Hur man kan hindra att lägga på sig julvikt

Jul & vinter är en av årets underbaraste tider. Eller? Det brukar tendera att vara en tid då det inte går att undgå mängder av onyttig mat.

Känns det redan som att midjan blivit större? Skaka av dig den känslan. Nu *kan* man faktiskt både äta kakan och behålla vikten. För att kunna njuta av årstidens festmåltider och inte komma ut några kilon tyngre, håll dig till dessa gyllene råd i jul.

image

1. Rör på dig

Mellan julmiddag & julfika, TV och tiden med våra nära och kära, är det löjligt enkelt att nästan gå in i någon sorts vinteride. Men även om tiden verkar stå stilla ibland så bör inte du göra det. 

Försök se till att du tar dig upp, stretchar eller går omkring lite hemma varje 30 till 60 minuter. Detta kommer förbättra din cirkulation och hålla din ämnesomsättning i varv, så att du kan bränna kalorier utan att egentligen ens försöka.

2. Ät mindre och oftare

Sprid ut dina mål jämnt fördelat över dagen för att undvika att överäta. På det sättet är det lättare att hålla dina blodsockernivåer normala och göra hälsosammare matval. Som ett resultat, kommer du att gå ned i vikt snabbare och hålla vikten borta längre.

3. Drick mycket vatten & skär ner på alkoholen.

Håll dig hydrerad. Törst kan lätt misstas för hunger, vilket kan få dig att äta när du egentligen bara är törstig. Se till att dricka tillräckligt med vatten varje dag, speciellt före större måltider. 

Ett glas eller två innan lunch och middag kommer att reducera antalet kalorier som konsumeras och hjälpa dig bli av med vikten snabbare. Och ju mindre alkohol som dricks desto bättre.

4. Planera alltid i förväg

Försök att göra smartare mat & tilltuggsval när festmåltiden planeras. Om du vill ha något att knapra på mellan de större måltiderna, låt det bli morötter eller selleri och hummusdipp istället för chips. Nyttigt, utsökt och framförallt - enkelt att göra i förväg!

5. Blockera fett och kalorier från att absorberas 

Självklart, vill vi inte att du ska ge upp hoppet totalt om att kunna njuta av vad det tradiotionella julbordet har att erbjuda. Njut av julen & julbordet, utan skuldkänslor, med denna superduo. 

  • Eliminera upp till 27% av vätskeöverskottet och toxiner *
  • Gör av med uppblåsthet och svullnad
  • Blockera upp till 28% av fett från dina måltider *
  • Gå ned 2.5 gånger mer i vikt *
  • Sänk ditt dagliga intag av kalorier

En kraftfull viktnedgångskombination som kommer eliminera vattenvikten och blockera absorptionen av fetter!

*[Resultaten varierar från person till person baserat på individens egenskaper och kan skilja från resultaten som finns beskrivna på hemsidan.]

Produkter för dig