Hur får man bukt på cravings & sötsug?

Hur får man bukt på cravings & sötsug?

Du vet att dina handlingar inte direkt gör din hälsa några tjänster, men det är bara så svårt att bryta mönstren...

image

Som tur är finns det flertalet saker man kan göra för att lura ens eget huvud att tänka på annat än mat. Det är inte lätt att bara säga ‘Nej!’ till maten vi älskar, det kan påverka vårt humör negativt, vilket i sin tur kan leda till frestelser och därigenom bilda en ond cirkel av humörsvängningar och cravings som aldrig tar slut.  

Här är några tips hur man kan ta sig över barrikaden och faktiskt få bukt på sötsug och cravings - och nå ett betydligt mer slimmat du:

  • Ta kontroll över din aptit genom att hålla dig till ett matschema. Sikta på att ha 5 mål mat om dagen och försäkra dig om att inte skippa något mål mat. Här är protein din bästa vän som hjälper dig känna dig mättad längre.
  • Identifiera och ta bort stressfaktorer som orsakar förhöjd aptit. Emotionellt ätande är orsakat av negativ stress, så att eliminera sådana faktorer kommer hjälpa dig nå dina mål.
  • Ta bort maten du känner cravings för. Oavsett om det 'r chips, glass, chocklad eller kakor - vilket ditt "guilty pleasure" än är, så är det dags att skaka hand, tacka för allt och säga hejdå. Finns det inte tillgängligt, så kommer cravings kännas vid mindre ofta!
  • Drick mycket vatten och sen lite till! Det är inte ovanligt att våra hjärnor blandar ihop törst och hunger, så håll dig därför hydrerad - det kan reducera frestelserna.
  • Få tillräckligt med sömn. Bristande sömn rubbar våra aptithormoner, så att faktiskt få 7-8 timmars sömn varje dag every är lika viktigt som regelbunden motion!
  • Din livsstil är viktig. Vi är alla vanedjur så det är viktigt att medvetet försöka tänka på annat när vi känner av sug för onyttigheter. Ta en annan väg hem efter jobbet för att undvika bakeriet eller ett onödigt besök till affären. Ring en vän eller prova att göra lite kvälls yoga istället när du känner av kylskåpets eller skafferiets dragningskraft.

Sirtuindieten

Det finns välidgt många strategier och dieter att pröva, till och med en som bygger på och rekommenderar - tro det eller ej - mörk chocklad, rött vin, kål, bär och kaffe. Enligt skaparna av dieten, dessa så kallade "sirtfoods" startar ‘den smala genen’ och rivstartar viktnedgången.

Låter ljuvligt, men om du inte vill sätta allt på en Cabernet Sauvignon- och kåldiet ännu, finns det en annan möjlighet där ute, en som som också boostar adiponektin, "smalhormonet",  den möjliga felande länken för de som försöker gå ned i vikt.

Aktivera smalhormonet

AdipoBurn EXTREME’s 4 huvudingredienser aktiverar den brunafettvävnaden - fettet som har kommando över termogenes (förbränning av fett för att skapa värme). Och genom detta, förvandlar det din kropp till en fettförbrännande maskin som när du var yngre! Utöver att det underlättar fettförbränningen, kan denna kraftfulla formel stoppa ny fetttillväxt, vilket resulterar i ett lättare och lyckligare du!

Produkten fungerar perfekt tillsammans med HungerBlock EXTREME, som är showens riktiga stjärna tack vare ett revolutionerande aptithämmande från vilket du kan vänta dig märkbara viktnedgångs resultat inom ett par veckor! weight-loss results within weeks! Nyfiken på vad tricket är?

Kapslarna säger åt hjärnan att du inte längre är hungrig, vilket kan resultera i en kaloriereduktion upp mot 600 kcal per dag. Trots det lägre kalorintaget, hålls din muskelmassa och nerginivåer intakta!

Produkter för dig