image

Katie: "Jag var tjejen som kunde äta vad som helst utan att gå upp ett gram, men över en natt förändrades allt"

Katie hade varit smal i hela sitt liv men började gå upp i vikt efter att hon passerat 25. Men så upptäckte hon ett sätt att få fart på ämnesomsättningen och fettförbränningen igen.

Läs mer
image

Arianna: "Jag slängde ut de stora mammajeansen och lyckades äntligen komma i mina gamla byxor"

Arianna är 38 år gammal och jobbar som lärare. Hon kämpade med oönskade extrakilon och dåligt självförtroende efter en skilsmässa. Men en enkel lösning hjälpte henne att komma i form igen.

Läs mer
image

Sandra: "Jag skämdes så mycket att jag inte ens lät min pojkvän se mina lår utan kläder"

Sandra har kämpat med celluliter i hela sitt liv – precis som alla andra kvinnor i hennes familj. Hon provade allt, tills hon upptäckte den enda lösningen som faktiskt hjälpte.

Läs mer
image

Claire var nära att falla offer för viktminskningsinjektioner, men lyckades gå ner 23* kg utan dem!

Jag har aldrig varit smal. Allt jag någonsin har varit är ett fetto. Mitt liv var nära att ta helt fel vändning när jag övervägde att börja med viktminskningsinjektioner.

Läs mer
image

Valentina: "Jag trodde att jag skulle vara trött och tjock för alltid"

Den 34-åriga tvåbarnsmamman Valentina kämpade med viktproblem och sömnlöshet. Sedan upptäckte hon något som löste båda problem samtidigt. Det här är hennes berättelse.

Läs mer
image

En enkel förändring i min kvällsrutin hjälpte mig att gå från storlek L* till M* på 2* månader!

Sofia har äntligen lyckats bli av med allt fett hon samlat på sig under åren. Efter att hon förändrade sin kvällsrutin började kilona att rasa, och det snabbt!

Läs mer