Möt Victoria, vinnaren av vår 28-dagarsutmaning!

Victoria deltog i Slimmiums 28-dagars viktminskningsutmaning och vann! Hon gick ner totalt 13,6* kg och har inspirerat alla oss på Slimmium med sin berättelse. Ta del av hennes resa och låt dig inspireras, du också!

image

“Med rätt kosttillskott och målmedvetenhet kan vem som helst lyckas”

"Med rätt kosttillskott och målmedvetenhet kan vem som helst lyckas"

Jag är 39 år gammal, på fritiden gillar jag att jobba i trädgården, resa, ta hand om övergivna djur och läsa. Mina hormonella problem har alltid hindrat mig från att gå ner i vikt. Jag kände mig besvärad av min storlek och ville kunna bära mer figurnära kläder som andra kvinnor gör. 

Jag bestämde mig för att jag verkligen behövde försöka gå ner i vikt, eftersom jag inte bara kände mig obekväm i min egen kropp, utan även fick rådet att det skulle vara bra för min allmänna hälsa att gå ner i vikt. 

Jag har alltid hört folk säga att det är mycket svårare att gå ner i vikt ju äldre vi blir, men Slimmium har visat mig att det inte stämmer, och att med rätt kosttillskott och beslutsamhet kan vem som helst lyckas!

Slimmium till undsättning!

Jag fick höra talas om Slimmiums 28-dagarsutmaning via ett mejl och det var precis den sporre jag behövde för att förändra min livsstil och börja använda de produkter jag redan hade bunkrat upp med! Min familj uppmuntrade mig att delta. 

De sa att det skulle kännas bra att veta att andra människor gjorde samma resa, och det gav mig extra självförtroende.  Bara vetskapen om att jag inte var ensam har stärkt mitt självförtroende att åtminstone ge utmaning ett ordentligt försök. 

“Min största utmaning var att förändra mina matvanor”

Min största utmaning under de 28 dagarna var att förändra mina matvanor och byta ut vissa livsmedel mot bättre alternativ. Jag började göra blomkålsris istället för vanligt ris, använde ett naturligt sötningsmedel och uteslöt socker helt och hållet. Jag bestämde mig även för att testa att äta mindre kolhydrater. 

Jag var lite stressad i början, för det är aldrig lätt med förändring, speciellt inte att förändra sin dagliga matvanor. Jag lyckades lindra stressen genom att ta Slimmium Ashwagandha varje dag, och det hjälpte inte bara mot stressen utan jag började även sova bättre, vilket är helt ovärderligt. 

“Jag började märka skillnad efter bara några dagar”

Jag började märka skillnad efter bara några dagar, jag såg mycket mindre uppblåst ut och bestämde mig för att bara väga mig en gång i veckan. Det som fascinerande mig var att även om jag kanske inte hade tappat lika mycket vikt som jag hade hoppats till vecka 2*, så hade mina mått ändå minskat!

Jag tror att kombinationen av alla SlimJOY-produkter som jag använde definitivt hjälpte mig att bli av med överflödig vätska! :)

Victoria tappade totalt 13,6* kg: "Det känns som att jag har gått ner ännu mer”

När utmaningen var över hade jag tappat totalt 13,6* kg , men det känns som att jag har gått ner ännu mer eftersom jag inte längre är lika uppblåst av allt vätskeöverskott.  Jag rekommenderar alla som lider av samma problem att testa Slimmiums produkter och se resultaten med egna ögon!

Mina favoritprodukter från Slimmium är CarbBlock EXTREME, WaterOut Shots och Ashwagandha.  Jag såg till att komplettera med Super Green Mix Drink för att få lite extra näring, och jag gillar verkligen effekterna av CiderCleanse EXTREME som definitivt förbättrade min matsmältning och även hjälpte mig att bli kvitt de där extrakilona. 

Jag tror verkligen att produkterna från Slimmium bidrog till min framgång, eftersom jag har försökt att gå ner i vikt tidigare och helt enkelt aldrig har fått samma resultat som när jag använde era produkter. 

“Jag skulle rekommendera Slimmium till alla!”

Den största förbättringen som jag har upplevt är mitt självförtroende. Jag tittar inte längre på kläder och känner mig upprörd av tanken på att de kanske inte kommer att passa. Jag har mycket mer energi och blir inte andfådd lika lätt längre.  Jag skulle ärligt talat rekommendera Slimmium till alla!

Jag rekommenderar särskilt Slimmiums produkterna till alla som behöver en extra boost för att påbörja sin viktresa. Produkterna som jag använder gör verkligen skillnad och har gett mig självförtroendet att fortsätta förbättra min hälsa. 

Följ Victorias framgångsrecept!

Om Victoria fixade det, så kan du också göra det! Det här är ett perfekt tillfälle att påbörja din viktresa, och Slimmium finns här för att erbjuda dig hjälp och stöttning längs vägen. Med hjälp av våra högkvalitativa produkter kan du nå dina viktmål både snabbare och enklare:

  • WaterOut för att bli kvitt vattenvikt och celluliter
  • FatBurn för att förvandla kroppen till en fettförbrännande maskin
  • NightBurn för att stoppa hungerattacker på kvällarna och bränna mer fett under natten
  • AdipoBurn för att bekämpa magfettet och förhindra jojo-effekten**

*Ansvarsfriskrivning: Resultaten kan variera från person till person och kan skilja sig från de resultat som beskrivs på hemsidan.

Produkter för dig

KOMPLETT LÖSNING
-58%
Specialpris 233,00 kr Ordinarie pris 560,74 kr
Visa produkt