OM OSS

Vi tror att vägen till förbättrad livskvalitet går via naturen. Våra hälsolösningar innehåller vetenskapligt validerade naturliga substanser av högsta kvalitet, framtagna för att vårda både kropp och själ.

Vi vet att kosttillskott i sig inte räcker för att uppnå en fullständig förändring, och vi vet att varje person är unik. Vi befinner oss alla i olika skeden av livet och har olika livsstil. Därför anser vi att det är avgörande att se till våra kunder som individer. På så sätt kan vi erbjuda dig komplett stöd för ett långt, hälsosamt, aktivt och lyckligt liv.

Vi finns alltid här för dig

Slimmium grundades utifrån en gemensam tro på naturens kraft och en genuin önskan om att hjälpa andra att leva sina bästa liv. Vi förstod behovet av viktminskningsprodukter som erbjuder mer än snabba lösningar och ohållbara metoder.

Därför bestämde vi oss för att skapa ett varumärke som erbjuder omfattande lösningar för människor i olika skeden av livet och med olika sorters livsstil. Vi vill inspirera till hälsosamma förändringar hos alla som söker ett bättre sätt att hantera sin vikt och förbättra sitt allmänna välbefinnande med hjälp av naturbaserade och vetenskapligt underbyggda kosttillskott.

Kompetens som går att lita på

image

Din hälsa och ditt välbefinnande är vår främsta prioritet, och vi jobbar hårt för att identifiera utmaningarna som olika individer ställs inför när de försöker gå ner i vikt genom att utgå från olika kunders specifika behov och målsättningar.

För att kunna erbjuda kraftfulla lösningar söker vi alltid efter de bästa och mest effektiva ingredienserna. Vi använder oss av en omfattande forskningsprocess där vi fördjupar oss i de senaste vetenskapliga rönen och kliniska studierna för att säkerställa att våra produkter ger resultat. Vi tar noga hänsyn till doseringen, formuleringen och ingrediensernas synergistiska effekter för att garantera optimal effekt.

Eftersom kvalitet är ledordet för vårt varumärke kommer alla ingredienser från välrenommerade och pålitliga leverantörer som delar vår ambition om att alltid hålla högsta möjliga standard. Dessutom tillverkas var och en av våra produkter i en toppmodern läkemedelsanläggning i EU som uppfyller kraven för regelverken GMP och HACCP.

Vi investerar kontinuerligt i utveckling och testning för att kunna erbjuda dig säkra och högkvalitativa kosttillskott som du verkligen kan lita på!

Med stöd av experter

Förutom att tillhandahålla förstklassiga kosttillskott erbjuder vi även kompletta lösningar för en hälsosam livsstil. Vi stöttar dig på varje steg av din viktresa med allt från kostråd och skräddarsydda program till rådgivning och gratis information om en sund livsstil.

Utlåtanden från hälso- och näringsexperter har spelat en viktig roll för utformningen av våra produkter och det är ett privilegium att få arbeta tillsammans med dem.

"Jag har själv bevittnat den positiva effekt som Slimmium:s produkter har haft på så många av mina klienter, och jag rekommenderar dem varmt till alla som behöver extra stöd och motivation under sin viktresa.

När det kommer till viktminskning finns det ingen metod som passar alla. Slimmium är otroligt bra på att tillhandahålla viktminskningstillskott som är utformade för olika människor med olika slags livsstil.

Produktserien SlimLibrium är ett perfekt exempel på produkter som är skräddarsydda för olika människors specifika behov. De är utformade för att ta itu med olika typer av hormonell obalans som kan göra det svårt att gå ner i vikt."

Tamara Jakopič, Dietist

image

Älskas av tusentals

Slimmium har över 15 års erfarenhet inom tillverkning av kosttillskott och över 1 300 000 nöjda kunder runt om i Europa!

Under årens lopp har vi utvecklat över 120 produkter som finns tillgängliga på marknaden i närmare 15 länder.

När du väljer Slimmium gör du mer än att bara välja en produkt. Du blir en del av en community där alla är på väg åt samma håll som du.

Kolla in vår community på nätet, där vi hjälper och motiverar varandra! Det är en plats där du kan dela berättelser, hitta inspiration och få kontakt med likasinnade människor som förstår de upp- och nedgångar som en viktresa kan innebära. Vi tror på kraften i att stötta varandra och är fast beslutna att skapa en positiv och inkluderande miljö där alla känner sig välkomna och uppmuntrade!

image

"Jag ser ut och känner mig som 30, trots att jag är långt över 40. Tack vare Slimmium Startpaket får jag för första gången någonsin i mig tillräckligt med vätska och fibrer, vilket bidrar till vacker hud, regelbunden ämnesomsättning och en fantastiskt känsla av välbefinnande. Jag är så otroligt tacksam gentemot Slimmium, utan deras produkter hade resan varit långt mycket svårare!"

Nika

"Jag började använda AdipoSlim med ett tydligt mål om att gå ner i vikt. Resultaten gick att se jättesnabbt! Jag ställde mig på vågen efter en vecka och det hade redan skett en förbättring! En stor skillnad, förutom vikten, var mitt humör. Jag mår så mycket bättre och har så mycket mer energi i vardagen. Till och med min hud har blivit bättre! Jag får massor av komplimanger från folk som frågar mig hur jag har gjort för att nå mina mål."

— Zdenek

image

Vi är så otroligt stolta över de otaliga framgångsberättelser och förvandlingar som våra produkter och vårt stöd har hjälpt till att åstadkomma. Varje framsteg och varje ny milstolpe bekräftar vårt syfte och inspirerar oss att sikta ännu högre!

 

KONTAKT:

Sensilab d.o.o, Verovškova 55a, 1000 Ljubljana, en del av Vision Healthcare group

Skattenummer: 2113732000, VAT-nummer: SI27404927