Monika: "Med hjälp av WaterOut blev min kropp äntligen samarbetsvillig!”

Mitt namn är Monika, jag är mor till två barn och jobbar som tränare av både skidåkning och simmning. Jag har varit aktiv med sport hela mitt liv och även deltagit i fitnesstävlingar.

Min kropp är päronformad, eftersom jag har större höfter och en smal midja och min figur och livsstil har alltid varit en förebild och motivation till mina klienter.

Under många år hade jag inga problem tills jag skadade mitt knä när jag åkte skidor och då blev allt plötsligt mer komplicerat...

image

Plötsligt gick jag upp i vikt!

Jag fick utslag över hela kroppen som kliade förfärligt och ingen visste riktigt hur de skulle kunna hjälpa mig. Jag fick en stor mängd kortikosteroider, vilket var det sista alternativet för att lösa mina hälsoproblem..

Men där utslagen tog slut började en riktig mardröm. Utslagen försvann men min kropp förändrades helt - på tre månader gick jag upp så mycket som 36 kg*! Min kropp började lagra större mängder vätska och jag såg nästan ut som en ballong. Jag kunde bara använda flipflops och tofflor eftersom mina ben var så svullna.

*Effekterna kan variera från individ till individ och kan skilja sig från vad som beskrivs på hemsidan.

Ingenting hjälpte...

Mina klienter kände inte igen mig. Jag trodde att detta tillstånd, precis som det plötsligt uppkom efter 3 månader, skulle försvinna efter 3 månader till, men jag hade fel! Enligt läkarna hjälpte inte produkterna för att ta bort överflödig vätska från kroppen ...

Jag sa till mig själv: ja, jag är tränare och känner min kropp, jag har goda kunskaper om näring och hur man tränar... Men nej, min kropp började bete sig helt annorlunda, den reagerade inte på någonting längre och mitt jobb som tränare blev plötsligt hotat. Det var svårt för mig att ta på mig en baddräkt och gå till poolen med barnen - jag kände mig som en val! :D

Jag testade olika örter och teér, tränade flitigt och följde en hälsosam kost... Men framstegen gick mycket långsamt - ett år gick och förändringen var verkligen minimal.

Under den tiden gifte min dotter sig och jag kunde inte ens titta på bröllopsfoton. Jag gick igenom en sådan deprimerande period, full av hjälplöshet. Jag var tvungen att välja mellan fyra storlekar av större klänningar - de var som tält.

Jag upptäckte WaterOut via Instagram!

På Instagram stötte jag på en annons för Slimmium´s produkter och jag blev särskilt intresserad av WaterOut EXTREME, en drink för att eliminera vätskeöverskottet från kroppen.

Jag sa till mig själv att jag inte hade något att förlora och att jag skulle försöka. Jag ville bara ge produkten en chans, och priset var verkligen inte högt.

Jag beställde WaterOut i ett fantastiskt erbjudande tillsammans med NightBurn EXTREME, en nattlig fettförbrännande dryck. Båda produkterna smakar bra och jag har använt dem i 3 månader nu.

Jag märkte de första resultaten förvånansvärt snabbt: efter bara en vecka* kände jag mig lättare, jag hade mer energi, det gick lättare att träna och jag vart inte längre andfådd (eftersom kortikosteroider i allmänhet är mycket skadliga för kroppen).

*Effekterna kan variera från individ till individ och kan skilja sig från vad som beskrivs på hemsidan.

image

*Effekterna av att använda produkten kan variera från person till person och kan skilja sig från de som beskrivs på webbplatsen.

Min kropp blev äntligen samarbetsvillig!

Efter att ha använt produkterna upptäckte jag att blev min kropp äntligen samarbetsvillig, svullnaden började avta och jag fick tillbaka min energi. För mig var det verkligen ett mirakel! Förändringarna märktes av folk omkring mig och det var ett bevis för mig att jag gick i rätt riktning.

Efter 3 månaders regelbunden användning av SlimJOY-produkterWaterOut EXTREMENightBurn EXTREME och deras proteindryck Shake’n’Shape (som jag började konsumera lite senare), förlorade jag så mycket som 26 kilo *.

*Effekterna av att använda produkten kan variera från person till person och kan skilja sig från de som beskrivs på webbplatsen.

Nu vet jag vad som hjälper och jag kan rekommendera det till mina kunder!

Nu som coach vet jag hur jag kan råda mina kunder som har samma eller liknande problem. Jag kan ge dem råd och rekommendera produkter som jag själv har provat och vet att de fungerar. Slimmium´s produkter har inte bara god smak utan uppfyller också förväntningarna.

Jag känner mig glad och full av energi. Trots skeptiska kommentarer från läkare att mitt problem inte har någon lösning och att jag behöver vänja mig vid situationen och hur kroppen gradvis kommer att göra sig av med den överflödiga vätskan. Jag hittade en lösning på mitt problem!

Jag skulle säga till alla med liknande problem: Ge aldrig upp.

MonicaProdukter för dig