En gurkmejalatte som främjar viktminskning

Gurkmeja, den så kallade gyllene kryddan, har hyllats för sina många hälsofördelar i tusentals år, och näringsexperter är överens om att hela kroppen mår bra av att vi inkluderar gurkmeja i vår kost.

image

Fördelar med gurkmeja

Du kanske redan använder gurkmeja för att krydda din mat, men dess fördelar sträcker sig långt längre än så:

  • Kan förhindra fettlagring och underlättar elimineringen av fett från levern
  • Bidrar till att upprätthålla leverns hälsa
  • Underlättar matsmältningen
  • Bidrar till att främja normal leverfunktion
  • Bidrar till att stimulera produktionen av matsmältningsvätskor
  • Bidrar till bättre fettsmältning

Det är viktigt att inse är att alla ovanstående egenskaper spelar en betydande roll i samband med viktminskning. Studier visar att vi alla borde ta hjälp av gurkmeja för att göra viktresan så effektiv som möjligt. För att lyckas är det avgörande att välja ett holistiskt tillvägagångssätt och att göra regelbunden motion och en balanserad kost till en del av sin livsstil.

Vilken gurkmejaprodukt ska man välja?

Gör en snabb sökning på Google och du kommer snabbt att inse att det finns tusentals olika gurkmejaprodukter att välja mellan. Med största sannolikhet finns en hel del valmöjligheter bara i din lokala stormarknad.

Ett råd: låt dig inte luras av gurkmejaprodukter av låg kvalitet! På grund av dess dåliga naturliga absorption i blodet är det viktigt att endast välja kosttillskott med certifierat hög biotillgänglighet.

Även när det kommer till gurkmejalatte, som vi alla älskar, så är det bäst att ta en titt på etiketterna. MCT-pulver (Medium Chain Triglycerides), cikoriarot och C-vitamin är bra ingredienser att hålla utkik efter.

På vilket sätt är CurcumaLatte Lean annorlunda?

CurcumaLatte Lean sticker ut i havet av olika gurkmejalattes först och främst för att den kan hjälpa till att påskynda din viktminskning! Tack vare sina högkvalitativa stödingredienser utgör den ett utmärkt stöd på din viktresa – samt ett stöd för kroppen i allmänhet, till exempel för immunförsvaret och detoxifieringen av levern.

Men den har ännu fler fördelar – den smakar gott, färgar inte av sig på dina kläder eller din favoritmugg och den luktar inte som gurkmejatillskott vanligtvis luktar. Den har en läcker kokosdoft som får dig att säga "Mmmm..." varje gång! Dessutom är den enkel att tillreda (bara blanda med vatten) och 100% vegansk!

Viktigast av allt är dock att den innehåller gurkmeja i form av patenterade CuroWhite™ – det är 6,7 gånger mer tillgängligt för kroppen än vanligt kurkuminextrakt, så du kan vara säker på att du får valuta för pengarna! Testa idag och spara 50%!

Källa: Sreeraj, G, Joby Jacob, Robin George and Sreeraj Tr. “A Unique Formulation of Hydrogenated Curcuminoids with Higher Bio-Availability and the Application in Food Matrices.” Journal of Nutrition and Food Sciences 6 (2016): 1-4.

Produkter för dig

Annat som kan intressera dig