AdipoBurn förändrar liv – här är några av de största framgångssagorna!

Magfett är ett känsligt ämne för de flesta av oss. Och att bli kvitt fettet på ett effektivt sätt är utan tvekan otroligt svårt att åstadkomma.

Det beror på kroppens inbyggda överlevnadsmekanism. I forntiden hade vi människor inte alltid särskilt lätt att komma över mat. Våra kroppar var helt enkelt tvungna att utveckla ett sätt att lagra energi för de tillfällen då det inte fanns någon mat tillgänglig.

image

Trots att tiderna har förändrats, så lever denna överlevnadsinstinkt kvar i oss, och kan tyvärr motarbeta oss i våra viktminksningsförsök.

Tricket är att “stänga av” kroppens överlevnadsinstinkt och istället tvinga den att bränna envist fett.

Men hur gör man då för att åstadkomma detta?

Med AdipoBurn – en innovativ kapsel som tar sig an magfettet! Och den goda nyheten är att du inte behöver ändra din livsstil för att uppnå önskat resultat.

Ta del av våra kunders egna berättelser och se vad som går att åstadkomma med AdipoBurn Extreme!

Zdeněk: “Det hjälpte mig att minska magfettet!”

“Resultaten syntes så snabbt! Jag ställde mig på vågen efter en vecka* och kunde redan se skillnad"! Ytterligare 3 månader senare* hade Zdenek gått ner hela 13 kg! “Jag har gått ner flera klädstorlekar och ser fit ut i mina nya jeans", säger han med ett skratt.

image

Zdenek säger att han med glädje skulle rekommendera AdipoSlim** till alla som kämpar med samma problem: “Jag har inte haft några biverkningar, så jag rekommenderar det verkligen till alla som vill gå ner i vikt på sund och naturlig väg”.

Manuela: “Jag gick ner 24 kg på 3 månader*!”

“Min vikt har alltid fluktuerat, men vid 19 års ålder visade vågen plötsligt oroväckande 83 kg till mina 158 centimeter. Jag blev upprörd varje gång jag såg mig själv i spegeln, och det gjorde mig på dåligt humör. Men jag hade svårt att hitta motivationen att göra något åt det”.

image

"Om jag har nått mitt mål? Jag kan inte säga att jag är riktigt där än, men jag har använt AdipoSlim Extreme** i tre månader* nu och har gått ner 24 kg*!

Jag är jättenöjd med min nya livsstil och kommer att göra mitt bästa för att fortsätta. Att vara mer aktiv har bidragit enormt till mitt allmänna välbefinnande och även mitt utseende".

Manuela: “Jag har uppnått fantastiska resultat på bara 4 månader*!”

Manuela jobbar på kontor och är en passionerad översättare. Hon har alltid kämpat med vikten och har hunnit testa mängder av viktminskningsprodukter. Men hon lyckades aldrig hitta något som verkligen fungerade... Tills hon upptäckte Slimmium!

image

Tack vare produkterna från Slimmium, inte minst kapslarna AdipoBurn Extreme**, har Manuela lyckats uppnå fantastiska resultat: hon har gått ner sammanlagt 17 kg*, 7 cm* runt midjan och 9 cm* runt höfterna!

2 storlekar lättare, på ett litet kick

Även om Ursulas man alltid har gillat henne precis som hon är, så kände hon sig inte bekväm i sin egen kropp och kämpade med att acceptera sina extra kilon. "Att vara överviktig är en konstant börda. Jag såg mina vänner som kunde komma undan med att bära t-shirts och tajta kläder, och mådde inte alls bra av det. Jag kom på mig själv med att önska att jag också kunde bära sådana kläder, istället för att bara njuta av vår tid tillsammans”.

image

AdipoSlim** som minskar magfettet med upp till 50% gav utmärkta resultat: "Jag blev överlycklig när jag kunde knäppa min kjol – en kjol som jag inte ens kunde få på mig innan nyår!"

Plötsligt blev det mycket lättare att gå ner i vikt

För Najat började det med små förändringar. Hon märkte att hennes matsmältning förbättrades, hon kände sig inte lika hungrig hela tiden och hon fick mer energi. "Det gjorde det enklare att äta hälsosammare och äta mindre portioner. Jag blev till och med av med mitt sug efter söta drycker".

image

Najat höll fast vid sin nya rutin och gick ner nästan all den vikt hon ville bli av med: ”Jag är inte i mål ännu, men jag har redan kommit långt. Jag kommer att fortsätta kämpa för jag gillar verkligen resultatet. Äntligen känner jag igen mig själv i spegeln".

Andrej: “AdipoSlim** har verkligen förbättrat min livskvalitet och jag kommer att fortsätta använda det” 

"När jag började ta kapslarna, så såg jag skillnad efter 2 månader*. Nu har jag använt dem i cirka 19 månader och jag har gått ner ungefär 10 till 15 kg*. De här kapslarna har förändrat mitt liv till det bättre".

"Jag märkte resultat efter 2 månader* eftersom mina extra kilon bara rasade. Jag mår mycket bättre som jag är nu och jag rekommenderar produkten till alla".

Brigita: “För första gången på många år är mina höfter bredare än min midja!”

Med AdipoSlim** fortsatte kilona att “smälta bort från vecka till vecka".

image

Brigita märkte tidigt att kroppen förändrades, eftersom hon kunde köpa en storlek mindre byxor redan efter 1 vecka*. Men hon såg ändå med spänning fram emot veckomätningarna och "belönades med positiva resultat" varje gång. Hon märkte att med hjälp av kapslarna AdipoSlim XXL, så fortsatte hon att tappa centimetrar runt höfter och midja även efter det faktum att hon efter 3 veckor* kunde bära ett par mindre par byxor.

Lado: "Alla märkte en stor förändring" 

image

Lado är mycket nöjd efter 2 månaders* viktminskning med Slimmiums produkter. Och det är inte undra på, när han gått ner så mycket som 16 kg*, och tappat hela 20 cm* runt midjan och ytterligare 6 cm* runt höfterna! "Jag andas verkligen lättare nu! Jag har inte ont i knäna längre, och jag har inga problem att hitta kläder längre!"

Silvia: "Jag gick ner 10 kg på 2 månader*“

Silvia har använt produkterna i flera månader nu, men det dröjde inte länge innan hon såg resultat: "Jag kunde knappt tro det, men nu mår jag fantastiskt, jag gick ner i vikt utan att träna särskilt ofta”.

"Jag gick ner ungefär 10 kg allt som allt, det syns speciellt kring midjan – och allt detta på bara 2 månader*".

image

"Jag skulle definitivt rekommendera Slimmiums produkter till alla som kämpar med viktminskningen trots träning och förändrad kost. De här produkterna är toppen, speciellt som ett sätt att kickstarta viktresan, eller för dem som saknar något i sin kost och behöver komplimentera".

Uppnå samma fantastiska resultat du också – minska magfettet 30% mer effektivt med AdipoBurn Extreme

  • Upp till 50%* mindre magfett
  • Minska midjemåttet med upp till 7,5 cm*
  • Minska höftmåttet med upp till 6 cm*

*Ansvarsfriskrivning: Resultaten varierar från person till person och kan skilja sig från de resultat som beskrivs på hemsidan.

**Våra kunder använde en tidigare version av den här produkten: AdipoSlim Extreme har bytt namn till AdipoBurn Extreme. Det är bara namnet som har ändrats, alla ingredienser och fantastiska fördelar är fortfarande desamma.