för att förbättra blodcirkulationen i benen och lindra känslan av tunga ben, vilket innebär att produkten även kan hjälpa till att forma och försköna dina ben.

Klicka hem båda!

Så ligger det alltså till – även om det kan vara svårt att tro, så finns det ingredienser från växtriket som bevisar att punktinriktad viktminskning faktiskt är möjlig – och de finns inom räckhåll även för dig!

*Resultaten kan variera från person till person och kan skilja sig från de resultat som beskrivs på hemsidan. Våra produkter är inte avsedda att förebygga, behandla eller bota hälsobesvär och allvarliga sjukdomar.

Produkter för dig

KOMPLETT LÖSNING
-58%
Specialpris 233,00 kr Ordinarie pris 560,74 kr
Visa produkt