Romane: "Jag kände mig bättre efter bara en vecka!"

24 åriga Romane arbetar som lärare och på fritiden spenderar hon gärna sin tid på sociala nätverk, går på promenader, idrottar, framför allt tycker hon om att umgås med sin familj.

image

"Jag har haft problem med min vikt så länge jag kan minnas. Jag har lidit mycket på grund av detta, speciellt som tonåring, eftersom det gjorde det svårt för mig att hänga med i moden och trender. Jag kunde helt enkelt inte klä mig så som jag ville, vilket var väldigt jobbigt!" Romane hade under en längre tid haft problem med sin självkänsla och närhelst hon lyckades gå ner ett kilo gick hon strax därefter upp i vikt igen. "Jag tyckte inte om min kropp, när jag väl lyckats gå ner i vikt gick jag upp i vikt direkt...”

Romane gick ner 6 kg* med Slimmium!

"Jag gillar verkligen detta program från Slimmium, produkterna är jättebra!" Romane förklarar för oss att hon var orolig för hur vissa produkter skulle smaka. "jag blev positivt överraskad eftersom produkterna smakar jättegott! Mina favoriter är WaterOut EXTREME och FatBurn EXTREME."

*Resultaten kan variera från individ till individ. Kosttillskott bör inte ersätta en balanserad och varierad kost. En varierad och balanserad kost samt en hälsosam livsstil är viktiga. 

Romane blev positivt överraskad av resultaten!

"Jag kände mig bättre efter bara en vecka*! Jag var mindre uppblåst och jag kände att jag hade mer energiJag var väldigt glad eftersom resultaten var överaskande snabba.Dessutom märkte alla människor runt henne att hon gått ner i vikt och att hennes mage blivit plattare.

"Jag skulle gladligen rekommendera Slimmium's produkter till alla! Jag tycker att det här är riktigt bra produkter och de fungerar verkligen.”

Romane använde ett 60-dagarspaket: [MEGAPACK] Slimmium Viktresa & Teduo + GRATIS GÅVOR!

*Resultaten kan variera beroende på individ. Ett kosttillskott är inte en ersättning för en balanserad och varierad kost. En varierad och balanserad kost och en hälsosam livsstil är viktigt.

Produkter för dig

KOMPLETT LÖSNING
-68%
Specialpris 396,00 kr Ordinarie pris 1 253,00 kr
Visa produkt