-67%

Glutenfritt

GMO-fritt

GMP-kvalitet

Laktosfritt

Veganskt

Vegetariskt

Tillverkat i EU

HACCP

*Ansvarsfriskrivning: Effekterna av produkten kan variera mellan individer och kan skilja sig från vad som beskrivs på hemsidan.

GRATIS GÅVA

Den ultimata e-boken för snabbare viktminskning och gratis tillgång till ett 4 veckor långt videoträningsprogram!

Glutenfritt

GMO-fritt

GMP-kvalitet

Laktosfritt

Veganskt

Vegetariskt

Tillverkat i EU

HACCP

*Ansvarsfriskrivning: Effekterna av produkten kan variera mellan individer och kan skilja sig från vad som beskrivs på hemsidan.

Viktminskning för den äppelformade kroppen i klimakteriet

MenoPause Slimming Support 1+2 GRATIS

90 dagars förbrukning

Contents: 1x MenoPause Slimming Support 1+2 GRATIS 90 capsules/90 dagar

Viktminskning för den äppelformade kroppen i klimakteriet

MenoPause Slimming Support 1+2 GRATIS

90 dagars förbrukning

Försöker du bli av med envist magfett men kommer ingenvart? När hormonerna spårar ur före och under klimakteriet verkar magfettet inte bry sig ett skvatt varken om hur bra man äter eller hur mycket man tränar.

Anpassa ditt tillvägagångssätt med en banbrytande viktminskningslösning som tar hänsyn till din specifika hormonprofil och kroppsform! Bränn magfett och slimma din äppelformade kropp genom att balansera östrogennivåerna och ta itu med klimakteriesymptomen.

 • Utformat för att ta itu med magfettet
 • Främjar långsiktig och varaktig fettförlust
 • Hjälper dig att hålla vikten
 • Erbjuder lindring under förklimakteriet och klimakteriet
 • Boostar matsmältningen
 • Lämpligt för veganer
 • Över 15 års expertis inom utveckling och tillverkning av kosttillskott

SlimJOY har över 1,3 miljoner nöjda kunder runt om i Europa.

Contents: 1x MenoPause Slimming Support 1+2 GRATIS 90 capsules/90 dagar

Räcker till 90 dagar

4,06 kr / Kapsel

-67% rabatt
Specialpris 365,00 kr Ordinarie pris 1 095,00 kr

Välj paket:

Välj engångsköp eller prenumeration

Tips: Spara ytterligare 15% via prenumeration

Engångsköp
(90 dagars förbrukning)
67% rabatt
1 095,00 kr
365,00 kr
Prenumerera & spara ännu mer
(Få 90 dagars förbrukning varje månad)
72% Rabatt + Fri frakt
 
1 095,00 kr
310,25 kr
Loading...
Ej i lager
SKU
906059
4.00 1

Kan hormonerna påverka vikten? Ja, du läste rätt.


Och de kan göra viktminskning till en omöjlig dröm!

Har du dina klimakteriebesvär under kontroll?

Eller har de tagit över ditt liv?

Hormoner är kemiska budbärare som frigörs av endokrina körtlar och fungerar som ett kommunikationsnätverk i hela kroppen.

En av dessa budbärare är östrogen – även känt som det kvinnliga könshormonet – som främst produceras i äggstockarna. Det styr den reproduktiva hälsan, ämnesomsättningen, homeostasen, och humöret.

När vi åldras sjunker hormonnivåerna – särskilt östrogennivåerna – vilket kan inträffa redan under övergångsfasen före klimakteriet.

När detta sker börjar fett att ackumuleras runt midjan, vilket resulterar i envist magfett och en äppelformad kropp.

Berätta vilken kroppsform du har, så berättar vi vad du behöver ta itu med

(För)klimakteriet och viktminskning, vilken kombo!    

Hela 85% av alla kvinnor upplever en mängd olika symtom när hormonnivåerna förändras – främst när äggstockarna börjar producera mindre östrogen**. Det utgör övergångsstadiet före klimakteriet – det så kallade förklimakteriet eller perimenopausen – och kan pågå i upp till 10 år!

Även om det är helt normalt att östrogennivåerna sjunker när vi åldras, så är symptomen allt annat än roliga – ämnesomsättningen blir långsammare och aptiten blir större än livet.

Och värst av allt? Det extra fettet ackumuleras kring midjan, vilket leder till hängmage och den för klimakteriet så typiska äppelformade kroppen.

Det innebär att du inte kommer att kunna få den platta mage som du drömmer om förrän du tar itu med dina (för)klimakteriella symptom.

Saker du behöver veta om (för)klimakteriella besvär 

Man kan uppleva tecken på (för)klimakteriet i flera år före sin sista menstruation, och i flera år efteråt! Värmevallningar, sömnproblem, nattliga svettningar och humörsvängningar är bara några av symtomen. Kämpar du med något av följande? 

 • Svårigheter att förlora fett kring midjan

 • En så kallad äppelformad kropp

I så fall kan det bero på att din östrogenproduktion är på väg att minska. Dina försök att bli kvitt magfettet försvåras av en långsammare ämnesomsättning och du har bara en fråga i huvudet – hur tar man sig ur den onda cirkeln?

“Varför sjunker mina hormonnivåer?” 

Det är inte ditt fel!

Det beror inte bara på åldrande och ohälsosamma vanor, det beror på världen vi lever i!

 • Bearbetade livsmedel

 • Bekämpningsmedel och tillsatser

 • Luftföroreningar

 • Kemikalier i kosmetika och rengöringsmedel

Och vi slår vad om att du inte kände till att vi alla äter upp till 5 g mikroplast i veckan, även om vi har sunda matvanor!** Inte nog med att det låter illa, det stör dessutom allvarligt vår hälsa och därmed våra hormonnivåer.

Och vår livsstil är inte till någon vidare hjälp, eftersom vi ofta lider brist på motion (hur ska man ha tid?), såväl som kvalitativ sömn. Vardagslivets höga temo innebär att våra kroppar utsätts för konstant stress

Lindra de (för)klimakteriella besvären och slimma din äppelformade kropp

Med kraften från noga utvalda ingredienser

MenoPause Slimming Support erbjuder lindring när kroppens östrogennivåer sjunker med hjälp av extrakt av humle och rödklöver. Båda dessa växterna är rika på fytoöstrogener – växtbaserade östrogenliknande ämnen.

Förutom att reducera förklimakteriella och klimakteriella symtom med 2*x hjälper det även till att: 

 • Främja viktminskning för alla med äppelformad kropp

 • Främja viktkontroll

 • Boosta matsmältningen

 • Förbättra sömnen

Genom att reducera värmevallningar och nattliga svettningar** förbättrar det dessutom sömnen – visste du att en extra timmes kvalitetssömn kopplas till att äta 270 kalorier mindre per dag**?

Att lindra symtomen hjälper dig att få ett mer behagligt (för)klimakterium och boostar matsmältningen – vilket gör det lättare att bli av med fett kring midjan och hålla vikten nere.

Med MenoPause Slimming Support vill vi hjälpa dig att ta kontroll över din kropp, så att du kan njuta av livet och bli kvitt magfettet snabbare!

*Ansvarsfriskrivning: Resultaten kan variera från person till person och kan skilja sig från de resultat som beskrivs på hemsidan.

Värna din hälsa under (för)klimakteriet

En naturbaserad lösning för att:

Bli kvitt magfett lättare

Hålla vikten nere

Förbättra matsmältningen

Lindra (för)klimakteriella besvär

Sova bättre

Din plan för att fixa drömkroppen

Det går inte att undvika alla potentiellt skadliga kemikalier som kan leda till att äggstockarna producerar mindre östrogen, men det går att bekämpa viktuppgången i 2 enkla steg.

 • Gör några livsstilsförändringar: Sund kost och motion, tillräckligt med sömn, ekologisk mat, naturlig kosmetika och naturliga rengöringsmedel kan göra underverk för din hormonbalans.

 • Stötta din kropp med högkvalitativa kosttillskott: MenoPause Slimming Support hjälper till att hålla kroppen i balans och lindra (för)klimakteriella besvär.

Ge inte upp dina viktminskningsmål – genom att värna din hälsa kommer du att börja bränna magfett på nolltid!

Bekämpa klimakterierelaterad fettfördelning med hjälp av naturen

En unik kombination av förstklassiga ingredienser

VANLIGA FRÅGOR OCH SVAR

Vad är SlimJOY?

Vi är ett företag som erbjuder förstklassiga och bevisat effektiva produkter för bästa möjliga resultat. Vi tror på hälso- och viktminskningslösningar som har sin utgångspunkt i naturen, uppbackade av den senaste vetenskapliga forskningen.

Vi har som mål att utveckla produkter som passar dina specifika behov och målsättningar, vare sig det handlar om att gå ner i vikt, hålla vikten, avgifta kroppen, dämpa aptiten, få bättre effekt av träningen eller att forma kroppen – vi finns här för dig varje steg längs vägen. Vi har redan hjälpt över 1,3 miljoner nöjda kunder!

Vi ingår i företagsgruppen Sensilab som har över 15 års erfarenhet inom utveckling och tillverkning av kosttillskott. Våra produkter utvecklas och tillverkas i hjärtat av Europa, i enlighet med strängaste EU-lagstiftning.

Är era produkter utvecklade för viktminskning även utan dieter och träning? 

Våra produkter boostar effekten av dieter och träning. Hur snabbt det går och hur mycket man går ner i vikt varierar från person till person. Ålder, hälsotillstånd, livsstil, startvikt och viktmål är bara några av de faktorer som väger in. Kosttillskott utgör inget alternativ till en varierad kost och en hälsosam livsstil, som båda är av största vikt för hälsan. 

Hur länge bör jag använda kosttillskott? 

För maximal effekt rekommenderar vi att våra kosttillskott används under 3 månaders tid. 

Om jag använder kosttillskott, kan jag sluta ta mina mediciner? 

Absolut inte! Kosttillskott kan aldrig ersätta receptbelagd medicin. Om du använder läkemedel, vänligen rådfråga din läkare innan du börjar ta någon form av kosttillskott. 

Jag har medicinska besvär, kan jag använda kosttillskott? 

Om du har medicinska besvär, vänligen rådfråga din läkare innan du börjar använda någon form av kosttillskott. 

Hur säkra är era kosttillskott? 

Alla våra kosttillskott tillverkas av högkvalitativa ingredienser från betrodda källor. Alla ingredienser och produktpartier testas för att vara garanterat fria från skadliga tungmetaller och mikroorganismer. Våra produkter innehåller koncentrat av näringsämnen och andra substanser med näringsgivande eller fysiologisk verkan. Våra kosttillskott tillverkas i enlighet med regelverken GMP och HACCP i moderna produktionsanläggningar inom EU. Alla tillskott är förenliga med den europeiska myndigheten för livsmedelssäkerhet. Kosttillskott är inte ämnade att utgöra ett alternativ till en balanserad kost, utan att komplettera den. 

Kan man använda kosttillskott om man är gravid eller ammar? 

Gravida och ammande kvinnor bör inte använda kosttillskott för viktminskning. Vänligen rådfråga din läkare innan du tar någon form av kosttillskott. 

Kan jag ge de här kosttillskotten till mitt barn? 

Alla våra kosttillskott för viktminskning är utvecklade för vuxna. Vänligen rådfråga din läkare innan du ger ditt barn någon form av kosttillskott för viktminskning. 

Aktiva ingredienser

MenoPause Slimming Support

Förpackning (1 enhet)    30 kapslar
Daglig dos1 kapsel
Nettovikt (1 enhet)15,8 g 

Ingredienseri 1 kapsel
Rödklöverextrakt200 mg
- Isoflavoner40 mg
Lifenol® (honblomextrakt av humle) 85 mg
- 8-prenylnaringenin0,12-0,21 mg
Svartpepparextrakt2 mg
- Piperin1,9 mg

Användning

Rekommenderat dagligt intag är 1 kapsel.

1 kapsel
1 gång om dagen

INGREDIENSER

(i 1 kapsel): Blad- och blomextrakt av rödklöver (Trifolium pratense L.) med totalt 20% isoflavoner 200 mg (isoflavoner 40 mg), fyllnadsmedel: akaciagummi; kapselskal (struktur): hypromellos, Lifenol® [honblomextrakt av humle (Humulus lupulus L.) med 0,15-0,25% 8-prenylnaringenin] 85 mg (8-prenylnaringenin 0,12-0,21 mg), klumpförebyggande medel: magnesiumsalt av fettsyror, ACTAMIDE® [fruktextrakt av svartpeppar (Piper nigrum L.) med 95% piperin] 5 mg (piperin 4,75 mg). 

ANVÄNDNING

Rekommenderat dagligt intag är 1 kapsel tillsammans med ett glas vatten efter en måltid.

VARNING

Om du är överkänslig eller allergisk mot någon av ingredienserna i den här produkten, eller om du använder läkemedel, rådfråga din läkare före användning. Det rekommenderade dagliga intaget bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. På grund av naturliga variationer i de aktiva ingrediensernas egenskaper kan produktens färg, smak och doft variera något från parti till parti. Dessa variationer påverkar inte produktens övergripande kvalitet eller effektivitet. 

FÖRVARING

Förvaras utom syn- och räckhåll för barn! Förvaras mörkt och torrt vid temperaturer upp till 25 ° C.

**Källor

Senathirajah, K. and Palanisami, T.  “How Much Microplastics Are We Ingesting?: Estimation of the Mass of Microplastics Ingested.” The University of Newcastle, Australia, 13 June 2019, https://www.newcastle.edu.au/newsroom/featured/plastic-ingestion-by-people-could-be-equating-to-a-credit-card-a-week/how-much-microplastics-are-we-ingesting-estimation-of-the-mass-of-microplastics-ingested.

Heyerick, Arne, et al. “A First Prospective, Randomized, Double-Blind, Placebo-Controlled Study on the Use of a Standardized Hop Extract to Alleviate Menopausal Discomforts.” Maturitas, vol. 54, no. 2, 2006, pp. 164–175., https://www.maturitas.org/article/S0378-5122(05)00282-3/fulltext

Fugate Woods, N. and Sullivan Mitchell, E. “Symptoms during the Perimenopause: Prevalence, Severity, Trajectory, and significance in women’s lives.”The American Journal of Medicine, 2005, https://www.amjmed.com/article/S0002-9343(05)00885-5/pdf

Lovejoy, J. C. “The influence of sex hormones on obesity across the female life span.” Journal of women's health vol. 7,10 (1998): 1247-56, https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/9929857/

Chai, Carmen, et al. “Can Sleeping More Help You Lose Weight?” EverydayHealth.com, 9 Feb. 2022, https://www.everydayhealth.com/weight/sleeping-extra-hour-linked-to-eating-fewer-daily-calories-study-shows/#:~:text=To%20be%20more%20successful%20when,per%20day%20without%20even%20trying.