Fettbrännare vs. fettbindare – en närmare titt

Att välja rätt kosttillskott är ingen enkel uppgift när det finns så otroligt många alternativ att välja bland. Det stämmer visserligen att de alla har en del gemensamt, som att de bara fungerar om man kombinerar dem med sund kost och träning. Men det är viktigt att känna till skillnaderna mellan olika typer av kosttillskott för att bättre förstå hur de kan stötta dig på din viktresa.

image

Fettbrännare och fettbindare är två typer av kosttillskott som fått särskilt mycket uppmärksamhet de senaste åren, så det är kanske inte helt överraskande att det uppstått en del förvirring kring begreppen. Låt oss ta en närmare titt på skillnaden mellan fettbindare och fettbrännare!

Fettbindare

image

Fettbindare är verksamma inuti matsmältningskanalen och förhindrar att fett absorberas av kroppen. Man skulle kunna säga att de fångar upp fettet innan det ställer till problem. De fungerar inte direkt på det fett som redan finns lagrat i våra kroppar. Fettbindare ger inga särskilda fördelar om din kost inte innehåller något fett till att börja med, men de kan hjälpa om din kost innehåller kött, fett, ägg och liknande.

Fettbrännare

image

Fettförbrännare angriper det fett som redan finns lagrat i våra kroppar. De är näringstillskott som kan öka fettomsättningen eller energiförbrukningen, öka viktminskningen och öka fettoxidationen under träning. Kort sagt, så bränner de fett! De är ett fantastiskt hjälpmedel, men börja med att ta tag i kosten och träningen, och lägg sedan till fettförbrännarna.

Så, vilken sort bör jag välja? 

Först och främst skulle vi råda dig att inte förlita dig för mycket på varken fettbindare eller fettförbrännare för att uppnå önskat resultat – du måste börja med att röra på dig och äta hälsosamt! Det finns inget tillskott som kan kompensera för en inaktiv livsstil.

Fettbindare är mest lämpliga för dig som vill minska matens kalorivärde. Om du har svårt att motstå frestelsen av fet eller friterad mat, så kan fettbindare vara något för dig. De är dock inte särskilt användbara om du går på en fettfri diet.

När det gäller fettbrännare kan de vara ett bra stöd för sig som känner dig seg när du försöker gå ner i vikt, men kom ihåg att de kan orsaka svettningar och rubba ditt sömnmönster.

Våra rekommendationer

För dig som är ute efter en fettbindare rekommenderar vi FatEliminator EXTREME som blockerar upp till 28%* av fettet från maten, som och intas i form av en fantastiskt dryck med citronsmak.

Det finns många olika typer av fettbrännare – det här är de som fått bäst betyg av våra kunder: 

  • AdipoBurn EXTREME: Mest populär för sin bevisade förmåga att angripa envist magfett. Stimulerar den bruna fettvävnaden och förvandlar kroppen till samma fettbrännande maskin som den var när du var yngre. 
  • NightBurn EXTREME: Att bränna fett medan man sover kanske låter för bra för att vara sant, men resultaten talar för sig själva. Produkten optimerar den nattliga fettförbränningen, dämpar aptiten och hjälper dig att sova bättre.
  • L-Carnitine Pure 1000: Nu tillgänglig som praktiska shots som hjälper dig att bränna fett och höja din energinivå.
  • FatBurn EXTREME: Denna kraftfulla fettbrännare stoltserar med 3-i-1-effekt: den hjälper dig att bränna mer fett, reducerar trötthet och påskyndar återhämtningen så att du kan träna regelbundet. 

Produkter för dig

KOMPLETT LÖSNING
-68%
Specialpris 396,00 kr Ordinarie pris 1 253,00 kr
Visa produkt