Daniela Costa

Jag heter Daniela C., jag är mamma till 3 underbara barn och jag är en nageltekniker. Jag har lidit av övervikt de senaste två åren, direkt efter att jag var gravid med min dotter, och med tre små barn hemma hade jag nästan ingen tid för mig själv och började äta vad jag hade hemma, när jag hade tid ...

image

Detta ledde till övervikt och, naturligtvis, påverkade det mitt liv, mitt självförtroende och mitt sätt att relatera till andra människor.

* *[Resultaten kan variera från person till person. För att gå ner i vikt är det viktigt med en varierad kost och en hälsosam livsstil.]

"Jag har aldrig trott på viktnedgångsprodukter."

Jag hittade Slimmium via Facebook, kollade sedan upp dem på internet och bestämde mig för att chansa. Jag började att använda produkterna för några månader sedan, och jag gillade dem; de var lätta att använda, dessutom gjorda av  naturliga ingredienser och det gjorde att jag tänkte att de kan verkligen hjälpa mig.

Jag trodde aldrig på någonting som skulle hjälpa dig gå ner i vikt, men ... SlimJOY-produkter hjälpte mig mycket med att minska min uppblåsthet kring magen och med vätskeöverskottet. Efter det var det snabbt att gå ner i vikt, och när jag såg resultaten fick jag extra motivation dag efter dag.

"Jag förlorade minst 4 kilo per månad, det var 8 kilo på två månader"*

Svullnaden blev mindre och den tredje dagen hade jag minskad aptit, kände mig starkare och i slutet av den första veckan bekräftade jag att jag gått ner i vikt .

Naturligtvis är jag jätteglad, jag tappade minst 4 kg per månad, det var 8 kg på två månader och efter 3 månader hade jag gått ner; 13 kg!*

Med nyvunnen motivation började jag att träna regelbundet! Men även de dagarna jag inte tränat och bara använt produkterna har jag varit nöjd.

"Mitt liv har förbättrats på många sätt"

Även utan träning och endast med produkterna kan du gå ner i vikt, ja. Träning och god näring är dock också viktigt, men det är viktigt att notera att det var produkterna som motiverade mig att ta detta steg.

Jag har inget negativt att påpeka, kanske att jag först var angelägen om att veta om det skulle fungera eller inte, men nu är jag säker på att de gör det. Och det har förbättrat mitt liv på många sätt. Min självkänsla har ökat, jag har mer självförtroende och Jag är lyckligare, min relation har också förbättrats med min familj och med min partner.

Jag skulle säga leta inte längre och ta risker, du kommer inte ångra det, du kommer att se resultat om några dagar och du kommer att förbättra ditt liv eftersom mitt har förbättrats. Jag har redan övertygat mina vänner att köpa och jag är bara ledsen att jag inte fick reda på det här tidigare.

30-DAGSPROGRAM MED 4 PRODUKTER MED EXTREME-EFFEKT!

WaterOut EXTREME för supersnabba resultat som ökar motivationen. Stärker leverfunktionen och stimulerar lymfsystemet , rengör kroppen försiktigt, eliminerar celluliter och accelererar ämnesomsättning . Eliminerar nästan en tredjedel av överflödig vätska från kroppen *.

FatBurn EXTREME ökar fettförbränningen och accelererar viktminskning under fysisk aktivitet. Hjälper till att bränna 24% mer fett*, 5 gånger snabbare! * Schweizisk kvalitet.

NightBurn EXTREME är en revolutionerande 4-i-1-åtgärd -lösning för alla som kämpar mot nattliga hungerattacker . Det har visat sig öka ämnesomsättningen , rengöra levern och bränna fett - allt detta över natten. * Garanteras också en kvalitetssömn , viktigt för viktminskning.

* [Resultaten kan variera från person till person. För att gå ner i vikt är det viktigt att följa en varierad diet och leva en hälsosam livsstil.]

Produkter för dig

SNABBA RESULTAT
-58%
Specialpris 225,00 kr Ordinarie pris 530,00 kr
Visa produkt