Rosa: “Fån 94 till 69 kg med Slimmium produkter!”*

Mitt namn är Rosa och jag är 49 år. Jag jobbar på ett kontor, är gift och har barn. Som många andra kvinnor tog min figur ett hårt slag av graviditeten.

*[Resultaten kan variera från individ till individ. Kosttillskott bör inte användas istället för en varierad och balanserad kost samt en hälsosam livsstil, som är väldigt viktigt.]

image

Den sista graviditeten ledde till en stor viktuppgång.

Naturligtvis gick min kropp igenom en hel del förändringar efter mina graviditeter. Sist jag blev gravid gick jag upp mycket i vikt och efteråt tog jag inte så bra hand om mig själv. Under sommaren 2019 vägde jag som mest 94 kg.

Jag trivdes inte med min kropp alls. Jag bar förstora kläder för att undvika shorts och kjolar. Jag kunde inte längre klä mig i kläder som jag gillade och det fick mig att må väldigt dåligt. Jag började se min vikt som ett problem.

Jag bestämde mig för att gå ner i vikt

Jag hittade Slimmium på ren tur, när jag kikade på Facebook, och reklamen övertygade mig om att testa. Det som övertygade mig var recensionerna från andra som mig. Jag gillade även att ingredienserna var naturliga och att produkterna var lätta att använda.

Jag gjorde valet att gå ner i vikt oc jag har nått mina mål!

Jag har gått ner över 20 kilo!*

Jag har använt produkterna ett tag nu och har nog testat allt från Slimmium. Några av mina favoriter är NightBurn EXTREME, WaterOut EXTREME, FatBurn EXTREME och HungerBlock EXTREME. Jag tyckte också mycket om L-Carnitine shots, Slimmiccino och CarbBlock EXTREME.

Jag började min resa sommaren 2019 och har under lite över ett år gått ner totalt 25 kilo! På ett år har min kropp förändrats totalt.

Slimmium's produkter har hjälpt mig eliminera uppblåsthet, fått mig att känna mig lättare, hjälpt mig att gå ner i vikt ch hållit min aptit under kontroll!

Med Slimmium har jag lärt mig äta hälsosamt

Utöver vikten jag tappat har jag också lärt mig att bibehålla en hälsosam diet med viktnedgångsguiden jag fick vid mitt köp och alla recept och tips som den gav! Jag har gått ner en hel del storlekar! *

*[Resultaten kan variera från individ till individ. Kosttillskott bör inte användas istället för en varierad och balanserad kost samt en hälsosam livsstil, som är väldigt viktigt.]

Jag är mycket lyckligare nu

Det har verkligen varit en förändring till det bättre för mig och jag kommer helt klart att fortsätta använda produkterna från Slimmium. Jag är mycket lyckligare nu och jag mår fantastiskt. Jag är långt mer självsäker nu och för första gången sen efter min sista graviditet tycker jag om att se mig själv i spegeln. Och jag kan äntligen klä mig i de kläder jag vill!

Jag rekommenderar verkligen produkterna från Slimmium, speciellt eftersom jag vet att det finns andra kvinnor där ute som mig som har gjort samma förändring och är alla lyckligare och mår bättre! 

Du har inget att förlora- om du inte är nöjd, ja då får du pengarna tillbaka! ;)

4 EXTREMT Slimmande produkter

Detta paket innehåller 4 av Rosa’s favoriter och dessutom en GRATIS Slimmium Shaker på köpet!.

FatBurn EXTREME boostar fettförbränningen och accelererar viktnedgången under fysisk aktivitet och hjälper till att bränna upp till 24%* mer fett.  L-karnitin av schweizisk kvalitet.

NightBurn EXTREME är en revolutionerande produkt med en 4-i-1-effekt som bekämpar kvällshunger, snabbar upp ämnesomsättningen, renar levern och boostar fettförbränningen - allt under sömnen! Och förbättrar även sömnkvaliteten.

AdipoBurn EXTREME hjälper till att bränna bort magfettet och aktiverar den bruna fettvävnaden. Bevisade effekter: det kan reducera midjans omfång med hela 7.5 cm och höfterna med 6 cm.*

WaterOut EXTREME garanterar snabba resultat, boostar din motivation! WaterOut stimulerar leverfunktionen och lymfsystemet, renar kroppen, reducerar celluliter och snabbar på ämnesomsättningen. Det kan eliminera upp till en tredjedel av vätskeöverskottet från din kropp.* 

*[Resultaten kan variera från person till person. Kosttillskott bör inte ersätta en hälsosam och varierad kost och en hälsosam livsstil, som är viktiga.]

**[Kunden använde en tidigare version av den nya och förbättrade AdipoBurn EXTREME.]

Produkter för dig

KOMPLETT LÖSNING
-68%
Specialpris 396,00 kr Ordinarie pris 1 253,00 kr
Visa produkt