Nöjda kunder: NightBurn Extreme fungerar verkligen!

Har du svårt att sova? Och även när du lyckas få tillräckligt mycket vila, så känner du dig fortfarande trött när du vaknar?

Du är inte ensam!

image

Förutom att sova dåligt, så tenderar människor över hela världen även att äta för mycket på kvällarna, med ett särskilt sug efter skräpmat, och många skulle göra vad som helst för att kunna somna snabbare och få lite mer kvalitetssömn.

Läs vidare för att ta reda på vilket kosttillskott från Slimmium som har hjälpt våra kunder att få en god natts sömn OCH samtidigt gå ner i vikt!

Lenka, Tjeckien

image

Lenka var nöjd med sin vikt, ända tills hennes graviditeter förändrade hennes kroppsform, vilket resulterade i bristande självförtroende och konstant trötthet. Efter en rekommendation från en vän bestämde sig Lenka för att ge NightBurn EXTREME en chans. Hon blev förbluffad över resultaten hon såg redan efter ungefär en veckas* användning.

"Jag märkte att mina kläder kändes mer rymliga och blev glatt överraskad när jag ställde mig på vågen – den visade att jag hade gått ner 6 kg*!" Lenka upplevde ett minskat matsug, blev på bättre humör och känner sig nu stolt över vad hon har åstadkommit.

image

Alma, Slovenien

image

En annan framgångssaga är den om Alma, som precis som Lenka hade svårt att hitta tid för att rå om sig själv som nybliven mamma. “Jag hade helt enkelt ingen tid för mig själv, för att se till att äta rätt, för att inte tala om att träna. Jag gick upp mer och mer i vikt”.

Som tur var lyckades Alma lägga den mest stressiga perioden i sitt liv bakom sig med hjälp av NightBurn. Hon drack ett glas av vår läckra fettförbränningsdryck varje kväll innan läggdags och snart började hon känna sig mer energisk när hon vaknade, och hennes ämnesomsättning ökade.

Alma är oerhört nöjd med de resultat hon fått med NightBurn i kombination med måttlig träning och ökad vätsketillförsel, men utan någon strikt diet. Hon rekommenderar produkten till alla som upplever liknande problem, speciellt till andra nyblivna mammor.

Sandra, Danmark

image

Sandra beskriver numera sin kroppsform som smal, men så har det inte alltid varit – hon har varit hela 20 kilo tyngre, men lyckades bli kvitt sina extrakilon med hjälp av förändrad kost, träning och NightBurn EXTREME.

“Det första jag märkte var att sömnen förbättrades. Sedan märkte jag att suget att småäta på kvällarna försvann. Jag är rätt säker på att NightBurn har spelat en viktig roll för min viktminskning”.

Tack vare produkten har Sandra blivit lättare och mycket mer energisk. Hon både mår bättre och ser bättre ut.

Vesna, Kroatien

image

Ytterligare ett bevis för att NightBurn verkligen fungerar är 38-åriga Vesna från Kroatien. Hon beställde produkten när hon märkte att nedstängningen (i kombination med hennes vanliga kvällssug) fick henne att gå upp i vikt.

“Jag började gå ner i vikt redan efter 2 dagar* trots att jag fortfarande åt likadant. Siffran på vågen började minska fastän jag fortfarande inte rörde på mig på grund av omständigheterna och jag tillbringade den mesta tiden i närheten av kylen. Det blev jag jätteglad över, så jag har fortsatt använda produkten”.

Precis som många andra kunder tycker Vesna att NightBurn EXTREME är perfekt, eftersom man dricker det på kvällen och det verkar under natten, utan att det stör sömnen.

NightBurn EXTREME – 4-i-1-effekt

Det är överraskande med sant att man kan gå ner i vikt medan man sover. Ju mer och ju bättre vi sover, desto mer fett bränner vi, så det är avgörande att förbättra sömnen – och det är precis vad NightBurn gör.

Tack vare en enastående kombination av vattenlösliga fibrer, garcinia cambogia-extrakt och vitamin B6 erbjuder NightBurn en kraftfull 4-i-1-effekt för nattlig fettförbränning:

  • Boostar fettförbränningen

Vi är mer benägna att välja kalorisnåla snacks och bränna fett snabbare när vi är ordentligt utvilade.

  • Främjar leverns återhämtning

En överbelastad lever kan leda till långsammare fettförbränning. 

  • Boostar viktminskningen

NightBurn stöttar magen och matsmältningen genom att mata de goda bakterierna. 

  • Förbättrar sömnen 

Bättre sömnkvalitet hjälper till att kontrollera kvällssuget och främjar viktminksningen.

*Ansvarsfriskrivning: Resultaten kan variera från person till person och kan skilja sig från de resultat som beskrivs på hemsidan. Våra produkter är inte ämnade att förebygga, bahandla eller bota någon typ av hälsobesvär eller allvarliga sjukdomar. Det är viktigt att upprätthålla en balanserad kost och en hälsosam livsstil.

Produkter för dig

KOMPLETT LÖSNING
-58%
Specialpris 233,00 kr Ordinarie pris 560,74 kr
Visa produkt