Nika: “Jag ser ut och känner mig som 30, trots att jag är långt över 40!"

Nika är eventarrangör, entreprenör och mamma. Hennes jobb innebär oregelbundna arbetstider och kräver mycket energi, och trots att hon alltid varit organiserad i sitt arbete, så glömde hon ofta bort att rå om sig själv. För några år sedan började hon gå upp i vikt och lade snabbt på sig 20 kg, varpå hon bestämde sig för att det var dags för en förändring. Eftersom hon ville ha snabba och effektiva resultat tog hjälp av Slimmiums produkter för att genomföra förvandlingen. Läs vidare för att ta del av hela hennes fantastiska berättelse!

Nika Čukur

Kosttillskotten i Slimmium Startpaket gav Nika den drivkraft och motivation som hon behövde för att hålla fast vid sin nya livsstil och gjorde det lättare för henne att nå sina mål.

“För några år sedan började jag lägga på mig och gick snabbt upp 20 kg”

“Jag har aldrig varit överdrivet smal, men för några år sedan började jag lägga på mig, några kilo varje år, och gick snabbt upp 20 kg. Ärligt talat vet jag faktiskt varken hur eller när." 

"Ärligt talat har det aldrig påverkat mig särskilt mycket. Jag kanske ljög för mig själv lite grann, men så bryr jag mig heller inte så mycket om vad andra tycker. Men jag är ganska kost, så det märks direkt när jag går upp i vikt. Precis som alla andra kvinnor har jag mina problemområden, som jag inte är särskilt stolt över. Jag har alltid velat ha en platt, vältränad mage och har alltid drömt om att kunna bära crop tops!" 

“Jag älskar kosttillskott – de ger en styrka, energi och drivkraft att fortsätta”  

"För 3 år sedan fattade jag ett medvetet beslut om att förändra saker och ting. Och det gjorde jag. Jag började smått, mina närmaste märkte inte ens av det, men för mig var det stora steg. Jag började träna och tänka mer på min kost, för jag visste att en stark kropp ger ett stark sinne."

Efter noggrann research om kosttillskott fastnade Nika för Slimmiums produkter, främst tack vare de naturliga ingredienserna och det breda sortimentet. Hon gillar även att de är så lätta att använda: "Jag älskar dryckerna eftersom de inte bara ger önskat resultat, utan även gör att jag får i mig tillräckligt med vätska, vilket är avgörande för att lyckas."

"Jag har aldrig gjort någon hemlighet av att jag är lat. Men det finns ett talesätt som säger att om man har ett svårt jobb att göra, så ska man anställa den lataste personen, för han eller hon kommer att hitta det snabbaste och enklaste sättet att göra det. Det är därför jag älskar kosttillskott. De ger en styrka, energi och drivkraft att fortsätta – och lön för mödan."

Hennes favoritprodukt från Slimmium Startpaket är WaterOut XXL, eftersom den ger resultat direkt: "Jag älskar att mina ringar direkt* känns för stora, eftersom den minskar uppblåsthet och svullnad. Andra kosttillskott behöver lite mer tid på sig, men redan efter några dagar* märker man att aptiten minskar, man får mer energi och framför allt bättre sömn."  

Nika

Visste du...? 

Kroppen håller kvar vid fett om den inte gör sig av med toxiner. Hur kommer det sig?

Det beror på att fettvävnaden är den säkraste platsen att lagra toxiner och ta dem ur cirkulation. Vi blir av med toxiner genom att spola ut dem tillsammans med överflödigt vatten. Det är därför som det första steget till snabb, effektiv och långsiktig viktminskning är att bli kvitt vätskeöverskott.

Slimmium Startpaket är utformat för att varsamt rena kroppen, reducera vätskeöverskott, påskynda ämnesomsättningen och öka fettförbränningen. Det innehåller fyra bästsäljande produkter som hjälper dig att få slankare kropp.

“Att överäta och länsa kylskåpet är ett minne blott!”

"Slimmium Startpaket är fortfarande min stora favorit, eftersom det innehåller allt man behöver för att komma igång med viktminskningen. WaterOutXXL för en morgonboost, FatBurn XXL för att ladda upp inför träning, AdipoBurn XXL för en plattare mage och NightBurnXXL för ordentlig återhämtning. En perfekt kombo som jag har älskat från första stund, jag kände direkt att det var rätt för mig." 

"Jag älskar att matsuget försvinner, det är en av de bästa fördelarna, att även när jag känner mig hungrig så är det en måttligare känsla som går över efter några tuggor och jag kan gå vidare med min dag. Att överäta, länsa kylskåpet och ligga på soffan med matkoma är ett minne blott."

Nika är överlycklig med den förändring som Slimmium Startpaket har hjälpt henne att åstadkomma: "Jag ser ut och känner mig som 30, trots att jag är långt över 40. Tack vare Slimmium Startpaket får jag för första gången någonsin i mig tillräckligt med vätska och fibrer, vilket bidrar till vacker hud, regelbunden ämnesomsättning och en fantastiskt känsla av välbefinnande. Jag är så otroligt tacksam för Slimmium, utan dem hade resan varit långt mycket svårare!"Nika Cukur

Gör som Nika och besegra dina extrakilon en gång för alla! 

"Tack vare Slimmiums produkter har jag fått rutin i tillvaron, de har gett mig den extra knuff som jag behövde för att uppnå mina mål och få en kropp som jag aldrig vågat drömma om."

Vilken är då den största förändringen som Nika upplevt?

"Bortsett från mitt utseende, som har förändrat mitt liv, så handlar det framför allt om min energi och mitt mående. Jag har återupptäckt min kärlek till träning, ingenting känns för svårt, jag har energi så det räcker och blir över. Jag har fått ordning på min kost och ser fram emot livets små nöjen, som min kvällsrutin med en bra bok eller tv-serie och ett glas NightBurn XXL."

Du kan också uppnå otroliga resultat med Slimmium Startpaket:

  • Bränn fler kalorier kring magen
  • Boosta fettförbränningen under träning
  • Reducera vätskeöverskott och uppblåsthet
  • Dämpa kvällssuget och stimulera ämnesomsättningen under natten

Beställ Slimmium Startpaket till specialpris och påbörja resan mot en smalare kropp och mer energi!

*Ansvarsfriskrivning: Resultaten kan variera från person till person och kan skilja sig från de resultat som beskrivs på hemsidan. Våra produkter är inte avsedda att förebygga, behandla eller bota någon typ av hälsobesvär eller allvarliga sjukdomar. Det är viktigt att ha en balanserad kost och en hälsosam livsstil.

Produkter för dig

KOMPLETT LÖSNING
-58%
Specialpris 233,00 kr Ordinarie pris 560,74 kr
Visa produkt
SNABBA RESULTAT
-65%
Specialpris 292,00 kr Ordinarie pris 826,13 kr
Visa produkt