Det snabbaste sättet

Vi har inte magin till att hjälpa dig... men det har du. Hemligheten bakom effektiv viktnedgång ligger i din kropps system och att få dem att nå sin fulla potential.

image

Receptet för en effektiv och långvarig viktnedgång har varit detsamma i evigheter; ät mindre, motionera mer. Men är din kropp redo och förberedd att göra av med fett eller hålla igång en effektivare ämnesomsättning?

Toxiner

Vi tar en titt på den första. Visste du att när din kropp översvämmas av toxiner, börjar din lever att förkapsla dem i fettceller som ett självförsvar. Detta händer när du inte äter ordentligt eller när du är under mycket stress. Försök mot att gå ner i vikt medan detta pågår leder ofta ingenvart - levern och lymfsystemet (din kropps dräneringsystem) behöver få lättnad först.

Ämnesomsättningen

När du fått bukt på toxinerna, då kommer vi till problem nummer två: din metabolism eller känd som ämnesomsättning. Din basala ämnesomsättning talar om för dig hur mycket energi du behöver bara för att finnas - utan att göra någonting annat alls. Visste du att upp mot 80% av kalorierna du äter behövs för att hålla din basala ämnesomsättning (funktioner som bl.a din kroppstemperatur?) Vore det inte otroligt om det fanns något vi kunde göra för att öka dess förbränning?

Lösningen

Som tur är har vi ett perfekt paket för just detta:  Kickstart!

WaterOut hjälper dig göra av med toxinerna så att din lever får en chans att bryta ner fett

FatBurn med L-karnitin för att lätt höja din interna kroppstemperatur och hjälpa dig bränna upp till 24% mer fett när du tränar och motionerar – det hjälper dig att få resultat jämför med 100-minuter på 20 minuter!

NightBurn är designat för att dämpa kvällshunger och cravings och boosta den nattliga ämnesomsättningen.

AdipoSlim hjälper till att reducera magfett och kan öka kaloriförbränningen genom att stimulera den bruna fettvävnaden.

Produkter för dig