Grönsakspulver

Liquid Chlorophyll DUO

20 dagars förbrukning

Det första naturliga grönsakspulvret med klorofyll som erbjuder kliniskt uppbackat antioxidativt skydd!

Contents: 1x Liquid Chlorophyll DUO 20 bags/20 dagar

-55%

Glutenfritt

GMO-fritt

GMP-kvalitet

Laktosfritt

Veganskt

Vegetariskt

HACCP

Tillverkat i EU

Kosttillskott med sötningsmedel

*Ansvarsfriskrivning: Effekterna av produkten kan variera mellan individer och kan skilja sig från vad som beskrivs på hemsidan.

Glutenfritt

GMO-fritt

GMP-kvalitet

Laktosfritt

Veganskt

Vegetariskt

HACCP

Tillverkat i EU

Kosttillskott med sötningsmedel

*Ansvarsfriskrivning: Effekterna av produkten kan variera mellan individer och kan skilja sig från vad som beskrivs på hemsidan.

Grönsakspulver

Liquid Chlorophyll DUO

20 dagars förbrukning

Det första naturliga grönsakspulvret med klorofyll som erbjuder kliniskt uppbackat antioxidativt skydd!

Den ultimata drycken med superfoods som innehåller en förstklassig kombination av 33 fantastiska ingredienser för ultrastarkt antioxidativt skydd mot skadliga fria radikaler!

 • Klorofyll och 30 andra superfoods i en och samma dryck

 • Optimerad med C-vitamin och zink

 • Det FÖRSTA supergrönsakspulvret med kliniska bevisning

 • Främjar  fettförbränningen

 • Håller dig energisk och vital

 • Utvecklad av nutritionister med bara 10,2 kcal per portion 

 • Uppfriskande citronsmak 

 • Vegansk

10 påsar, 10 dagars förbrukning

Contents: 1x Liquid Chlorophyll DUO 20 bags/20 dagar

Räcker till 20 dagar

8,95 kr / Påse

-55% rabatt
Specialpris 179,00 kr Ordinarie pris 398,00 kr

Välj paket:

Välj engångsköp eller prenumeration

Tips: Spara ytterligare 15% via prenumeration

Engångsköp
(20 dagars förbrukning)
55% rabatt
398,00 kr
179,00 kr
Prenumerera & spara ännu mer
(Få 20 dagars förbrukning varje månad)
62% Rabatt + Fri frakt från och med första återkommande leveransen
 
398,00 kr
152,15 kr

Billigaste valet

Loading...
Ej i lager
SKU
905114
5.00 22

Det bästa naturen har att erbjuda med bara 1 dryck!

Håller dina energinivåer uppe och förnyar din vitalitet

Super Green Mix Drink har noggrant framtagits för att

image

Förse en snabb energi- och vitalitets boost

image

Bekämpa skadliga fria radikaler

image

Stötta ämnesomsättningen

image

Öka fettförbränningen

image

Förbättra blodcirkulationen

image

Boosta ditt immunförsvar

image

Stötta & skydda din lever

 33 anledningar till att göra Super Green Mix Drink en del av vardagen!

1 dryck = 5 portioner frukt och grönsaker

image

I en idealisk värld skulle vi konsumera minst 5 portioner (olika) grönsaker och frukter varje dag. Men i den verkliga världen, särskilt EU, konsumerar 86% av människorna inte de rekommenderade mängderna och äter till och med inte frukt eller grönsaker dagligen alls!

HAR DU INTE TID ATT ÄTA FRUKT?

Denna dryck är ett enkelt sätt att lägga till mer frukt och grönt till din kost, oavsett om du har en fartfylld livsstil, inte har tillgång till färska råvaror eller bara behöver en extra boost.

Den innehåller mjölktistel, klorofyl, dem patenterade blandningen Spectra ™ (en mix av 29 superfoods) med tillsatt zink och C -vitamin - totalt 33 fantastiska ingredienser!

Vad är fria radikaler och varför är de dåliga?

För att göra det enkelt är fria radikaler instabila atomer som kan skada celler i kroppen, bryta ner dem och orsaka bland annat åldrande. Medan de produceras naturligt i din kropp, kan vissa faktorer påskynda deras produktion, såsom rökning, alkohol, stekt mat, stress, sol exponering och så vidare.

Bekämpa oxidativ stress

Det är här antioxidanterna kommer in! De är kemikalier som minskar effekterna av fria radikaler genom att neutralisera dem. De finns vanligtvis i frukt och grönsaker. Vi tog det bästa av dem som grund för Super Green Mix och packade mixen med superkraftfulla antioxidanter!

image

Super Green Mix Drink gör det lättare att ta in frukt & grönt i dieten

Bara en god citronsmakande dryck per dag!

image

Denna mix är en fantastisk dryck, laddad med superfoos, för människor som inte gillar att äta mycket mörka bladgrönsaker! Men trots dess namn och färg innehåller den en balanserad blandning av superfoods i alla färger!

HUVUDINGREDIENSEN = SPECTRA™

Den patenterade ingrediensen Spectra ™ levererar en fantastisk blandning av 29 olika frukter, grönsaker och örter som erbjuder olika antioxidativa egenskaper.

OMEDELBART SKYDD

Jämfört med andra liknande drycker på marknaden har Super Green Mix Drink extremt starka antioxidanter och erbjuder en omedelbar skyddande effekt mot fria radikaler, en effekt som varar i 3 timmar!

Det är också den första blandningen med antioxidanter som kliniskt testats och fått dess skyddande effekt hos riktiga människor bevisat. Effekterna på olika typer av fria radikaler och ökad blodcirkulation har vetenskapligt validerats.

Spectra ™ har ett ORAC -värde (Oxygen Radical Absorbance Capacity) på 4000 enheter , vilket är hur mycket vår kropp effektivt kan använda på en dag och motsvarar (eller något över) 5 portioner frukt och grönsaker.

image

Kraftfull formula med otaliga fördelar

Superfoods, mjölktistel, klorofyll, vitamin C och zink

Antioxidant effekt - Ingredienser som mjölktistel, vitamin C, zink och de 29 superfooderna i Spectra™ bekämpar skador från fria radikaler och skyddar dina celler från oxidativ stress.

Stöttar immunförsvaret - vitamin C, zink och mjölktistel förstärker kroppens naturliga försvar och stötar ditt immunförsvar varje säsong.

Bättre ämnesomsättning - Många av Spectra™ superfoods stöttar din ämnesomsättning och oxidering av fett.

image

Fettförbränning - En av ingredienserna i Spectra ™ är ett extrakt av grönt te. Grönt te är en av de mest populära fettförbrännarna på marknaden som stimulerar termogenes (förbränning av fett genom värmeproduktion) och ökar ämnesomsättningen.

Vitalitet och energi - Antioxidanter förbättrar din övergripande vitalitet; vitamin C stöttar produktionen av kollagen i huden (har en anti-aging-effekt) och minskar trötthet och utmattning. Superfoods som grönt te och grönt kaffextrakt ger dig en extra energikick.

Hur man använder Super Green Mix Drink

Denna energigivande superfood dryck med endast 10.2 kcal är drickfärdig på mindre än 1 minut!

Det rekommenderade dagliga intaget är 1 Super Green Mix Drink.

Steg 1: Lös upp 1 påse Super Green Mix Drink i 250 ml vatten

Steg 2: Lös upp pulvret ordentligt genom att röra om och lsa upp eventuella klumpar, tills det blir en len, grön & delikat drink.

Steg 3: Drick efter måltid, jeöst under morgonen, och njut av energiboosten!

image

Forskningen bakom drycken

image

Spectra™, huvudingrediensen i Super Green Mix Drink, är den enda mixen av antioxidanter på marknaden som är baserad på kliniska tester.

Den kliniska forskningen har visat att:

 • Spectra™ minskar koncentrationen av fria radikaler i 3 timmar* omedelbart efter intag.

 • Spectra™ erbjuder ett beprövat skydd mot fem huvudtyper av fria radikaler: peroxyl, superoxidanjon, hydroxyl, singlet -syre och peroxynitrit.

 • Spectra™ ökar kväveoxidhalten med 64%*. Det vidgar blodkärlen för att öka blodflödet till muskler och organ, vilket är avgörande för optimal närings- och syretillförsel till alla celler i kroppen.

De otroliga ingredienserna i Super Green Mix Drink

Aktiva ingredienser

Super Green Mix Drink
Paket (1 enhet)10 påsar
Daglig dos1 påse
Nettovikt (1 enhet)40,5 g

Ingredienserper 1 påse%DRI*
Extrakt av mjölktistel500 mg**
Naturligt klorofyll400 mg**
- Klorofylliner8-9,6 mg**
Vitamin C120 mg150
Spectra™100 mg**
Zink10 mg100

*DRI = dagligt referensintag | ** = DRI ej tillgängligt

Användning

Det rekommenderade dagliga intaget är 1 påse

1 påse

1 gång om dagen

INGREDIENSER 

(per 1 påse): bärare: akaciagummi, citronsaftkoncentratpulver, naturlig citronarom, extrakt av mjölktistelfrukt med 2% silymarin 500 mg, naturligt klorofyll 400 mg (klorofylliner 8-9,6 mg), kalcium-L-askorbat (vitamin C 120 mg – 150% DRI*), Spectra™ [en mix av extrakt från gröna kaffebär, koncentrat av broccolifrö, extrakt av gröna teblad, extrakt av lök, extrakt av äppelskal, extrakt av acerola-frukt, koncentrat av camu camu-frukt, quercetin, koncentrat av tomat, koncentrat av broccoliblommor och -stjälkar, koncentrat av acaifrukt, koncentrat av gurkmejerot, koncentrat av vitlöksklyftor, koncentrat av basilikablad, koncentrat av oreganoblad, koncentrat av kanelbark, koncentrat av fläderbär, koncentrat av morot, koncentrat av mangostan-frukt, extrakt av svarta vinbär, extrakt av blåbär, koncentrat av körsbär, koncentrat av björnbör, koncentrat av aroniabär, koncentrat av hallon, koncentrat av spenatblad, koncentrat av grönkålsblad, extrakt av blåbär och koncentrat av brysselkålshuvuden med total ORAC aktivitet 4000 μmol TE] 100 mg, surhetsreglerande medel: citronsyra, zinkglukonat (zink 10 mg – 100% DRI*), klumpförebyggande medel: risfiber, sötningsmedel: sukralos.

*DRI = dagligt referensintag

ANVÄNDNING

Rekommenderat dagligt intag är 1 påse. Lös upp påsens innehåll i 250 ml vatten och rör om ordentligt för att lösa upp eventuella klumpar. Drick efter en måltid.

VIKTIGT

Det rekommenderade dagliga intaget bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en balanserad och varierad kost. Det är viktigt med en varierad och balanserad kost och en hälsosam livsstil. På grund av naturliga variationer i de aktiva ingrediensernas egenskaper kan produktens färg, smak och doft variera något från parti till parti. Dessa variationer påverkar inte produktens övergripande kvalitet eller effektivitet.

VARNING

Rådfråga din läkare före användning om du är överkänslig eller allergisk mot någon av ingredienserna i den här produkten eller om du använder läkemedel. Produkten rekommenderas inte för barn, gravida eller ammande kvinnor.

FÖRVARING

Förvaras utom syn- och räckhåll för barn! Förvaras mörkt och torrt vid temperaturer upp till 25°C.

**Källor:

Chandrasekhar, K., et al. “A Prospective, Randomized Double-Blind, Placebo-Controlled Study of Safety and Efficacy of a High-Concentration FULL-SPECTRUM Extract Of Ashwagandha Root in Reducing Stress and Anxiety in Adults.” Indian Journal of Psychological Medicine, vol. 34, no. 3, 2012, pp. 255–262., doi:10.4103/0253-7176.106022.

https://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1002/fsn3.178

image

SlimJOY har bytt namn till Sensilab Slimmium! Men oroa dig inte, alla dina favoritprodukter från SlimJOY, som AdipoBurn XXL, WaterOut XXL, FatBurn XXL och NightBurn XXL, kommer att finnas kvar som en integrerad del av det nya varumärket. Samtidigt som vi säger farväl till SlimJOY blickar vi framåt mot en helt ny värld av möjligheter där våra produkter bidrar på ett holistiskt sätt till viktminskning och allmänt välbefinnande. Slimmium kommer att fortsätta värna SlimJOY:s hjärtefrågor: förstklassig produktkvalitet, tillgänglighet för alla, att bygga trovärdighet och gemenskap samt att stötta dig på din personliga hälsoresa.