Nikola: „Jag gick ner nästan 7kg*!”

Nikola är en 22-årig reseälskare som också tillbringar mycket tid vid datorn på kontoret. En gång, på en resa till de österrikiska bergen, grät hon av utmattning, hon bestämde att något måste förändras i hennes liv ...

image

*Effekterna produkten kan variera från person till person och kan skilja sig från vad som beskrivs på webbplatsen. Syftet med våra produkter är inte att förebygga eller behandla någon sjukdom.

"Min mamma och jag har ett underbart förhållande. Vi är båda väldigt lika till utseende.t, vi har båda stora lår, skinkor och lite extra kilon kring magen. Vi gillar båda att äta. Jag brukar äta det tills maten är slut.... och det är det största problemet med min vikt. Jag älskar sött och min favoritmat är stekt ost och kroketter. Precis som innan jag började gå ner i vikt vet jag nu att jag inte kan begränsa mig till att ätaLänge var mitt motto klart: "Jag vill hellre äta gott ..."

Det fanns många anledningar till att börja göra något, men jag har nog aldrig ritkigt vågat. Alla kvinnor i vår familj ser likadana ut. Jag har alltid tänkt att det inte finns något jag kan göra åt det, jag har det i mina gener. Men när jag väl satte mig ner och hela magen rullade ut sa jag till mig själv: 'Nog!' "

Tillsammans är vi starka!

"Det som hjälpte mig mycket i början var min mamma. Vid 45 års ålder bestämde hon sig för att börja gå ner i vikt tillsammans med mig. Vi var ett stöd för varandra. Men var ska man börja. Ingen av oss kände för att gå ner i vikt genom att gymma. Så vi sökte efter hjälp bland kosttillskott. Vi provade en hel del men vi blev aldrig nöjda. Men när produkter från Slimmium dök upp i en annons, då hände det något. Jag läste annonsen och sidan ett tag och fick reda på vilka produkter som kunde hjälpa mig..."

En semester som förändrade hennes liv.

"När det skedde var jag på semester i Österrike. Min vän är en fantastisk bergsklättrare och han älskar helt enkelt bergen och jag hade mycket att trampa uppför tillsammans med honom. Men resan var för mycket för mig. Jag kunde barainte klättra till toppen av berget tillsammans med honomJag grät och blev så besviken på mig själv. Efter en lång kamp uppåt sa jag till mig själv på toppen av berget: 'Skulle det här inte vara bättre? Lättare?  När jag kom ner från berget uppstod ett annat problem. Mina anklar var helt slut. Mina ben var så svullna att jag knappt kunde få på mig mina skor. Jag kommer aldrig att glömma den resan..."

Valet av produkt var självklart för henne!

"Så när min mamma och jag funderade på vad jag skulle prova från Slimmium först var valet WaterOut EXTREME självklart för mig. Jag drack 1 liter av denna hallondryck 10 dagar i rad, varje morgon, vilket blev en rutin jag verkligen gillade  trots att jag inte ens var säker på att något sådant kunde hjälpa. Mina anklar blev mindre svullna, till och med efter vandring. Uppblåstheten som stört mig försvann också och det bästa av det hela var att jag inte hade något sötsug. WaterOut EXTREME är min favoritprodukt från Slimmium.

Efter framgångarna med WaterOut började jag fundera över nästa steg... Vilken fysisk aktivitet att välja. Mamma började hoppa rep och jag började med löpning.

Jag ville ha något som skulle stötta mina ansträngningar i löpandet! Mamma ville testa AdipoSlim EXTREME**. Jag köpte FatBurn EXTREME, som jag drack innan jag löpte. Jag kände mig som om någon följde med mig, som om någon höll i min hand under löpningen och sa: "Det här fixar vi, tillsammans är vi starka!"

Efter tio dagars användning tappade jag och mamma båda cirka 1 kg* och några centimeter kring midjan*. Det var en stor framgång för oss och vi återvände till Slimmium igen. Jag testade också Cellulite Attack och efter två månaders användning är jag nästan fri från celluliter!

Slimmium's produkter hjälpte mig att gå ner hela 7 kg*! Nu håller jag mig kring 53kg och jag vill gå ner än mer i vikt! Jag kommer att fortsätta använda produkterna.

Att se bra ut är viktigt för mig. Jag vill resa, jag vill ta bilder på olika platser och jag vill må bra.

Tack vare Slimmium lärde jag mig att acceptera komplimanger och jag är mycket gladare i mig själv.

Testa produkterna som hjälpte Nikola! Du hittar dem alla i Startpaket [30 dagar]! Gå ner i vikt och välkomna en smal figur! Just nu till ett specialerbjudande!

*Effekterna av att använda produkten kan variera från person till person och kan skilja sig från vad som beskrivs på webbplatsen. Syftet med våra produkter är inte att förebygga eller behandla någon sjukdom.

** [Kunden använde en tidigare version av den nya AdipoBurn EXTREME.]

Produkter för dig