Arianna: "Jag slängde ut de stora mammajeansen och lyckades äntligen komma i mina gamla byxor"

Arianna är 38 år gammal, jobbar som grundskollärare och har en dotter på 7 år. Efter sin skilsmässa tröstade hon sig med mat, vilket fick henne att gå upp i vikt. Så plötsligt var det dags för återträff med hennes gamla klass, och hon ville visa upp sig från sin bästa sida.

Arianna

"Jag tröstade mig med mat – för mycket mat, om jag ska vara ärlig"

"Jag har aldrig varit överviktig, men jag har heller aldrig varig sportig eller smal. När min man och jag skilde oss tröstade jag mig med mat – för mycket mat, om jag ska vara ärlig.

När äktenskapet gick i stöpet började jag unna mig mer skräpmat och kakor än vanligt. Jag prioriterade inte mitt utseende längre, och blev tvungen att köpa större byxor."

"Extrakilona blev bara fler, och jag var inte motiverad att bli av med dem"

"Det var första gången jag erkände för mig själv att den syn som mötte mig i spegeln inte var särskilt smickrande. Jag mådde inte bra i min kropp, men gjorde ingenting åt det – extrakilona blev bara fler, och jag var inte motiverad att bli av med dem. Vem har ens tid att träna och äta nyttigt när man är nyskild, ensamstående mamma och jobbar heltid?

Förra året var det dessutom dags för min klassåterträff. När inbjudan dök upp i min inkorg slog det mig att jag inte var i direkt toppform, varken mentalt eller fysiskt. När jag läste inbjudan igen fick jag panik – återträffen var om en och en halv månad! Hur skulle jag någonsin lyckas komma tillbaka i form på så kort tid?"

"Jag ville utnyttja de 40 dagarna till max för att komma i form till festen"

"Du vet hur det är på klassåterträffar – alla skryter om sina karriärer och visar bilder på sina barn. Det är i princip en tävling i att vara den som har lyckats bäst och döma alla andra. Därför ville jag utnyttja den där en och en halv månaden för att komma i form till festen och dyka upp med ett leende på läpparna. 

Jag lovade mig själv att gå ner så mycket som möjligt. Frågan var bara: hur? När jag letade efter tips för snabb viktminskning stötte jag på en annons för WaterOut XXL. Jag kollade upp produkten och fick reda på att det är en naturlig vätskedrivare som är utformad för att ge snabba och synliga resultat – precis vad jag behövde! Jag beställde direkt hem fyra paket för att ta itu med mina viktproblem en gång för alla."

"Jag fick mycket plattare mage och fastare lår, och celluliterna syntes inte heller lika mycket längre"

"Jag började märka skillnad efter de första tio dagarna. Mina vrister var inte lika svullna längre och när jag tittade mig i spegeln kunde jag svära på att nedre delen av magen inte var lika stor. WaterOut XXL hade redan gett effekt!

Jag knappt tro hur stor skillnaden var efter en månad. Jag kände mig så mycket lättare och renare på något sätt. Jag hade fått mycket plattare mage och fastare lår, och celluliterna syntes inte heller lika mycket längre!

Jag gick ner totalt 5 kilo och log med hela ansiktet! Jag slängde ut de stora mammajeansen och lyckades äntligen komma i mina gamla byxor." 

"Jag fick så många komplimanger för min figur och mådde så bra i min kropp"

"Jag fasade för återträffen - jag var säker på att alla skulle viska om min viktuppgång och hur skilsmässan hade satt sina spår.

Men jag fick så mycket komplimanger för min figur och mådde så bra i min kropp. Folk frågade mig till och med hur jag lyckades hålla formen vid nästan 40 års ålder! Så jag bestämde mig för att dela med mig av min berättelse."

Kvinnor älskar bästsäljaren WaterOut XXL

WaterOut XXL är en naturlig vätskedrivande dryck som finns tillgänglig i smakerna persika och jordgubb. Den är utformad för att eliminera vattenvikt och motverka uppblåsthet.

87% av användarna är nöjda med de snabba och synliga resultaten.

Arianna gick ner 5 kilo med hjälp av WaterOut XXL Peach:

  • Boostar elimineringen av överskottsvätska med upp till 27*%
  • Minskar känslan av svullna ben med upp till 60*%
  • 3-i-1-effekt för viktminskning: motverkar vätskeöverskott, extrakilon och celluliter
  • 3-i-1-effekt mot vattenvikt: stöttar lymfflödet, urinflödet och blodflödet

Håll huvudet högt och må bra i din kropp, oavsett vilka utmaningar du ställs inför, med WaterOut XXL

Produkter för dig

SNABBA RESULTAT
-65%
Specialpris 292,00 kr Ordinarie pris 826,13 kr
Visa produkt
KOMPLETT LÖSNING
-68%
Specialpris 396,00 kr Ordinarie pris 1 253,00 kr
Visa produkt