Valentina: "Jag trodde att jag skulle vara trött och tjock för alltid"

Valentina är 34 år gammal, jobbar som sjuksköterska och är mamma till två pojkar på fyra och sex år. Redan när hennes första son föddes började hon få problem med vikten. Hon jobbade långa skift, hade fullt upp med att ta hand om hemmet och försöka hålla jämna steg med sina busiga pojkar, och hade helt enkelt inte tid (eller energi) att träna och äta hälsosamt. Och extrakilona blev bara fler och fler.

Valentina

"Jag fick svårt att hänga med både hemma och på jobbet"

Som hängiven sjuksköterska och kärleksfull mamma märkte hon snart att hon kände sig konstant utmattad. "Jag var så trött hela tiden. Det kändes som att jag inte hade sovit en hel natt sedan jag blev gravid första gången. Jag fick svårt att hänga med både hemma och på jobbet."

"På jobbet levde jag på fyra till fem koppar kaffe och godis från automaten. Hemma åt jag smörgåsar och mikrade färdigrätter, eftersom jag var för trött för att laga riktig mat efter ett långt arbetspass. Jag tyckte att det var träning nog att gå till lekplatsen med barnen."

Att låta jobbet och familjelivet styra ens livsstil är en fälla som många av oss hamnar i. Det är svårt att göra drastiska förändringar när man har mycket ansvar i vardagen.

"När jag hade riktigt jobbiga dagar tröstade jag mig med snabbmat eller en påse chips. Suget var som värst precis innan jag skulle gå och lägga mig – efter att jag hade nattat barnen och gjort klart dagens sysslor belönade jag mig själv med något sött, salt eller fett."

Valentina fick uppleva hur stor påverkan sömnbrist kan ha på livskvaliteten.

Dålig sömn leder till viktuppgång

"Trots att jag var utmattad och allt jag önskade mig var en god natts sömn, så låg jag och vände och vred på mig om nätterna. Tankarna rusade och jag kunde inte slappna av i kroppen."

"Jag låg vaken och tänkte på allt jag behövde göra. Jag hade skuldkänslor för att jag inte gjorde något åt vikten, trots att min kropp gjorde mig både generad och frustrerad. Jag kände mig otillräcklig som mamma. Jag kände mig omotiverad inför ett jobb som tidigare hade gett mig så mycket glädje. Jag kände mig ängslig, eftersom jag visste att jag återigen skulle vakna utan energi."

Flera studier bekräftar sambandet mellan otillräcklig sömn och viktuppgång. Man skulle kunna tro att fler vakna timmar skulle få kroppen att bränna fler kalorier, men i själva verket leder sömnbrist till att ämnesomsättningen bromsas för att spara energi, och kroppen lagrar varje kalori man konsumerar.

"Om jag hade läst det någonstans skulle jag aldrig ha trott på det"

Lösningen på Valentinas problem kom från oväntat håll.

"Jag klagade för en vän på jobbet, och hon var nog den första som verkligen förstod mig. Hennes liv såg ut ungefär som mitt, men ändå lyckades hon få allting att gå ihop.

Hon rekommenderade ett kosttillskott som heter NightBurn XXL. Hon berättade att hon hade använt det i flera år och att det hade hjälpt henne att sova bättre och gå ner i vikt.

Om jag hade läst det någonstans skulle jag aldrig ha trott på det, men eftersom det var en vän som rekommenderade det bestämde jag mig för att testa."

"Det kändes stort eftersom jag egentligen inte hade gjort några andra förändringar"

"Min kollega använde drycken NightBurn XXL, men jag upptäckte att produkten även fanns tillgänglig som kapslar, vilket kändes mer praktiskt, så jag körde på det.

Efter en vecka märkte jag att jag somnade snabbare. Jag hade inte känt mig småsugen på kvällen på flera dagar. Det var allt jag behövde för att fortsätta.

Efter en dryg månad märkte jag att mina byxor satt lite lösare. Jag ställde mig på vågen och mycket riktigt hade jag gått ner 2 kilo. Det kändes stort eftersom jag egentligen inte hade gjort några andra förändringar.

Jag har använt NightBurn XXL i kapselform i fyra månader nu, och det tänker jag fortsätta med. Jag har gått ner 8 kilo, sover bättre och har inte haft så här mycket energi på säkert tio år!

Jag trodde att jag skulle vara trött och tjock för alltid. Jag såg verkligen ingen utväg ur det slukhål som mitt liv hade förvandlats till. Och nu ser jag bättre ut och mår bättre än jag har gjort på många år!"

NightBurn XXL är vår mest eftertraktade produkt

NightBurn XXL finns både som dryck (i flera goda smaker) och som kapslar, och har varit en bästsäljare hos oss i flera års tid. Och det är inte undra på, eftersom hela 400 000 användare svär vid produkten. 

Valentina använde NightBurn XXL i kapselform, vilket hjälpte henne att gå ner i vikt genom att:

  • Boosta fettförbränningen under vila
  • Förebygga småätande på kvällarna
  • Stimulera ämnesomsättningen
  • Hjälpa till att reglera sömn- och hungerhormonerna
  • Förbättra sömnen och reducera trötthet

Produkter för dig

KOMPLETT LÖSNING
-66%
Specialpris 429,00 kr Ordinarie pris 1 253,00 kr
Visa produkt
SNABBA RESULTAT
-65%
Specialpris 292,00 kr Ordinarie pris 826,13 kr
Visa produkt

Annat som kan intressera dig