Gå ner i vikt snabbt

Slimberine – kapslar med 500 mg berberin 2x

120 dagars förbrukning

Contents: 1x Slimberine – kapslar med 500 mg berberin 2x 120 capsules/120 dagar

-45%

Glutenfritt

GMO-fritt

GMP-kvalitet

Laktosfritt

Veganskt

Vegetariskt

Tillverkat i EU

HACCP

Cruelty free 

Parabenfritt 

Testat i laboratorium 

Inga giftiga kemikalier 

*Ansvarsfriskrivning: Effekterna av produkten kan variera mellan individer och kan skilja sig från vad som beskrivs på hemsidan.

GRATIS GÅVA

Den ultimata e-boken för snabbare viktminskning och gratis tillgång till ett 4 veckor långt videoträningsprogram!

Glutenfritt

GMO-fritt

GMP-kvalitet

Laktosfritt

Veganskt

Vegetariskt

Tillverkat i EU

HACCP

Cruelty free 

Parabenfritt 

Testat i laboratorium 

Inga giftiga kemikalier 

*Ansvarsfriskrivning: Effekterna av produkten kan variera mellan individer och kan skilja sig från vad som beskrivs på hemsidan.

Gå ner i vikt snabbt

Slimberine – kapslar med 500 mg berberin 2x

120 dagars förbrukning

Blodsockernivåerna är avgörande för framgångsrik viktminskning. Våra förstklassiga kapslar för viktkontroll genom blodsockerkontroll innehåller berberin, krom och svartpeppar som bidrar till att upprätthålla sunda blodsockernivåer och gör det lättare att reglera vikten.

 • 500 mg förstklassigt berberin HCl i varje kapsel
 • Dubbel blodsockerkontroll: förbättrar blodsockerkontrollen och bidrar till att upprätthålla normala blodsockernivåer
 • Optimerar omsättningen av makronäringsämnen
 • Berikat med svartpeppar för viktkontroll
 • Stöttar levern – det huvudsakliga avgiftningsorganet
 • Bara 1 kapsel om dagen
 • Glutenfritt, laktosfritt och GMO-fritt
 • Lämpligt för vegetarianer och veganer 
 • Tillverkat i EU i enlighet med kvalitetsföreskrifterna för god tillverkningssed (GMP)
 • Vi garanterar att du kommer att älska produkten, annars får du den GRATIS
 • Över 15 års expertis inom utveckling och tillverkning av kosttillskott

Sensilab har över 3,5 miljoner nöjda kunder runt om i världen!

Contents: 1x Slimberine – kapslar med 500 mg berberin 2x 120 capsules/120 dagar

Räcker till 120 dagar

3,83 kr / Kapsel

-45% rabatt
Specialpris 460,00 kr Ordinarie pris 831,98 kr
Loading...
I lager
SKU
906514
4.80 8

GRATIS GÅVA

Den ultimata e-boken för snabbare viktminskning och gratis tillgång till ett 4 veckor långt videoträningsprogram!

Vetenskapen bakom blodsockerkontroll för viktminskning

Viktkontroll är mycket mer komplext än hur många kalorier man äter och hur många kalorier kroppen förbrukar. Det har mycket att göra med blodsockernivån!

image

Blodsockrets roll i kroppen

Blodsockernivåerna anger mängden socker (glukos) i blodet. Nivåerna är vanligtvis lägst på morgonen och stiger när man äter. Kolhydrater, socker och annan stärkelse från maten bryts ned i matsmältningssystemet till enkla sockerarter som hamnar i blodet.

När blodsockernivån stiger svarar bukspottkörteln med att producera insulin, ett hormon som får cellerna att absorbera blodsockret för att omedelbart använda det som energi, eller lagra det till senare.

Insulin är den främsta faktorn bakom fettlagring

När man äter för mycket kolhydrater sänder de förhöjda blodsockernivåerna en signal till bukspottkörteln om att det är mycket mer socker på väg. Det produceras mer insulin, och det socker som inte används direkt lagras för framtida bruk i form av fett.

Kort sagt leder förhöjda insulinnivåer till att kroppens förmåga att bränna fett som energikälla försämras. Nyckeln till framgångsrik viktminskning ligger i att hålla insulintopparna under kontroll genom att balansera blodsockernivåerna.

image
image

Den verkliga orsaken bakom sötsuget

Kolhydratrika måltider leder till blodsockertoppar. Då frisätts mer insulin, vilket resulterar i att blodsockret plötsligt sjunker, och man upplever en så kallad "sockerkrasch". Det utlöser ett sug efter söta och kolhydratrika livsmedel och kan leda till överätande.

När blodsockernivåerna ligger inom ett normalt intervall har kroppen en konstant energikälla. Detta förebygger blodsockertoppar och blodsockerfall som utlöser sötsug.

SlimBerine – det första steget för att gå ner i vikt

Blodsockerkontroll för viktminskning

SlimBerine utnyttjar kraften i berberin, en bioaktiv förening som har en lång historia inom traditionell kinesisk och ayurvedisk medicin, men som även har fått en hel del uppmärksamhet i modern tid. Berberin har visat sig förbättra blodsockerkontrollen, en viktig faktor för framgångsrik viktminskning.

Vi utvinner vårt berberin ur arten Berberis aristata och säkerställer att dess naturliga renhet bevaras genom en noggrann extraktionsprocess. Dessutom innehåller kapslarna en hög koncentration av den aktiva ingrediensen – en kapsel motsvarar hela 20 000 mg berberispulver.

Vårt ultrarena extrakt innehåller minst 97% rent berberin som berikats med krom och svartpeppar. Det gör vår formula till en idealisk lösning för alla som vill uppnå balanserade blodsockernivåer och hållbar viktkontroll.

Den enastående kraften i SlimBerine 

image
image

Förbättrar blodsockerkontrollen

Hjälper till att upprätthålla sunda blodsockernivåer, vilket är avgörande för att underlätta viktminskning. Det förebygger också blodsockertoppar och blodsockerfall som leder till sötsug.

image

Boostar viktminskningen

Bidrar till viktkontroll, vilket ytterligare optimerar viktminskningen.

image

Främjar normal ämnesomsättning

Optimal omsättning av makronäringsämnen gör det mindre sannolikt att kroppen lagrar överflödigt fett.

image

Stöttar leverfunktionen

Stöttar levern, det huvudsakliga avgiftningsorganet, genom att förbättra blodcirkulationen.

image

Har positiv effekt på den allmänna hälsan

De antioxidativa egenskaperna gynnar det allmänna välbefinnandet.

Förstklassiga naturbaserade ingredienser

FAQ

Vad är berberin?

Berberin är en bioaktiv förening som finns i flera växter. Vi utvinner det ur arten Berberis aristata, även känd som "trädgurkmeja". Det används traditionellt inom kinesisk och ayurvedisk medicin eftersom det har många hälsofördelar.

Hur fungerar SlimBerine?

SlimBerine innehåller berberin och krom för dubbel blodsockerkontroll. Berberin har visat sig förbättra blodsockerkontrollen, medan krom bidrar till att upprätthålla normala blodsockernivåer.

Är SlimBerine effektivt för viktminskning?

Att reglera sitt blodsocker för att kontrollera sin vikt är viktigt av två skäl. Det reglerar insulinet, det hormon som signalerar till cellerna att absorbera och använda eller lagra socker. Genom att hålla insulintopparna under kontroll kan kroppen bränna fett som energikälla. Optimala blodsockernivåer kan även förhindra sockerkrascher som leder till sötsug.

Hur snabbt fungerar SlimBerine?

Hur snabbt och hur mycket man går ner i vikt varierar från person till person. Vi rekommenderar att du använder produkten i minst 3 månader för maximal effekt. 

Hur länge kan jag använda SlimBerine?

För maximal effekt rekommenderar vi att man använder våra kosttillskott i minst 3 månader, men det är helt säkert att använda dem längre än så.

Kan jag använda SlimBerine om jag har diabetes eller andra hälsobesvär?

Kosttillskott kan aldrig ersätta receptbelagda läkemedel. Om du använder läkemedel eller har någon slags hälsobesvär, vänligen rådfråga din läkare innan du börjar ta någon form av kosttillskott.

Kan jag använda SlimBerine om jag är gravid eller ammar?

Den här produkten rekommenderas inte för gravida och ammand kvinnor.

Vad är Slimmium?

Slimmium är ett läkemedelsvarumärke med över 15 års expertis inom utveckling och tillverkning av kosttillskott. Vi strävar efter att tillhandahålla förstklassiga produkter med bevisad effekt för bästa möjliga resultat. Vi tror på hälso- och viktminskningslösningar som kommer direkt från naturen och kombineras med den senaste vetenskapliga forskningen. Våra produkter utvecklas och tillverkas i hjärtat av Europa, enligt strängaste EU-lagstiftning.

Aktiva ingredienser

SlimBerine
Förpackning (1 enhet)60 kapslar
Daglig dos1 kapsel
Nettovikt (1 enhet)38,2 g

Ingredienseri 1 kapsel%DRI*
Extrakt av Berberis aristata 515,5 mg ** 
 -Berberin HCl 500 mg ** 
 Svartpepparextrakt 2 mg ** 
 -Piperin 1,9 mg ** 
 Krom 6 μg 15 

*DRI = dagligt referensintag | ** = DRI ej tillgängligt

Användning

Rekommenderat dagligt intag är 1 kapsel.

1 kapsel

1 gång om dagen

INGREDIENSER (i 1 kapsel)

Rotextrakt av Berberis aristata DC. med 97% berberinhydroklorid 515,5 mg (berberinhydroklorid 500 mg), hypromellos (kapselhölje), fyllnadsmedel: akaciagummi, fruktextrakt av svartpeppar (Piper nigrum L.) med 95% piperin 2 mg (piperin 1,9 mg), krompikolinat (krom 6 μg - 15% DRI*). 

*DRI = dagligt referensintag

ANVÄNDNING

Ta 1 kapsel tillsammans med ett glas vatten efter en måltid.

VARNING

Om du är överkänslig eller allergisk mot någon av ingredienserna i den här produkten eller använder läkemedel, rådfråga din läkare före användning. Produkten rekommenderas inte för gravida och ammande kvinnor. Det rekommenderade dagliga intaget bör inte överskridas. Kosttillskott utgär inte ett alternativ till en balanserad och varierad kost och en hälsosam livsstil. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras oåtkomligt för barn. På grund av naturliga variationer i de aktiva ingrediensernas egenskaper kan produktens färg, smak och doft variera något från parti till parti. Dessa variationer påverkar inte produktens övergripande kvalitet eller effektivitet.

FÖRVARING

Förvaras utom syn- och räckhåll för barn! Förvaras mörkt och torrt vid temperaturer upp till 25° C.

Källor** 

Hu, Yueshan, et al. "Lipid-lowering Effect of Berberine in Human Subjects and Rats." Phytomedicine, vol. 19, no. 10, 2012, pp. 861-867, https://doi.org/10.1016/j.phymed.2012.05.009. Accessed 6 Sept. 2023

Casey Means MD; Josh Clemente; and Arlo Crawford. “Understanding Blood Sugar and Weight Loss: Why Tracking Glucose with a Continuous Glucose Monitor (CGM) May Be More Insightful than Tracking Calories.” Levels, 7 Sept. 2023, www.levelshealth.com/blog/glucose-weight-loss

Your Top Berberine Questions Answered | Healthy Directions, www.healthydirections.com/articles/blood-sugar/top-berberine-questions. Accessed 11 Sept. 2023. 

Craig Primack MD, FACP. “The Truth about Insulin and Weight Loss.” Scottsdale Weight Loss Center, 7 June 2023, www.scottsdaleweightloss.com/the-truth-about-insulin-and-weight-loss/. 

image

SlimJOY har bytt namn till Sensilab Slimmium! Men oroa dig inte, alla dina favoritprodukter från SlimJOY, som AdipoBurn XXL, WaterOut XXL, FatBurn XXL och NightBurn XXL, kommer att finnas kvar som en integrerad del av det nya varumärket. Samtidigt som vi säger farväl till SlimJOY blickar vi framåt mot en helt ny värld av möjligheter där våra produkter bidrar på ett holistiskt sätt till viktminskning och allmänt välbefinnande. Slimmium kommer att fortsätta värna SlimJOY:s hjärtefrågor: förstklassig produktkvalitet, tillgänglighet för alla, att bygga trovärdighet och gemenskap samt att stötta dig på din personliga hälsoresa.