Dejan: “De sa att det skulle ta 3 månader att se resultat, men det tog bara 3 veckor!”

Dejan är precis som många andra män. Han är medelålders, har två barn och ett jobb där han tvingas sitta bakom skrivbordet större delen av tiden, vilket med åren har börjat märkas på vikten, särskilt runt magen.

image

"Jag störde mig mest på min stora mage när jag behövde knyta skorna eller böja mig ner för att plocka upp barnens leksaker. Så var det idrottsdag med alla barn och föräldrar på sonens skola, och jag hängde inte med. Det slog mig där och då att jag aldrig vill se den där skammen och besvikelsen i min sons ögon igen."

Efter den dagen bestämde sig Dejan för att förändra sin livsstil. Han började äta mer varierat och slutade hoppa över måltider. Han började vandra igen, något han gillat att göra när han var yngre.

"Jag började snabbt att må bättre, men märkte ingen förändring kring midjan. Jag gick ner i vikt, men magfettet vägrade att försvinna. Jag antar att all fet mat och öl genom åren hade satt sina spår", berättar Dejan när han tänker tillbaka på början av sin viktresa.

image

Eftersom han trots sina livsstilsförändringar inte gjorde några större framsteg bestämde han sig för att testa AdipoBurn som är särskilt inriktat på magfett, vilket verkade vara hans största utmaning.

"På hemsidan rekommenderade de att använda kapslarna i 3 månader, men tro det eller ej, jag började se resultat efter mindre än en månads regelbunden användning!"

Dejan berättar att han först började märka skillnad när han behövde justera sitt bälte: "På mindre än en månad var jag tvungen att dra åt bältet med 2 hål!"

Dejans viktresa pågick i 6 månader och under den tiden gick han ner totalt 20 kilo! Han har nu lyckats hålla vikten stabil i ytterligare 6 månader!

"Efter ett tag märkte jag att folk blev förvånade över förändringen när jag stötte på någon jag kände. Jag kan fortfarande inte fatta att det verkligen är jag på de gamla bilderna."

image

Även om han har varit noga med att äta bättre och träna regelbundet är han övertygad om att han inte hade kunnat uppnå samma resultat utan AdipoBurn:

"Det var de snabba resultaten jag såg med AdipoBurn fick mig att fortsätta. Annars hade jag inte haft motivationen att fortsätta."

Och samma sak kan hända dig! AdipoBurn kapslar för minskat magfett har en vetenskapligt bevisad förmåga att:

  • Minska magfettet med upp till 50%
  • Minska midjemåttet med upp till 7,5 cm
  • Boosta fettförbränningen med 33%

Produkter för dig

KOMPLETT LÖSNING
-58%
Specialpris 233,00 kr Ordinarie pris 560,74 kr
Visa produkt
KOMPLETT LÖSNING
-68%
Specialpris 396,00 kr Ordinarie pris 1 253,00 kr
Visa produkt