Viktminskning för den äppelformade kroppen

Cortisol & Glucose Slimming Support 1+1 GRATIS

60 dagars förbrukning

Contents: 1x Cortisol & Glucose Slimming Support 1+1 GRATIS 120 capsules/60 dagar

-50%

Glutenfritt

GMO-fritt

GMP-kvalitet

Laktosfritt

Veganskt

Vegetariskt

Tillverkat i EU

HACCP

*Ansvarsfriskrivning: Effekterna av produkten kan variera mellan individer och kan skilja sig från vad som beskrivs på hemsidan.

GRATIS GÅVA

Den ultimata e-boken för snabbare viktminskning och gratis tillgång till ett 4 veckor långt videoträningsprogram!

Glutenfritt

GMO-fritt

GMP-kvalitet

Laktosfritt

Veganskt

Vegetariskt

Tillverkat i EU

HACCP

*Ansvarsfriskrivning: Effekterna av produkten kan variera mellan individer och kan skilja sig från vad som beskrivs på hemsidan.

Viktminskning för den äppelformade kroppen

Cortisol & Glucose Slimming Support 1+1 GRATIS

60 dagars förbrukning

Inga magmaskiner eller dieter kan effektivt eliminera envist magfett om det egentliga problemet är förhöjda kortisolnivåer. Just det – det kan vara stressen som ger dig mage! Men om du är redo att testa något nytt, så hör upp!

Bli kvitt kärlekshandtagen med ett viktminskningsstöd som tar hänsyn till din specifika hormonprofil och kroppsform! Upptäck en 4-i-1-lösning som hjälper dig att bekämpa stress och balansera kortisolnivåerna, samtidigt som den reglerar ditt blodsocker. Äntligen kan du slippa den äppelformade kroppen!

 • Tar itu med magfettet
 • Förbättrar kroppens förmåga att använda lagrat fett
 • Kickstartar din viktresa
 • Gör dig motståndskraftig mot stress
 • Höjer energinivån
 • Helt hormonfritt
 • Lämpligt för veganer
 • Över 15 års expertis inom utveckling och tillverkning av kosttillskott

Slimmium har över 1,3 miljoner nöjda kunder runt om i Europa.

Contents: 1x Cortisol & Glucose Slimming Support 1+1 GRATIS 120 capsules/60 dagar

Räcker till 60 dagar

2,34 kr / Kapsel

-50% rabatt
Specialpris 281,00 kr Ordinarie pris 562,00 kr

Välj paket:

Välj engångsköp eller prenumeration

Tips: Spara ytterligare 15% via prenumeration

Engångsköp
(60 dagars förbrukning)
50% rabatt
562,00 kr
281,00 kr
Prenumerera & spara ännu mer
(Få 60 dagars förbrukning varje månad)
57% Rabatt + Fri frakt från och med första återkommande leveransen
 
562,00 kr
238,85 kr

Billigaste valet

Loading...
I lager
SKU
906091
4.70 15

GRATIS GÅVA

Den ultimata e-boken för snabbare viktminskning och gratis tillgång till ett 4 veckor långt videoträningsprogram!

Kan hormonerna påverka vikten? Ja, du läste rätt.

De kan göra det omöjligt att förverkliga drömmen om att gå ner i vikt!

Är dina kortisolnivåer under kontroll?

Eller är du konstant stressad?

Hormoner är kemiska budbärare som frigörs av endokrina körtlar och fungerar som ett kommunikationsnätverk i hela kroppen.

En av dessa budbärare är kortisol, även känt som stresshormonet. Varför? Eftersom det frisätts när vi ställs inför stressiga situationer.

För att se till att kroppen har tillräckligt med energi för att reagera, så höjer kortisolet blodsockernivån (glukos).

Föreställ dig nu att du är konstant stressad – det är som att aldrig trycka på OFF-knappen! De förhöjda kortisol- och blodsockernivåerna kan leda till fettansamlingar kring midjan, vilket leder till en äppelformad kropp.

image

Berätta vilken kroppsform du har, så berättar vi vilka hormoner du behöver ta itu med

image

Stress och viktminskning, vilken kombo!

Även om frisättning av kortisol är en normal reaktion, så är kroppen inte anpassad för längre perioder med förhöjda kortisol- eller blodsockernivåer. Föreställ dig att kroppen går på högvarv – den klarar inte av det!

Det resulterar i svagare sköldkörtelfunktion och lägre testosteronnivåer, vilket leder till dålig ämnesomsättning och förlorad muskelmassa, vilket orsakar viktuppgång. Och har du hört talas om begreppet "stressätande"? Det uppstår på grund av snabba blodsockerfall.

Du förstår, när vi äter höjs blodsockret och bildar en topp, för att sedan sjunka tillbaka till det normala igen efter några timmar. Men när vi är konstant stressade finns det för mycket socker i blodet. Kroppen måste göra sig av med det och den måste göra sig av med det snabbt.

Tyvärr är det snabbaste sättet att lagra det i form av fettvisceralt fett i bukområdet – vilket ger dig den där typiska, äppelformade kroppen. Och när kroppen gör sig av med de höga sockernivåerna sjunker blodsockret kraftigt, vilket orsakar extrem hunger och ett enormt matsug.

Om du inte åtgärdar det underliggande problemet finns det ingenting som kan hjälpa dig att få plattare mage!

Saker du behöver veta om förhöjt kortisol

Trötthet, koncentrationssvårigheter, irritabilitet och dåligt humör är bara några av tecknen på långvarigt förhöjda kortisolnivåer. Kämpar du med något av följande?

 • Svårigheter att bli av med magfett
 • En så kallad äppelformad kropp

I så fall kan det bero på att din kropp är utsatt för konstant stress! Det innebär att ett hungerattacker, låg ämnesomsättning och förhöjda blodsockernivåer sätter käppar i hjulen för alla eventuella viktminskningsförsök. Det kan utvecklas till en ond cirkel, eftersom viscerala fettceller producerar ännu mer kortisol, vilket leder till ännu mer stressätande – det tar aldrig slut!

image

“Varför kämpar jag överhuvudtaget med förhöjda kortisolnivåer?”

Det är inte ditt fel!

image

Det beror inte bara på konflikter på jobbet och ohälsosamma vanor, det beror på världen vi lever i!

 • Bearbetade livsmedel

 • Bekämpningsmedel och tillsatser

 • Luftföroreningar

 • Kemikalier i kosmetika och rengöringsmedel

Och vi slår vad om att du inte kände till att vi alla äter upp till 5 g mikroplast i veckan, även om vi har sunda matvanor!** Inte nog med att det låter illa, det stör dessutom allvarligt vår hälsa och därmed våra hormonnivåer.

Och vår livsstil är inte till någon vidare hjälp, eftersom vi ofta lider brist på motion (hur ska man ha tid?), såväl som kvalitativ sömn. Vardagslivets höga temo innebär att våra kroppar utsätts för konstant stress, och vi verkar aldrig riktigt kunna koppla av.

Balansera dina kortisol- och blodsockernivåer för att slimma din äppelformade kropp

En 4-i-1-lösning baserad på naturliga ingredienser

Cortisol & Glucose Slimming Support bidrar till stresshantering genom att sänka kortisolnivåerna med 22*% och reglera blodsockret. Den innovativa 4-i-1-effekten hjälper dig att gå ner 2,1* gånger mer i vikt genom att:

 • Boosta kroppens förmåga att använda lagrat fett
 • Kickstarta viktminskningen
 • Främja känslomässig stabilitet och sömn*
 • Höja energinivån och förbättra det allmänna välbefinnandet

Lämna stress och spänningar i det förflutna! KSM-66® – det starkaste ashwagandhaextraktet på marknaden – och andra noga utvalda ingredienser hjälper dig att slappna av och balanserar dina blodsockernivåer. Och bäst av allt?

Långsammare frisättning av socker i blodet minskar stressrelaterat känslomässigt ätande och främjar viktminskning – en vin-vin-situation för alla som har att göra med en stressad, äppelformad kropp!

Med Cortisol & Glucose Slimming Support vill vi hjälpa dig att ta kontroll över din kropp, så att du kan njuta av ett stressfritt liv utan magfett!

*En extra timmes kvalitetssömn kopplas till att äta 270 kalorier mindre per dag.**

*Ansvarsfriskrivning: Resultaten kan variera från person till person och kan skilja sig från de resultat som beskrivs på hemsidan.

image

Skydda kroppen mot stress

En naturbaserad lösning för att:

image
image

Bli av med magfett lättare

image

Hålla vikten borta

image

Reducera stress 

image

Balansera blodsockernivåerna

image

Upprätthålla den mentala balansen

image

Sova bättre

Din plan för att fixa drömkroppen

Det går inte att undvika alla potentiellt skadliga kemikalier som kan leda till hormonell obalans, men det går att bekämpa stressätandet och kortisolmagen i 2 enkla steg.

 • Gör några livsstilsförändringar: Sund kost och motion, tillräckligt med sömn, ekologisk mat, naturlig kosmetika och naturliga rengöringsmedel kan göra underverk för din hormonbalans.

 • Stötta din kropp med högkvalitativa kosttillskott: Cortisol & Glucose Slimming Support erbjuder stresslindring och balanserar kortisolnivåerna.

Ge inte upp dina viktminskningsmål – genom att hantera stressen och balansera dina kortisol- och blodsockernivåer kan du bli kvitt magfettet på nolltid!

image

Bekämpa hormonrelaterad viktuppgång med hjälp av naturen

En unik kombination av förstklassiga ingredienser

VANLIGA FRÅGOR OCH SVAR

Vad är Slimmium?

Vi är ett företag som erbjuder förstklassiga och bevisat effektiva produkter för bästa möjliga resultat. Vi tror på hälso- och viktminskningslösningar som har sin utgångspunkt i naturen, uppbackade av den senaste vetenskapliga forskningen.

Vi har som mål att utveckla produkter som passar dina specifika behov och målsättningar, vare sig det handlar om att gå ner i vikt, hålla vikten, avgifta kroppen, dämpa aptiten, få bättre effekt av träningen eller att forma kroppen – vi finns här för dig varje steg längs vägen. Vi har redan hjälpt över 1 miljon nöjda kunder!

Vi ingår i företagsgruppen Sensilab som har över 15 års erfarenhet inom utveckling och tillverkning av kosttillskott. Våra produkter utvecklas och tillverkas i hjärtat av Europa, i enlighet med strängaste EU-lagstiftning.

Är era produkter utvecklade för viktminskning även utan dieter och träning?

Våra produkter boostar effekten av dieter och träning. Hur snabbt det går och hur mycket man går ner i vikt varierar från person till person. Ålder, hälsotillstånd, livsstil, startvikt och viktmål är bara några av de faktorer som väger in. Kosttillskott utgör inget alternativ till en varierad kost och en hälsosam livsstil, som båda är av största vikt för hälsan.

Hur länge bör jag använda kosttillskott?

För maximal effekt rekommenderar vi att våra kosttillskott används under 3 månaders tid.

Om jag använder kosttillskott, kan jag sluta ta mina mediciner?

Absolut inte! Kosttillskott kan aldrig ersätta receptbelagd medicin. Om du använder läkemedel, vänligen rådfråga din läkare innan du börjar ta någon form av kosttillskott.

Jag har medicinska besvär, kan jag använda kosttillskott?

Om du har medicinska besvär, vänligen rådfråga dina läkare innan du börjar använda någon form av kosttillskott.

Hur säkra är era kosttillskott?

Alla våra kosttillskott tillverkas av högkvalitativa ingredienser från betrodda källor. Alla ingredienser och produktpartier testas för att vara garanterat fria från skadliga tungmetaller och mikroorganismer. Våra produkter innehåller koncentrat av näringsämnen och andra substanser med näringsgivande eller fysiologisk verkan. Våra kosttillskott tillverkas i enlighet med regelverken GMP och HACCP i moderna produktionsanläggningar inom EU. Alla tillskott är förenliga med den europeiska myndigheten för livsmedelssäkerhet. Kosttillskott är inte ämnade att utgöra ett alternativ till en balanserad kost, utan att komplettera den.

Kan man använda kosttillskott om man är gravid eller ammar?

Gravida och ammande kvinnor bör inte använda kosttillskott för viktminskning. Vänligen rådfråga din läkare innan du tar någon form av kosttillskott.

Kan jag ge de här kosttillskotten till mitt barn?

Alla våra kosttillskott för viktminskning är utvecklade för vuxna. Vänligen rådfråga din läkare innan du ger ditt barn någon form av kosttillskott för viktminskning.

Aktiva ingredienser

Cortisol & Glucose Slimming Support 

Förpackning (1 enhet) 60 kapslar
Daglig dos2 kapslar
Nettovikt (1 enhet) 29,4 g 

Ingredienseri 2 kapslar%DRI*
KSM-66® - rotextrakt av ashwagandha600 mg**
- Withanolider≥ 30 mg**
Bockhornsklöverextrakt30 mg**
- Saponiner15 mg**
Vitamin B56 mg100
Vitamin B6 (P5P, den aktiva formen av vitamin B6)1,4 mg100
Svartpepparextrakt2 mg**
- Piperin≥ 1,9 mg**
Krom40 μg100

*DRI = dagligt referensintag | ** = DRI ej tillgängligt 

Användning

Rekommenderat dagligt intag är 2 kapslar.

1 kapsel
2 gånger om dagen

INGREDIENSER (i 2 kapslar)

KSM-66® [rotextrakt av ashwagandha (Withania somnifera (L.) Dunal) med 5% withanolider] 600 mg (withanolider 30 mg); fyllnadsmedel: akaciagummi; kapselskal (struktur): hydroxypropylmetylcellulosa; fröextrakt av bockhornsklöver (Trigonella foenum-graecum L.) med 50% saponiner 30 mg (saponiner 15 mg); klumpförebyggande medel: magnesiumsalter av fettsyror; D-pantotenat, kalcium (pantotensyra 6 mg – 100% DRI*); pyridoxal-5’-fosfat (vitamin B6 1,4 mg – 100% DRI*); ACTAMIDE® [fruktextrakt av svartpeppar (Piper nigrum L.) med 95% piperin] 2 mg (piperin 1,9 mg); krompikolinat (krom 40 μg – 100% DRI*).  

*DRI = dagligt referensintag

ANVÄNDNING

Ta 1 kapsel 2 gånger om dagen tillsammans med ett glas vatten efter en måltid.

VARNING

Rådfråga din läkare före användning om du är överkänslig eller allergisk mot någon av ingredienserna i den här produkten, eller om du använder läkemedel. Produkten rekommenderas inte för gravida och ammande kvinnor eller personer som använder läkemedel mot diabetes. Det rekommenderade dagliga intaget bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en balanserad och varierad kost och en hälsosam livsstil. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. På grund av naturliga variationer i de aktiva ingrediensernas egenskaper kan produktens färg, smak och doft variera något från parti till parti. Dessa variationer påverkar inte produktens övergripande kvalitet eller effektivitet.

FÖRVARING

Förvaras utom räckhåll för barn! Förvaras mörkt och torrt vid temperaturer upp till 25° C.

**Källor

Senathirajah, K. and Palanisami, T. “How Much Microplastics Are We Ingesting?: Estimation of the Mass of Microplastics Ingested.” The University of Newcastle, Australia, 13 June 2019, https://www.newcastle.edu.au/newsroom/featured/plastic-ingestion-by-people-could-be-equating-to-a-credit-card-a-week/how-much-microplastics-are-we-ingesting-estimation-of-the-mass-of-microplastics-ingested.

Chai, Carmen, et al. “Can Sleeping More Help You Lose Weight?” EverydayHealth.com, 9 Feb. 2022, https://www.everydayhealth.com/weight/sleeping-extra-hour-linked-to-eating-fewer-daily-calories-study-shows/#:~:text=To%20be%20more%20successful%20when,per%20day%20without%20even%20trying.

Lee, M., Pramyothina, P., Karastergiou, K., Fried S. K. “Deconstructing the Roles of Glucocorticoids in Adipose Tissue Biology and the Development of Central Obesity.” Biochimica Et Biophysica Acta (BBA) - Molecular Basis of Disease, Elsevier, 2 June 2013, https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0925443913001919.

Source: Choudhary, D., Bhattacharyya, S., & Joshi, K. (2017). Body Weight Management in Adults Under Chronic Stress Through Treatment With Ashwagandha Root Extract: A Double Blind, Randomized, Placebo-Controlled Trial. Journal of evidence-based complementary & alternative medicine, 22(1), 96–106. https://doi.org/10.1177/2156587216641830

image

SlimJOY har bytt namn till Sensilab Slimmium! Men oroa dig inte, alla dina favoritprodukter från SlimJOY, som AdipoBurn XXL, WaterOut XXL, FatBurn XXL och NightBurn XXL, kommer att finnas kvar som en integrerad del av det nya varumärket. Samtidigt som vi säger farväl till SlimJOY blickar vi framåt mot en helt ny värld av möjligheter där våra produkter bidrar på ett holistiskt sätt till viktminskning och allmänt välbefinnande. Slimmium kommer att fortsätta värna SlimJOY:s hjärtefrågor: förstklassig produktkvalitet, tillgänglighet för alla, att bygga trovärdighet och gemenskap samt att stötta dig på din personliga hälsoresa.