Juliana: "Jag hade 1 månad på mig att komma i form..."

Jag ville gå ner i vikt innan min smekmånad på Kuba. Med Slimmium lyckades jag!

Hej! Jag heter Juliana och jag har varit kund hos Slimmium i många år - nu är jag även en entusiastisk redaktör för Slimmium Portugal. Jag gillar verkligen att arbeta med produkter som gjort och fortfarande gör stor skillnad i mitt liv och som gett många positiva resultat.

*Resultaten kan variera från person till person beroende på livsstil och individens egenskaper.

image

Jag har varit drabbad av jojo-effekten sedan jag vad 20 år. Hela min familj är överviktig och jag lägger lätt på mig extra kilon. Under universitetstiden gick jag upp 18 kilo och under min graviditet gick jag upp ännu mer - 27 kilo!

Övervikten kommer aldrig ensam. För mig innebar den även trötthet, energilöshet och hudproblem. Den konstanta utmattningen och bristen på energi gjorde att jag ofta var på dåligt humör, och aknen lämnade alltid märken efter sig i mitt ansikte.

Jag har alltid gått upp och ner i vikt, och det är ju omöjligt att ha plats i garderoben för alla olika storlekar man behöver; kläder för Juliana på 53 kilo, för Juliana på 60 kilo, för Juliana på 68 kilo… Jag var trött på att min vikt svajade så mycket, upp och ner, hela tiden. Det hade pågått i 15 år!FÖRÄNDRINGEN

Jag fick bevis på att Slimmium fungerade genom min svärmor. Hon hade gått ner 10 kilo och jag frågade henne “Hur gjorde du?”. Hon svarade “Jag använde produkter från Slimmium! Jag har också ätit en sked valnötsolja varje morgon innan frukost.”

Jag bestämde mig för att pröva. Jag ville verkligen gå ner i vikt. Min man och jag hade dessutom bokat en resa till Kuba. Jag älskar att resa, men just den här resan var extra speciell för mig. Det var min smekmånad. Vi var nämligen tvugna att skjuta upp resan på grund av mina studier, så nu var det äntligen dags.

Jag började använda SlimJOY-kapslarna och att periodvis fasta. Jag åt den mest generösa måltiden till frukost. Jag bytte ut brödet mot en skål havregrynsgröt med frukt. Till lunch bytte jag ut pasta och vitt ris mot kokt sötpotatis.
RESULTATEN

På bara en månad gick jag ner 6 kilo! Tack vare Slimmium fick jag snabbare resultat på min viktnedgång, och självklart blev jag motiverad att fortsätta! I början kände jag mig mer energisk och på mycket bättre humör.

Resan till Kuba var fantastisk! Vi spenderade 22 dagar där, besökte olika städer i olika delar av landet, lyssnade på musik och dansade salsa i Havanna, smakade underbar mat och slappnade av på stränder som tagna ur ett paradis.

*Resultaten kan variera från person till person beroende på livsstil och individens egenskaper.Sedan vi kommit hem från resan har Slimmium blivit en partner för livet. Jag gillar hur deras produkter får mig att må. Jag har mycket mer energi och känner mig piggare, det känns som om allt är bättre. Mitt humör är bättre, jag är mer motiverad att träna, att springa runt och leka med min dotter och hitta på saker med min man.

För mig har detta inneburit en totalförändring i min livsstil. Jag har fått ett roligare liv med mer kvalitet! Jag undviker att äta processade produkter och fortsätter att fasta av och till, men igår gick jag ut med min man på en romantisk middag helt utan dåligt samvete! Jag är inte rädd för jojo-effekten längre.

När jag började arbeta för Slimmium började jag även drickaWaterOut EXTREME varje morgon, och resultaten var fantastiska! Redan efter tre dagar var mina byxor lite större

Med Slimmium kunde jag äntligen befästa förändringarna jag gjort i min livsstil. Och jag är väldigt nöjd med mina resultat. Jag är mer hälsosam, har mer energi och så mycket roligare!

Prova du också. Njut av din kropp! Njut av livet!


Produkter för dig

SNABBA RESULTAT
-58%
Specialpris 225,00 kr Ordinarie pris 530,00 kr
Visa produkt