Sylvie: "WaterOut förändrade mitt liv!"

Sylvie vill dela med sig av sina erfarenheter från Slimmiums produkter. Med hjälp av WaterOut**, tappade hon 70 kg.* Läs hennes berättelse.

image

“Den här produkten har förändrat mitt liv!”

“Jag kämpade med viktnedgången under en väldigt lång tid och försökte med flera olika strikta dieter utan någon framgång. Varje gång gick jag tillbaka upp i vikt och jag kände mig bara mer och mer uppgiven. Jag tragglade också med uppblåsthet.”

“En dag såg jag reklam för Slimmium på Facebook och bestämde mig för att pröva WaterOut STRONG.”**

image

"Från dag ett att jag prövade den, märkte jag en skillnad. Min mage var plattare och jag var riktigt imponerad av de omedelbara effekterna. Efter ett par dagar, hade jag tappat 1 kilo och ett och ett halvt år senare, vägde jag 70 kilo mindre.* Jag känner mig så bra i min egen kropp nu!"

"Jag har detoxat min kropp och jag tragglar inte längre med vattenhållning. Jag känner mig mycket lättare! Jag kombinerade WaterOut** med sport och en nyttigare diet och nu kan jag äntligen ha på mig kläderna jag vill. Mitt liv har drastiskt förändrats och jag vill bara berätta för andra - Tveka inte, pröva nu!"

*[Resultaten varierar från person till person baserat på individens egenskaper och kan skilja från resultaten som finns beskrivna på hemsidan.]

“Jag är riktigt stolt över min framsteg!”

“Nu har min silhuett förändrats totalt och jag är riktigt stolt över mina framsteg. Men för att hålla mig i form, så vet jag om att jag behöver fortsätta. Jag tränar vikt- och cardio-träning 3-4 gånger per vecka. Och jag använder fortfarande WaterOut!”**

"Jag skulle vilja utforma mina magmuskler mera och bygga lårmuskler. Jag är säker på att mina pålitliga SlimJOY-produkter kommer att fortsätta hjälpa mig!”

*[Resultaten varierar från person till person baserat på individens egenskaper och kan skilja från resultaten som finns beskrivna på hemsidan.]

**[Kunden använde en tidigare utgåva av denna produkt. Prova den förbättrade versionen nu!]

Produkter för dig

SNABBA RESULTAT
-58%
Specialpris 225,00 kr Ordinarie pris 530,00 kr
Visa produkt