Sandra: "Jag skämdes så mycket att jag inte ens lät min pojkvän se mina lår utan kläder"

Sandra har haft problem med celluliter på låren ända sedan tonåren. I takt med att hon vuxit upp och blivit den 31-åriga kvinna hon är idag har groparna bara blivit djupare och djupare, och mer och mer synliga.

Sandra

"Jag har aldrig varit överviktig. Men redan som tonåring, när jag hade storlek XS, hade jag en hel del celluliter. Min mamma har alltid sagt att det är genetiskt. Hon har haft celluliter i hela sitt liv, precis som hennes syster, deras mamma, och förmodligen alla generationer av kvinnor i vår släkt", berättar hon.

Men även om celluliter är ett vanligt problem bland kvinnor – faktum är att hela 80% av alla kvinnor drabbas i någon utsträckning – så kan det få allvarliga konsekvenser för en kvinnas självförtroende.

"De kallade mig kycklingen" 

"Jag minns att jag vägrade ha shorts på idrotten som tonåring och att jag blev retad av mina klasskompisar. De kallade mig kycklingen för att mina lår var så smala och gropiga."

"Jag grät på tjejtoan varje gång efter gympan. Det har verkligen satt djupa spår och skadat min självkänsla."

"Jag fortsatte att hata hur mina ben såg ut även efter att tonårstiden var förbi. Man kunde till och med se groparna genom en del tunnare byxor, och om man bara tittade på mina lår skulle man kunna tro att jag var tio, om inte tjugo, år äldre."

"Jag skämdes så mycket att jag inte ens lät min pojkvän se mina lår utan kläder"

Celluliterna påverkade Sandras vardag i allra högsta grad, och inte bara under sommarmånaderna.

"Jag hade aldrig shorts, klänningar, vita byxor eller genomskinliga material och såg alltid till att ha med mig något att ha på mig ovanpå baddräkten."

"Jag analyserade varenda outfit och såg alltid till att mina lår var ordentligt täckta."

"Jag skämdes så mycket att jag inte ens lät min pojkvän se mina lår utan kläder i flera månader efter att vi hade börjat dejta."

"Jag förstod inte vad jag gjorde för fel"

Precis som många andra kvinnor sökte Sandra efter en lösning mot celluliterna.

"Min mamma var övertygad om att det inte fanns något man kunde göra. Men jag provade ändå bokstavligt talat allt."

"Från alla möjliga cellulitkrämer och peelingprodukter till serum, torrborstning, varma och kalla duschar och att linda in mig i plastfolie. Ingenting fungerade egentligen."

"Och det är inte så att jag ligger på soffan och äter chips hela dagarna – jag är rätt aktiv och försöker äta hälsosamt. Jag förstod inte vad jag gjorde för fel."

"Hon hade massor av kollegor som hyllade det, och produkterna hade bra recensioner"

"Sen började min kompis jobba på Slimmium, och eftersom hon visste att jag hade dåligt självförtroende på grund av mina celluliter rekommenderade hon Slank & slät – en paketlösning mot celluliter."

"Tydligen hade hon massor av kollegor som hyllade det, och produkterna hade bra recensioner. Så jag tänkte att det inte kunde skada att testa något nytt."

"Jag märkte verkligen en betydande skillnad på bara några veckor"

Sandra använde paketet Slank & slät i en månad. Varje dag tog hon en påse WaterOut XXL för att spola ut överskottsvätska och toxiner, och en kapsel Cellulite Attack för att stärka elastin- och kollagenfibrerna, förbättra mikrocirkulationen och minska celluliterna.

"Det här liknade ingenting jag testat tidigare. Jag märkte verkligen en betydande skillnad på bara några veckor – min hud kändes fastare och mindre knölig."

"Jag beställde genast två paket till – ett till mig och ett till min mamma."

"Nu är vi båda flitiga användare – vi beställer några paket var inför sommaren varje år och tycker verkligen att det gör en enorm skillnad."

"Kanske har vi äntligen hittat ett sätt att vinna mot våra gener, eller så är det bara rätt kombination av ingredienser. Oavsett vad så är det här det bästa vi någonsin provat!"

Slank och slät är en omfattande lösning i kampen mot celluliter

Denna 2-i-1-lösning hjälper dig att bekämpa celluliterna och ta itu med de främsta underliggande orsakerna!

STEG 1: Spola ut överskottsvätska och toxiner. Det är viktigt eftersom ackumulerade toxiner binder fett och gör hudens undre lager ännu mer ojämnt, medan vätskeöverskott och uppblåsthet kan töja ut huden och göra den mindre fast.

STEG 2: Strama åt huden med det starkaste druvskalsextraktet på marknaden – en av de mest välstuderade ingredienserna mot celluliter som är rik på polyfenoler som förbättrar hudens mikrocirkulation och utseende.

Produkter för dig

SNABBA RESULTAT
-65%
Specialpris 292,00 kr Ordinarie pris 826,13 kr
Visa produkt
KOMPLETT LÖSNING
-68%
Specialpris 396,00 kr Ordinarie pris 1 253,00 kr
Visa produkt