Katie: "Jag var tjejen som kunde äta vad som helst utan att gå upp ett gram, men över en natt förändrades allt"

Katie hade alltid varit smal eftersom hon var lång, aktiv och hade hög ämnesomsättning. Men efter att hon började jobba på kontor vid 25 års ålder fick hon lägre ämnesomsättning och började succesivt att gå upp i vikt. När hon fyllde 32 år var hon tyngre än någonsin tidigare.

Nu är hon på god väg att gå ner all vikt som hon gått upp de senaste åren: "Jag trodde aldrig att min ämnesomsättning skulle bli lika hög som den var när jag var i 20-årsåldern. Den här produkten var precis vad jag behövde."

Katie

"Jag kunde äta vad som helst utan att gå upp ett gram"

"Jag trodde aldrig att det skulle hända mig. Jag hade alltid varit tjejen som kunde äta vad som helst utan att gå upp ett gram. På den tiden förstod jag inte ens vilken tur jag hade, eftersom jag önskade att jag hade större bröst.

Men så småningom accepterade jag det. Det fanns ju ändå ingenting jag kunde göra åt det. Jag var lång, älskade att träna och hade otroligt hög ämnesomsättning. Men efter att jag fyllde 25 började saker och ting långsamt att förändras."

"Vid 32 års ålder var jag inte samma smala Katie längre"

"Efter examen började jag jobba på kontor och det var då jag började gå upp i vikt. I början var jag glad över att få lite mer kurvor, men tyvärr så slutade det inte där.

Jag fortsatte att gå upp 2 till 3 kilo varje år. Vid 32 års ålder var jag 10 kilo tyngre och trivdes inte alls i min kropp. Mina lår dallrade när jag hade på mig shorts, och jag började lägga på mig fett på de mest oväntade ställena, som på ryggen och ovanför knäna."

"Jag gjorde allting rätt – så vad var det som gick fel?"

"Jag förstod inte vad jag gjorde för fel. Jag hade inte förändrat mina matvanor och jag var fortfarande rätt aktiv. Jag cyklade till jobbet varje dag, drog ut och vandrade varannan helg och gick på aerobics en gång i veckan.

Om kosten inte hade förändrats och jag fortfarande rörde på mig, så måste det vara... min ämnesomsättning?"

"Jag vägrade att väga 80 kilo vid 40 års ålder"

"Jag insåg att om jag fortsatte att gå upp i vikt i samma takt så skulle jag väga 80 kilo när jag blev 40 år. Så jag bestämde mig för att läsa på lite grann om ämnesomsättningen och hittade en artikel på nätet som perfekt förklarade allt som hade hänt mig de senaste tio åren."

"Att vandra då och då kan aldrig väga upp för ett stillasittande kontorsjobb"

"Artikeln förklarade att långvarigt stillasittande vid skrivbordet sänker ämnesomsättningen och försämrar fettförbränningen. Efter några år med långvarigt stillasittande utvecklar man så kallad 'träningsresistens', vilket innebär att kroppen blir resistent mot effekten av fysisk träning.

Att vandra då och då skulle alltså aldrig kunna ge mig min magiska ämnesomsättning tillbaka. Jag behövde något annat för att väcka liv i den."

"Att testa FatBurn XXL var en riktig lyckoträff"

"I slutet av artikeln fanns en jämförelse över olika produkter som sades kunna hjälpa alla som gått upp i vikt efter att de börjat jobba på kontor. Förstahandsvalet var FatBurn XXL från Slimmium, och jag bestämde mig för att prova. Det visade sig vara ett av mina bästa beslut någonsin. Jag har aldrig behövt prova något annat!"

"Min magiska ämnesomsättning är tillbaka!"

"Under de följande dagarna fortsatte jag att göra allt som vanligt. Jag åt likadant, fortsatte att cykla till jobbet och gick på mitt aerobicspass. Men någonting förändrades. Jag fick mer energi och i slutet av veckan visade vågen ett* kilo mindre!

Efter 20 dagar satt mina byxor lösare och jag var tvungen att börja använda skärp. Jag hade gått ner tre* kilo! Det verkade som om min ämnesomsättning var tillbaka på rätt spår. Men bäst av allt var att jag började känna mig som mitt gamla, lätta jag igen."

FatBurn XXL hjälper dig att bränna 24*% mer fett medan du sitter vid skrivbordet!

FatBurn XXL är perfekt för personer som Katie, som vill öka sin ämnesomsättning och bränna fett trots att de sitter vid skrivbordet större delen av dagen.

Så här fungerar FatBurn XXL:

Ökar fettförbränningen: L-karnitin och yerba mate hjälper dig att bränna fler kalorier under hela dagen – även medan du jobbar eller vilar!

Stimulerar ämnesomsättningen: Guarana främjar ämnesomsättningen, medan akaciagummi bidrar med fibrer som hjälper tarmbakterierna att frodas.

Boostar träningen: Guarana, yerba mate och vitamin B6 gör det lättare att ta sig igenom träningspasset och motverkar effekterna av långvarigt stillasittande.

Främjar återhämtning: FatBurn XXL hjälper dig även att återhämta dig snabbare, vilket är perfekt för alla som märker att återhämtningen går långsammare för varje år.

Skynda dig att ta del av vårt specialerbjudande innan produkten säljer slut.

Produkter för dig

SNABBA RESULTAT
-65%
Specialpris 292,00 kr Ordinarie pris 826,13 kr
Visa produkt
KOMPLETT LÖSNING
-68%
Specialpris 396,00 kr Ordinarie pris 1 253,00 kr
Visa produkt