TIPHANY: "Tack Slimmium, nu tror jag på mig själv igen!"

25-åriga vårdgivaren, Tiphany, ville dela med sig av sin resa med Slimmium som ändrade hennes liv. Tack vare WaterOut lyckades hon gå ner 10 kilo.

* [Resultaten kan variera från person till person. En balanserad kost och en hälsosam livsstil är viktiga för att gå ner i vikt.]

image

Jag trivdes verkligen inte med kroppen!

Innan jag började ta WaterOutStrong kände jag mig extremt obekväm i kroppen; Jag fick nog och bestämde mig för att göra något åt saken. För ungefär fyra månader sedan upptäckte jag SlimJoy-produkter på Facebook och bestämde mig för att prova dem.

Slimmium var en riktig vändpunkt i mitt liv.

Jag började med WaterOut och efter två veckor märkte jag redan av de positiva effekterna: Jag kände mig lättare, jag var inte hungrig mellan måltiderna och jag åt mycket mindre. Efter några veckor kände jag mig mycket bättre i kroppen.

Förrutom detta så gav WaterOut mig bara bra förändringar: känsla av lättnad och mycket mindre uppblåst!

Jag har nått mitt mål!

Efter några månader lyckades jag äntligen nå målet: att gå ner 10 kilo *. Jag kom till den vikten som jag alltid ville ha, jag döljer inte längre min kropp i stora kläder, kort sagt fick jag bättre självkänsla!

* [Resultaten kan variera från person till person. En balanserad kost och en hälsosam livsstil är viktiga för att gå ner i vikt.]

image

Men att må bättre är ingen anledning att säga farväl till Slimmium. Faktum är att jag fortfarande använder WaterOut Strong för att hålla mig i form, plus att jag är helt beroende av smaken på denna dryck!

Produkter för dig

SNABBA RESULTAT
-58%
Specialpris 225,00 kr Ordinarie pris 530,00 kr
Visa produkt