Nikola: "Jag önskar att jag upptäckt Slimmium tidigare!”

"Jag heter Nikola och är 30 år gammal. Jag var alltid aningen mer maskulin än feminin, och min vikt har gått igenom förändringar. Min kropps är formad som ett V, dvs breda axlar och bröst, smala höfter och smala ben. Det mesta av fettet samlas kring min mage."

image

"Jag arbetar som sjuksköterska på ett äldreboende, så min arbetsdag kräver mycket av mig - både fysiskt och psykiskt. Ibland är jag på jobbet hela 12 timmar om dagen. Stress och oro på jobbet, oregelbundna måltider, lata mig framför tv: n när jag väl kom hem och överätande av onyttigheter var nyckelfaktorer som drog mig till den 'mörka sidan'"

Hon utvecklade dåliga matvanor och gav upp träningen

"Jag hade alltid en något rund figur, men det fanns också perioder i mitt liv när jag var smal. Jag uppnådde det senare främst genom en vanlig och hälsosam kost samt att träning var en gång en del av min livsstil. Efter avslutad utbildning, tillsammans med sitt första jobb, började detta övergå i dåliga matvanor och jag slutade träna.

Jag har alltid älskat att laga mat och äta gott. Under måltiderna kände jag mig bokstavligen lycklig, vilket snabbt eskalerade till ett beroende och överätande. Jag kände ett sug efter all slags mat, och jag bara njöt av känslan jag hade när jag åt. Allt jag fick eller lade på bordet åt jag snabbt utan dåligt samvete."

Klädstorlekarna bara ökade

"När jag bläddrar igenom gamla foton inser jag hur spegeln vilseleder oss många gånger. När jag var smalare såg jag fortfarande några brister i kroppen och märkte varje extra kilo; men när jag faktiskt gick upp i vikt ignorerade jag allt.

Paniken började grep mig på riktigt när jag efter några månader såg siffran 80* på vågen. Plötsligt, på grund av min livsstil och utseende, började jag må mycket dåligt, och klädstorlekarna ökade också från månad till månad.

Lyckligtvis fick jag inga hälsoproblem, men min självkänsla försämrades till följd av att jag mådde dåligt och mina favoritkläder passade mig inte längre. Jag märkte snart att jag under löpning (som inte längre var en vanlig aktivitet för mig) blev snabbare andfådd."

Det var dags för en förändring!

"Det var då jag blev arg och insåg att jag måste sätta mig själv först, så jag bestämde att det var dags för en radikal förändring.

Jag upptäckte Slimmium och deras produkter på internet. Till en början var jag inte riktigt säker på hur eller om de fungerade, eftersom jag hade förförts många gånger tidigare av dieter som kostat mig mycket pengar, utan att ha uppnått några synliga resultat. Jag bestämde mig för att testa Slimmium's produkter till stor del på grund av deras bra priser och deras praktiska förpackningar spelade också en stor roll, eftersom jag kan ta med mig dem enkelt överallt."

"Jag testade NightBurn EXTREME, som i sin tur övertygade mig om att köpa ytterligare produkter efter 1 månad. Jag prenumerar nu på Live & Slim te som detoxar kroppen och har blivit min bästa vän! Jag testade även ToxBurn under en månad - en drink som inte längre finns tillgänglig. Därefter bestämde jag mig för att köpa Slimmiccino, som är godare än något kaffe jag någonsin har druckit, och senare köpte jag även hem L-Carnitine Pure 500."

"Redan efter en månads användning kände jag mig mycket bättre! Under dagen kände jag mig mindre trött, min matsmältning förbättrades och jag började också märka förändringar i kroppen."

image

"De extra kilona försvann och min kropp började förändras. Jag gick ner så mycket som 13 kg*! Mina byxor blev snart för stora i midjan och uppblåstheten kring magen blev mycket mindre. När jag sen kunde köpa kläder i mindre storlekar blev jag jätteglad!"

Slimmium's produkter hjälper mig än idag att må bättre!

"Nu är jag medveten om vikten av en hälsosam och balanserad kost. Jag motionerar igen och mitt självförtroende har återvänt. För tillfället är jag riktigt nöjd med mitt utseende och min vikt.

Jag önskar att jag hade upptäckt dessa produkter tidigare och därmed kommit bort från där jag befann mig snabbare. Det är fantastiskt hur en persons humör förändras när denne börjar märka positiva förändringar. Tack vare Slimmium's produkter och den livsstilsförändring de hjälpt mig med, mår jag bra i mig själv idag !"

*Resultaten kan variera från individ till individ. Ett kosttillskott är inte ett substitut för en balanserad och varierad kost. En varierad och balanserad kost och en hälsosam livsstil är viktiga.

Produkter för dig

FETTBRÄNNARE
-72%
Specialpris 289,00 kr Ordinarie pris 1 026,85 kr
Visa produkt

Annat som kan intressera dig