Att dricka vatten kan bidra till viktnedgång

Vem kunde tro att en så enkel sak som att dricka vatten kan göra att du går ned i vikt? Det bekräftades i en fascinerande undersökning som finns publicerad i Journal of Human Nutrition and Dietetics. Vill du veta hur det är möjligt? Läs vidare!

image

Man undersökte i 7 år vanorna hos över 18 000 vuxna. Forskarna fann att de som drack mest vatten hade det lägsta kaloriintaget. Men varför? Jo, ett skäl var att de drack mindre söt läsk. Men de åt också mindre mättat fett och mindre socker, salt och kolesterol.

1–3 glas vatten per dag = 205 färre kalorier per dag*

Om du dricker 3 glas vatten om dagen, är det troligt att du får i dig upp till 205 färre kalorier varje dag!* Låt oss räkna lite snabbt: det betyder att du skulle kunna bli av med 0,8 kg i månaden* – alltså nästan 10 kg på ett år* – bara genom att dricka 3 glas vatten per dag! Det klarar vem som helst.

När du känner dig sugen, är du kanske bara törstig. Det är mycket vanligt. Det blir ett överslag mellan ledningarna i kroppen och istället för att dricka vatten äter du snacks – välkommen extrakalorier! Du kan alltid ha en flaska vatten med dig och mycket snart kommer du att märka en skillnad.

Men om du samlar på dig vatten då?

Om du känner dig uppsvälld och samlar på dig vätska, tror du kanske att lösningen på problemet är att dricka mindre. Då har du fel! Du behöver dricka mer vätska och du måste dricka rätt sort. Att ha en sund vattenbalans hjälper ditt lymfsystem som också fungerar mot celluliter.

Om du vill slå två flugor i en smäll, är WaterOut EXTREME precis vad du behöver. Det hjälper dig att få ut överskottet av vätska ur kroppen, minska bildning av celluliter och snabbstarta din viktnedgång.

WaterOut EXTREME är perfekt för alla som inte tycker om att dricka vanligt vatten. Det är sockerfritt och har en god, naturlig smak av hallon.

Det släcker törsten men gör också att du känner dig lättare. Uppblåsthet och celluliter är något av det förflutna! När kroppen är av med toxiner, börjar kilona också försvinna. Nu kan du se fram emot sommaren!

* [* Resultaten varierar från person till person baserat på individens egenskaper och kan skilja från resultaten som finns beskrivna på hemsidan.]

Källa: An R. & McCaffrey J. (2016) Plain water consumption in relation to energy intake and diet quality among US adults, 2005–2012. J Hum Nutr Diet

Produkter för dig

KOMPLETT LÖSNING
-68%
Specialpris 396,00 kr Ordinarie pris 1 253,00 kr
Visa produkt