Beatriz gick ner 7 kg* på bara 3 veckor med Slimmium's Startpaket!

Beatriz är 36 år, hemmafru och studerande. Sen pandemins start har hon gått upp i vikt och kämpat utan framgång med att försöka bli av med dessa överflödiga kilon. Men tack vare internet hittade hon vårt bästsäljande 30 dagars Startpaket som äntligen gav henne hjälpen hon behövde för att återfå sitt självförtroende och må bättre i sin sin egen kropp.

image

I början av hennes viktresa med Slimmium's Startpaket vägde hon 60 kg. Med hennes egna ord beskriver hon hur det kändes: "Jag mådde dåligt, jag hade svårt att röra mig och blev trött från att gå och göra vardagssysslor. Mitt humör försämrades och mitt självförtroende försvann."

Den svåraste delen är att börja!

Precis som Beatriz tycker de flesta att det absolut svåraste är att hitta ett sätt att börja gå ner i vikt, speciellt när humöret är lågt och motivationen saknas.

Av denna anledning tog vi fram lösningen Slimmium Startpaket [30 dagar], som ger sig på samtliga hinder när man vill gå ner i vikt samtidigt och hjälper dig att få en riktigt bra start på viktresan och har visat sig ha en upplyftande effekt!

Fråga bara Beatriz: "Det här är verkligen otroligt, Slimmium's produkter är supereffektiva! De har förändrat mitt liv genom att förenkla alla dessa hinder när jag ville gå ner i vikt. Jag har använt produkterna i omkring 3 veckor och det absolut bästa med dem är att de smakar så gott!

Efter att ha använt produkterna i bara 3 veckor har Beatriz  redan gått ner 7* kg och nått 53 kg. Vad som är ännu bättre är att Slimmium's Startpaket innehåller allt som behövs för att hålla vikten borta!

*Resultaten kan variera från individ till individ. Kosttillskott bör inte ersätta en balanserad och varierad kost. En varierad och balanserad kost samt en hälsosam livsstil är viktiga. 

Snabba resultat är den bästa motivationen!

Den största förändringen var helt klart den snabba viktnedgången och den stora reduceringen av svullnad, vilket hon märkte direkt efter de första dagarna hon använde produkterna.

Hennes kläder sitter lösare och hon har märkt en förbättring i hennes humör och energinivåer: "Jag känner mig bekväm i mig själv nu, jag har mer energi och mitt självförtroende har återvänt!"

Få Slimmium Startpaket [30 dagar] till nedsatt pris!

Produkterna i detta paket kommer hjälpa dig att:

  • bränna 24% mer fett,
  • reducera nästan en tredjedel* av vätskeöverskottet,
  • motverka den jobbiga jojo-effekten,
  • reducera midjans omfång med 7,5 cm* och höfternas med 6 cm*  

*Resultaten kan variera från individ till individ. Kosttillskott bör inte ersätta en balanserad och varierad kost. En varierad och balanserad kost samt en hälsosam livsstil är viktiga. 

Produkter för dig

KOMPLETT LÖSNING
-58%
Specialpris 233,00 kr Ordinarie pris 560,74 kr
Visa produkt