Diana gick ner 3* klädstorlekar på 1* månad!

Diana är en upptagen trebarnsmamma som kämpade med att gå ner i vikt efter sina graviditeter.

En dag hittade hon Slimmium genom en sökning på nätet och bestämde sig för att testa några produkter. Upptäck hur Diana tog kontroll över sin kropp, uppnådde fantastiska resultat och förändrade sitt liv till det bättre, trots att hon inledningsvis var skeptisk och tvivlade på produkterna!

image

“Efter 10* dagar kunde man redan se resultat”

Diana beskriver sig själv som lite överviktig, men de riktiga problemen började efter hennes tredje graviditet, då hon helt enkelt inte kunde skaka av sig vikten.

Hon började använda våra produkter i början av maj 2022: "Jag var lite skeptisk, men efter 10* dagar kunde man redan se resultat och jag kände mig väldigt entusiastisk och motiverad".

Produkterna som Diana testade var FatBurn XXL, WaterOut XXL och NightBurn XXL – de tre bästsäljare som ingår i paketet Boost Me.

“Jag älskar de här produkterna”

Diana säger att den största förbättringen hon upplevt är mindre svullnad och uppblåsthet, mer motivation att röra på sig, hälsosammare matvanor och enklare och snabbare viktminskning.

"Jag älskar de här produkterna. Sedan jag började använda NightBurn har jag märkt att jag sover bättre".

Och hon kunde inte hålla Slimmium hemligt särskilt länge: "Mina jobbarkompisar märkte att jag gick ner i vikt, gav mig komplimanger och frågade vad som var hemligheten".

VISSTE DU…?

Du är inte ensam – över en tredjedel av alla kvinnor drabbas regelbundet av vätskeöverskott! Uppblåsthet och svullna ben och fötter är de vanligaste tecknen på att lymfsystemet är överbelastat och behöver hjälp. En studie som utvärderat effekterna av CactiNea™, den huvudsakliga patenterade ingrediensen i WaterOut XXL, visar enastående resultat – hela 87% av användarna bekräftar dess effektivitet.1

Diana gick ner 3* klädstorlekar på 1* månad!

Diana hade inte kunnat vara mer nöjd med sina framsteg: "Jag är gladare och kan äntligen se mig själv i spegeln igen. Jag känner mig lättare, mindre uppblåst och har inte lika stor aptit. Jag har gått från storlek 46* till storlek 40* på 1* månad. Jag känner mig jättenöjd".

image

Innan hon avslutar sin berättelse vill Diana dela med sig av några avslutande ord till dig som läser:

"Om du funderar på att testa Slimmium så föreslår jag att ge det ett försök. Jag var också skeptisk i början, men nu är jag jättenöjd och kan inte tänka mig ett liv utan dessa produkter. Jag älskar dem!"

VISSTE DU…?

Guarana och koffein, som finns i FatBurn XXL, bidrar till viktminskningen på 3 huvudsakliga sätt: genom att öka fettoxidationen (kroppens användning av fett för energi), genom att öka ämnesomsättningen via ökad energiförbrukning och genom att öka effekten av träning.

Tre bästsäljare för otroliga resultat – paketet Boost Me för 10 dagar

Paketet Boost Me [10 dagar: Strong] innehåller tre bästsäljande drycker som renar kroppen och ger synliga viktminskningsresultat.

  • Motverkar uppblåsthet, vätskeöverskott och celluliter
  • Ökar fettförbränningen och påskyndar ämnesomsättningen
  • Renar kroppen från toxiner
  • Dämpar aptiten och hjälper till att forma figuren
  • Bränner fett dygnet runt!

*Ansvarsfriskrivning: Resultaten kan variera från person till person och kan skilja sig från de resultat som beskrivs på hemsidan. Våra produkter är inte avsedda att förebygga, behandla eller bota någon typ av hälsobesvär eller allvarliga sjukdomar. Det är viktigt att äta balanserat och ha en sund livsstil.

Källa:

1Human clinical: open intra-individual study on 15 women with water-retention troubles, with a daily dose of Cacti-Nea™ of 2 g, during one week (2010). / not published

Produkter för dig

KOMPLETT LÖSNING
-58%
Specialpris 233,00 kr Ordinarie pris 560,74 kr
Visa produkt
KOMPLETT LÖSNING
-68%
Specialpris 396,00 kr Ordinarie pris 1 253,00 kr
Visa produkt