Fyra kvinnor och deras SlimJOY-resor

Användare från hela världen delar med sig av sina erfarenheter av Slimmium Startpaket, som innehåller allt man behöver för att gå ner i vikt och hålla sin nya vikt.

image

Lucie, Irma, Nikola och Daniela har bestämt sig för att dela med sig av sina unika erfarenheter. De påbörjade alla sina viktresa med hjälp av Slimmiums produkter – en resa som de aldrig kommer att glömma. Läs vidare för att ta reda på mer!

Lucie

Att ständigt kämpa med vikten tog hårt på Lucies självförtroende: "Jag tyckte inte om min kropp, jag fruktade att se mig själv i spegeln och min självkänsla var på absoluta botten. Jag klädde mig i bylsiga kläder för att dölja min kropp. Jag kände mig oattraktiv och var konstant nedstämd".

image

Men Lucie hittade ett sätt att få kontroll på vikten. "Min kropp har bojkottat alla mina viktminskningsförsök – tills jag upptäckte Slimmium, som har hjälpt mig att påbörja och underlätta viktminskningen utan några dieter".

"Hittills har jag gått ner 24* kg! Jag börjar få tillbaka självförtroendet som legat begravt så länge".

Irma

Irma beskriver sig själv som "päronformad".

"Tidigare var jag väldigt smal, men i samband med olika viktiga milstolpar i mitt liv – giftermål och graviditet – blev min dåliga kondition och övervikt till verkliga problem som jag inte hade ork att hantera. Jag kunde helt enkelt inte bli av med mina extrakilon!"

image

Som tur var snubblade Irma över en SlimJOY-annons på Facebook och övertygades av den härliga hemsidan att ge ett par av produkterna ett försök: "Hemsidan såg trovärdig ut, med ett stort utbud av produkter till överkomliga priser".

"Jag är mycket gladare, piggare och har mer energi än någonsin tidigare. Jag sover mycket bättre, småäter inte på kvällarna och ser mig själv i spegeln mycket oftare!"

"Mina kläder sitter bättre eftersom min mage är mycket plattare. Mitt ansikte har också blivit smalare. Jag ser mycket bättre ut och det känns underbart! Jag är inte irriterad och nervös längre. Även om jag unnar mig något emellanåt, så kan jag hålla vikten i schack."

Irma gick ner hela 15 kg* och är numera helt nöjd med sig själv och sitt liv.

Nikola

Nikola är 22 år gammal och älskar att resa. Men hennes jobb innebär att hon tillbringar mycket tid sittandes framför en datorskärm. En vandringsresa till de österrikiska bergen fick henne att gråta av utmattning, och hon visste att det ville till en förändring...

image

"Min mamma och jag har ett fantastiskt förhållande. Vi är båda mycket lika varandra till utseendet. Vi har båda stora lår och lite extra magfett. Vi gillar båda att äta. Jag kan äta allt som dyker upp framför mig. Jag älskar sötsaker och friterad mat. Jag unnade mig länge min favoritmat utan att tänka på konsekvenserna".

"Med Slimmiums hjälp har jag gått ner totalt 7* kg. Nu väger jag ungefär 53* kg och vill bli ännu mer vältränad, så jag kommer definitivt att fortsätta använda produkterna".

Daniela

Daniela är mamma till tre vackra barn och har en hektisk vardag: "Jag har kämpat med vikten i ett par år, sedan min senaste graviditet. Med tre små barn hemma hade jag inte längre tid för mig själv, och när jag hade tid att äta åt jag helt enkelt det som fanns i närheten".

image

"Jag hittade Slimmium via Facebook och genom att söka på internet och bestämde mig för att ge det en chans. Jag började använda produkterna för några månader sedan och jag gillade verkligen hur enkla de var att använda. Jag gillade även de naturliga ingredienserna".

"Jag är supernöjd med resultatet, jag gick ner upp till 4* kg i månaden. Jag gick ner 8* kg på 2* månader och efter 3* månader hade jag gått ner totalt 13* kg".

30-dagarsprogram med 4 fantastiska produkter

Vill du nå dina viktmål snabbare? Slimmium Startpaket är otroligt effektivt för att göra just det – våra kunder älskar de här produkterna!

  • WaterOut är en läcker dryck som ger snabba resultat. Den stöttar leverns funktion och stimulerar lymfsystemet, rengör kroppen varsamt, reducerar celluliter och påskyndar ämnesomsättningen. Den hjälper till att avlägsna nästan en tredjedel* av överflödig vätska från kroppen.
  • FatBurn är en revolutionerande fettförbrännare. Den hjälper till att bränna 24*% mer fett! Innehåller L-karnitin av bästa schweiziska kvalitet.
  • NightBurn är en dryck som hjälper till att bekämpa hungerattacker på kvällarna. Den påskyndar ämnesomsättningen, förbättrar fettförbränningen och hjälper även till att förbättra sömnen!*
  • AdipoBurn hjälper till att lösa upp envist magfett och aktivera kroppens bruna fettvävnad. Bevisade resultat: hjälper till att minska midjemåttet med upp till 7,5* cm och höftmåttet med upp till 6* cm.

*Ansvarsfriskrivning: Resultaten kan variera från person till person och kan skilja sig från de resultat som beskrivs på hemsidan. Våra produkter är inte avsedda att förebygga, behandla eller bota hälsobesvär och allvarliga sjukdomar.

Produkter för dig