Grönsakspulver

Liquid Chlorophyll TRIO

30 dagars förbrukning

Det första naturliga grönsakspulvret med klorofyll som erbjuder kliniskt uppbackat antioxidativt skydd!

Contents: 1x Liquid Chlorophyll TRIO 30 bags/30 dagar

-62%

Glutenfritt

GMO-fritt

GMP-kvalitet

Laktosfritt

Veganskt

Vegetariskt

HACCP

Tillverkat i EU

Kosttillskott med sötningsmedel

*Ansvarsfriskrivning: Effekterna av produkten kan variera mellan individer och kan skilja sig från vad som beskrivs på hemsidan.

Glutenfritt

GMO-fritt

GMP-kvalitet

Laktosfritt

Veganskt

Vegetariskt

HACCP

Tillverkat i EU

Kosttillskott med sötningsmedel

*Ansvarsfriskrivning: Effekterna av produkten kan variera mellan individer och kan skilja sig från vad som beskrivs på hemsidan.

Grönsakspulver

Liquid Chlorophyll TRIO

30 dagars förbrukning

Det första naturliga grönsakspulvret med klorofyll som erbjuder kliniskt uppbackat antioxidativt skydd!

Den ultimata drycken med superfoods som innehåller en förstklassig kombination av 33 fantastiska ingredienser för ultrastarkt antioxidativt skydd mot skadliga fria radikaler!

 • Klorofyll och 30 andra superfoods i en och samma dryck

 • Optimerad med C-vitamin och zink

 • Det FÖRSTA supergrönsakspulvret med kliniska bevisning

 • Främjar  fettförbränningen

 • Håller dig energisk och vital

 • Utvecklad av nutritionister med bara 10,2 kcal per portion 

 • Uppfriskande citronsmak 

 • Vegansk

10 påsar, 10 dagars förbrukning

Contents: 1x Liquid Chlorophyll TRIO 30 bags/30 dagar

Räcker till 30 dagar

7,63 kr / Påse

-62% rabatt
Specialpris 229,00 kr Ordinarie pris 597,00 kr

Välj paket:

Välj engångsköp eller prenumeration

Tips: Spara ytterligare 15% via prenumeration

Engångsköp
(30 dagars förbrukning)
62% rabatt
597,00 kr
229,00 kr
Prenumerera & spara ännu mer
(Få 30 dagars förbrukning varje månad)
67% Rabatt + Fri frakt från och med första återkommande leveransen
 
597,00 kr
194,65 kr

Billigaste valet

Loading...
Ej i lager
SKU
905117
5 22

Det bästa naturen har att erbjuda med bara 1 dryck!

Håller energinivån uppe och förnyar din vitalitet

Liquid Chlorophyll har noga utvecklats för att:

image

Ge en snabb energikick

image

Bekämpa skadliga fria radikaler

image

Stötta ämnesomsättningen

image

Öka fettförbränningen

image

Förbättra blodcirkulationen

image

Boosta immunförsvaret

image

Stötta & skydda din lever

 33 anledningar att dricka Liquid Chlorophyll varje dag!

1 dryck mortsvarar hela 5 portioner frukt och grönsaker

image

I en perfekt värld skulle vi äta minst 5 portioner (olika sorters) frukt och grönsaker varje dag. Men verkligheten ser annorlunda ut – hela 86% av EU:s befolkning får inte i sig de rekommenderade mängderna och äter inte ens frukt och grönt på daglig basis!

HAR DU INTE TID ATT ÄTA FRUKT?

Ett grönsakspulver är ett enkelt sätt att lägga till mer frukt och grönt i sin kost, oavsett om du har en hektisk livsstil, inte har tillgång till färska råvaror eller bara behöver en extra boost.

Den innehåller klorofyll, mjölktistel och patenterade Spectra ™ (en mix av 29 olika superfoods) med tillsatt zink och C-vitamin – totalt 33 fantastiska ingredienser!

Vad är fria radikaler och varför är de dåliga?

Enkelt uttryckt är fria radikaler instabila atomer som kan skada kroppens celler, bryta ner dem och leda till bland annat åldrande. De produceras naturligt i kroppen, men vissa faktorer kan påskynda produktionen, såsom rökning, alkohol, friterad mat, stress, solljus m.m.

Bekämpa oxidativ stress

Det är här som antioxidanterna kommer in i bilden! De är kemikalier som minskar effekterna av fria radikaler genom att neutralisera dem. De finns vanligtvis i frukt och grönsaker. Vi har använt det bästa av dem som grund för Liquid Chlorophyll som är full av superkraftfulla antioxidanter!

image

Liquid Chlorophyll gör det lättare att få in frukt och grönt i sin kost

Bara en läcker dryck med citronsmak per dag!

image

Grönsakspulver med klorofyll är en utmärkt dryck med superfoods för personer som inte gillar att äta mycket mörka bladgrönsaker. Men trots sitt namn och färg innehåller den en balanserad blandning av superfoods i alla färger!

HUVUDINGREDIENSEN = SPECTRA™

Den patenterade ingrediensen Spectra™ tillhandahåller en fantastisk kombination av 29 olika frukter, grönsaker och örter med olika antioxidativa egenskaper.

Men det är det flytande klorofyllet som är den riktiga stjärnan i den här drycken! Klorofyll gör så mycket mer än ge gröna växter dess gröna färg.

I kroppen går klorofyll samman med järn och tillsammans är de inblandade i produktionen av hemoglobin – ett viktigt protein som transporterar syre till alla våra organ.

OMEDELBART SKYDD

Jämfört med liknande drycker på marknaden har Liquid Chlorophyllextremt stark antioxidativ kraft och erbjuder en omedelbar skyddande effekt mot fria radikaler, en effekt som varar i 3 timmar!

Det är också den första blandningen med antioxidanter som har testats kliniskt och fått sin skyddande effekt på människor bevisad. Dess effekt på olika typer av fria radikaler och ökad blodcirkulation har validerats vetenskapligt.

Spectra ™ har ett ORAC-värde (Oxygen Radical Absorbance Capacity) på 4000 enheter, vilket är så mycket vår kropp effektivt kan använda på en dag och motsvarar (eller något överskrider) 5 portioner frukt och grönsaker.

image

Kraftfull formula med otaliga fördelar

Superfoods, mjölktistel, klorofyll, vitamin C och zink

Hemboglobinproduktion – Klorofyll förenas med järn och ingår i produktionen av hemoglobin. Hemoglobin är viktigt för att upprätthålla hälsosamma kroppsfunktioner.

Antioxidativ effekt – Ingredienser som mjölktistel, vitamin C, zink och de 29 superlivsmedlen som ingår i Spectra™ bekämpar skador från fria radikaler och skyddar dina celler från oxidativ stress.

Stöttar immunförsvaret – Vitamin C, zink och mjölktistel förstärker kroppens naturliga försvar och stöttar ditt immunförsvar oavsett årstid.

image

Bättre ämnesomsättning – Många av superlivsmedeln i Spectra™ stöttar ämnesomsättningen och fettoxidationen.

Fettförbränning – En av ingredienserna i Spectra ™ är extrakt av grönt te. Grönt te är en av de mest populära fettförbrännarna på marknaden som stimulerar termogenes (förbränning av fett genom värmeproduktion) och ökar ämnesomsättningen.

Vitalitet och energi – Antioxidanter förbättrar din övergripande vitalitet; vitamin C stöttar produktionen av kollagen i huden (anti-aging-effekt) och minskar trötthet och utmattning. Superfoods som grönt te och grönt kaffextrakt ger dig en extra energikick.

Så används Liquid Chlorophyll

En energigivande superdryck med bara 10,2 kalorier som tar mindre än 1 minut att blanda till!

Det rekommenderade dagliga intaget är 1 påse Liquid Chlorophyll.

Steg 1: Lös upp innehållet från 1 påse Liquid Chlorophyll i 250 ml vatten.

Steg 2: Rör om ordentligt för att lösa upp eventuella klumpar, tills du får en klumpfri och läcker grön dryck.

Steg 3: Drick efter maten, helst under morgonen, och njut av energikicken!

image

Forskningen bakom drycken

image

Spectra™, huvudingrediensen i Liquid Chlorophyll, är den enda antioxidantmixen på marknaden som är baserad på kliniska tester.

Den kliniska forskningen har visat att:

 • Spectra™ minskar koncentrationen av fria radikaler i 3 timmar* omedelbart efter intag.

 • Spectra™ erbjuder beprövat skydd mot fem huvudsakliga typer av fria radikaler: peroxyl, superoxidanjon, hydroxyl, singletsyre och peroxynitrit.

 • Spectra™ ökar kväveoxidhalten med 64%*. Det vidgar blodkärlen för att öka blodflödet till muskler och organ, vilket är avgörande för optimal närings- och syretillförsel till alla celler i kroppen.

De otroliga ingredienserna iLiquid Chlorophyll

Aktiva ingredienser

Super Green Mix Drink
Paket (1 enhet)10 påsar
Daglig dos1 påse
Nettovikt (1 enhet)40,5 g

Ingredienserper 1 påse%DRI*
Extrakt av mjölktistel500 mg**
Naturligt klorofyll400 mg**
- Klorofylliner8-9,6 mg**
Vitamin C120 mg150
Spectra™100 mg**
Zink10 mg100

*DRI = dagligt referensintag | ** = DRI ej tillgängligt

Användning

Det rekommenderade dagliga intaget är 1 påse

1 påse

1 gång om dagen

INGREDIENSER 

(per 1 påse): bärare: akaciagummi, citronsaftkoncentratpulver, naturlig citronarom, extrakt av mjölktistelfrukt med 2% silymarin 500 mg, naturligt klorofyll 400 mg (klorofylliner 8-9,6 mg), kalcium-L-askorbat (vitamin C 120 mg – 150% DRI*), Spectra™ [en mix av extrakt från gröna kaffebär, koncentrat av broccolifrö, extrakt av gröna teblad, extrakt av lök, extrakt av äppelskal, extrakt av acerola-frukt, koncentrat av camu camu-frukt, quercetin, koncentrat av tomat, koncentrat av broccoliblommor och -stjälkar, koncentrat av acaifrukt, koncentrat av gurkmejerot, koncentrat av vitlöksklyftor, koncentrat av basilikablad, koncentrat av oreganoblad, koncentrat av kanelbark, koncentrat av fläderbär, koncentrat av morot, koncentrat av mangostan-frukt, extrakt av svarta vinbär, extrakt av blåbär, koncentrat av körsbär, koncentrat av björnbör, koncentrat av aroniabär, koncentrat av hallon, koncentrat av spenatblad, koncentrat av grönkålsblad, extrakt av blåbär och koncentrat av brysselkålshuvuden med total ORAC aktivitet 4000 μmol TE] 100 mg, surhetsreglerande medel: citronsyra, zinkglukonat (zink 10 mg – 100% DRI*), klumpförebyggande medel: risfiber, sötningsmedel: sukralos.

*DRI = dagligt referensintag

ANVÄNDNING

Rekommenderat dagligt intag är 1 påse. Lös upp påsens innehåll i 250 ml vatten och rör om ordentligt för att lösa upp eventuella klumpar. Drick efter en måltid.

VIKTIGT

Det rekommenderade dagliga intaget bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en balanserad och varierad kost. Det är viktigt med en varierad och balanserad kost och en hälsosam livsstil. På grund av naturliga variationer i de aktiva ingrediensernas egenskaper kan produktens färg, smak och doft variera något från parti till parti. Dessa variationer påverkar inte produktens övergripande kvalitet eller effektivitet.

VARNING

Rådfråga din läkare före användning om du är överkänslig eller allergisk mot någon av ingredienserna i den här produkten eller om du använder läkemedel. Produkten rekommenderas inte för barn, gravida eller ammande kvinnor.

FÖRVARING

Förvaras utom syn- och räckhåll för barn! Förvaras mörkt och torrt vid temperaturer upp till 25°C.

**Källor:

Chandrasekhar, K., et al. “A Prospective, Randomized Double-Blind, Placebo-Controlled Study of Safety and Efficacy of a High-Concentration FULL-SPECTRUM Extract Of Ashwagandha Root in Reducing Stress and Anxiety in Adults.” Indian Journal of Psychological Medicine, vol. 34, no. 3, 2012, pp. 255–262., doi:10.4103/0253-7176.106022.

https://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1002/fsn3.178

image

SlimJOY har bytt namn till Sensilab Slimmium! Men oroa dig inte, alla dina favoritprodukter från SlimJOY, som AdipoBurn XXL, WaterOut XXL, FatBurn XXL och NightBurn XXL, kommer att finnas kvar som en integrerad del av det nya varumärket. Samtidigt som vi säger farväl till SlimJOY blickar vi framåt mot en helt ny värld av möjligheter där våra produkter bidrar på ett holistiskt sätt till viktminskning och allmänt välbefinnande. Slimmium kommer att fortsätta värna SlimJOY:s hjärtefrågor: förstklassig produktkvalitet, tillgänglighet för alla, att bygga trovärdighet och gemenskap samt att stötta dig på din personliga hälsoresa.