Irma är ytterligare ett bevis på att drömmar kan gå i uppfyllelse!

Människor från hela världen pratar om Slimmium's Startpaket, som innehåller allt som krävs för att gå ner i vikt och bibehålla en hälsosam vikt.

Bland de många nöjda användarna finns Irma, som hade svårt att komma tillbaka i form efter graviditeten. Vi pratade med henne om hennes resa från en nybliven mamma utan energi , till en motiverad, 15 kg* lättare kvinna.

image

Slimmium: "Irma, vad jobbar du som och hur spenderar du din fritid?"

Irma: "Jobbar som undersköterska inom äldrevården. På fritiden promenerar jag mycket och sköter om hemmet.”

Förändringar i livet kan få vår kropp ur balans

Slimmium: "Hur skulle du beskriva din kroppstyp och vad fick din kropp att förändras?”

Irma: "Jag skulle säga päronformad men har svårt att sätta ord på det hela.Jag brukade vara väldigt smal, men på grund av några milstolpar i mitt liv - äktenskap och sedan graviditet - la jag på mig några extra kilon som jag sen hade väldigt svårt att bli av med!"

Ingen energi till att göra något åt det

Som tur var stötte Irma på en annons från Slimmium på Facebook och den riktigt trevliga webbplatsen övertygade henne om att testa några produkter: "Sidan såg trovärdig ut och hade väldigt mycket att välja på och priserna var inte så dyra så man kunde testa sig fram med lite olika produkter."

Slimmium: "Vilka produkter har du använt hittills, Irma?"

Irma: "Jag har använt nästan alla produkter de senaste 7 eller 8 månaderna, de som jag använder än idag är FatBurn EXTREME, NightBurn EXTREME och AdipoSlim EXTREME**.”

** [Kunden använde en tidigare version av den nya AdipoBurn EXTREME.]

Ett perfekt kit för viktnedgång!

Produkterna Irma nämner ovan, tillsammans med WaterOut EXTREME, kommer i vårt bästsäljande paket: Slimmium's Startpak, ett perfekt kit för viktnedgång som räcker till 1 månad!

Denna kombination är ditt säkra val eftersom den hjälper dig att bränna så mycket som 24%mer fett och förhindrar formationen av nya fettceller, detoxar kroppen och eliminerar vätskeöverskottet från kroppen! Dessutom hjälper det till att minska midjemåttet med 7,5 cmoch höfterna med 6 cm*.

Tack vare sina patenterade ingredienser förhindrar produkterna i paketet även jojo-effekten.

*Resultaten kan variera från individ till individ. Ett kosttillskott är inte ett substitut för en balanserad och varierad kost. En varierad och balanserad kost och en hälsosam livsstil är viktiga.** [Kunden använde en tidigare version av den nya AdipoBurn EXTREME.]

Snabba resultat!

Irma märkte de första resultaten ganska snabbt efter bara ungefär en månad. "Det var då jag bestämde mig för att börja äta hälsosammare och vara mer aktiv."

Kombinationen av rätt kosttillskott, en balanserad kost och regelbunden fysisk aktivitet är definitivt ett recept på framgång!

"Jag ser så mycket bättre ut och mår helt underbart!"

Slimmium: ”Hur skulle du beskriva ditt utseende idag? Hur känner du nu när din kropp har förändrats till det bättre?

Irma: ”Jag är mycket gladare och har mer energi än någonsin tidigare. Jag sover mycket bättre, jag känner mig inte kvällen sugen på mat och jag märker att jag också tittar i spegeln flera gånger nu!

Mina kläder passar mig fint nu eftersom min mage är mycket plattare. Mitt ansikte är också smalare. Jag ser så mycket bättre ut och jag mår helt underbart! Jag är inte längre på dåligt humör och nervös. Även om jag unnar mig något då och då kan jag enkelt behålla min vikt.”

Irma har redan tappat otroliga 15 kilo* och är helt nöjd med sig själv och sitt liv.

Testa Slimmium Startpaket [30 dagar] du också, eftersom det verkligen är den perfekta följeslagaren i alla faser och utmaningar vi står inför när vi går ner i vikt. Forma den figur du alltid har velat ha - Irma är ytterligare ett bevis på att detta är möjligt!

*Resultaten kan variera från individ till individ. Ett kosttillskott är inte ett substitut för en balanserad och varierad kost. En varierad och balanserad kost och en hälsosam livsstil är viktiga.

** [Kunden använde en tidigare version av den nya AdipoBurn EXTREME.]

Produkter för dig