Manuela: “Jag gick ner 24 kg på 3 månader!”*

"Jag heter Manuela och är 20 år gammal. jag arbetar som kosmotelog vilket har hjälpt mig under min viktnedgångsresa eftersom jag har en bakgrund inom näring och cellulitbekämpning. Ändock var det här mitt första försök till att själv gå ner i vikt."

image

"Jag visste att jag behövde sätta ett stopp för min ohälsosamma diet och vanor."

"Jag behövde sätta stopp för min ohälsosamma diet och vanor. Jag var väldigt lat och spenderade alldeles för mycket tid klistrad framför skärmar. 

Vi vet alla att genetik har en stor roll på kroppens form; sorgligt nog har alla i min familj varit överviktiga, ofta med ett väldigt envist fett kring magen och armarna. Jag hade inte så mycket problem med celluliter, men jag är säker på att det hade nog blivit mitt nästa problem om jag inte ändrat mina vanor i tid."

"Jag blev irriterad och på dåligt humör av att se mig själv i spegeln"

"Min kroppsform har gått genom ständiga förändringar, men efter att jag fyllt 19 nådde jag oroväckande 83 kg, när jag bara är 1,58 lång. Jag blev irriterad och på dåligt humör av att se mig själv i spegeln. Det var så svårt att hitta motivationen att göra något åt det.

Jag stötte först på Slimmium genom en annons på instagram. Jag fördjupade mig i produktens beskrivning, läste alla kundernas recensioner och beslöt mig för att testa AdipoSlim EXTREME kapslarna.

Jag använde dem precis så som instruktionerna beskrev eftersom jag tror starkt på att det är vad man behöver göra om man vill få resultaten som beskrivs. Det gäller inte bara den här produkten, utan alla. Instruktionerna skrevs ju inte för skojs skull!"

"Jag reducerade mitt intag av kolhydrater och socker."

"Utöver att använda AdipoSlim EXTREMEreducerade jag mitt intag av kolhydrater och skärde ner på mat med mycket socker, sötsaker och dryck (Juice & energidricka). Jag åt protein (kött) och grönsaker som vanligt. 

Om jag ska vara ärlig så är jag skyldig till att ha fuskat någon gång ibland och ätit kolhydrater, men det var väldigt sällan. Jag tror vi behöver kunna unna oss något också! Det som är viktigt är att ha viljestyrkan till att göra dessa fuskdagar till bara någon gång ibland!"

"Jag har blivit mycket mer aktiv."

"Jag känner min kropp bättre nu. Jag menar med det att jag vet när jag ätit tillräckligt så att jag inte överäter längre.

Nu är jag mycket mer aktiv. Jag brukade ta en 40 minuter lång promenad två eller till och med tre gånger om dagen men nu känns det knappt nog! Tack vare att jag kommit i bättre form och inte bär på lika mycket överflödiga kilon, räckte det inte längre med promenader... Så jag har börjat jogga."

"Jag gick ner 24 kg på 3 månader!"

"Har jag nått mina mål? Just nu tycker jag inte att jag riktigt är där ännu, men jag har använt AdipoSlim EXTREME i tre månader nu och jag har gått ner 24 kg! 

Jag trodde att det skulle vara jättesvårt att gå ner i vikt men tro mig, det är inte så jobbigt! I början kan det vara svårt men sen har det gått rätt enkelt."

"Jag är jättelycklig med min nuvarande livsstil!"

"Jag är jättelycklig med min nuvarande livsstil och jag kommer göra mitt bästa för att fortsätta med den. Att vara mer aktiv har bidragit stort till mitt nuvarande välmående, inte bara mitt utseende."

*[Resultaten kan variera från person till person. För att gå ner i vikt är en varierad diet och en hälsosam livsstil viktiga.]

"Tålamod lönar sig!"

"Mitt meddelande till alla som kämpat med överflödiga kilon och känner sig nere på grund av dem: tålamod lönar sig! Det tar tid och ansträngning att nå målen. Jag trodde att det skulle vara jättesvårt att gå ner i vikt men tro mig, det är inte så jobbigt! I början kan det vara svårt men sen har det gått rätt enkelt.

Jag hoppas att min historia ger dig lite motivation och inspirerar till en fräsch start för dig med!"

Gör ett försök! 

AdipoBurn EXTREME är en unik fettförbrännare som ger sig på magfett tack vare formulans 2-i-1-effekt: bränner mer fett och hämmar tillväxten av nya fettceller.

Bevisade resultat: Reducerar magfettet med upp till 50%* och reducerar midjans omfång med upp till 7.5 cm*. Nu med en 30% starkare formula, så det är inget under att en studie har bekräftat 3 kg viktnedgång överlag efter 12 veckors användande.*

*[Resultaten kan variera från person till person. För att gå ner i vikt är en varierad diet och en hälsosam livsstil viktiga.]

** [Kunden använde en tidigare version av den nya AdipoBurn EXTREME.]

Produkter för dig

KOMPLETT LÖSNING
-68%
Specialpris 396,00 kr Ordinarie pris 1 253,00 kr
Visa produkt
KOMPLETT LÖSNING
-58%
Specialpris 233,00 kr Ordinarie pris 560,74 kr
Visa produkt