Mari gick ner i vikt med vårt 60-dagarspaket

Mari är hotell- och barägare, så hennes lediga tid är väldigt begränsad, och hon älskar att tillbringa den tillsammans med sin dotter.

Trots sin hektiska livsstil bestämde hon sig för att göra förändringar i sitt liv. Med hjälp av Slimmiums produkter har hon lyckats gå ner i vikt och förbättra sitt välbefinnande. Läs vidare för att ta reda på mer om hennes resa!

image

“Jag skulle beskriva mig själv som överviktig”

Maris hektiska livsstil innebar att hon inte alltid var särskilt bra på att ta hand om sig själv: "Jag skulle beskriva mig själv som överviktig. Eftersom jag driver ett företag har jag inte tid att tillbringa särskilt mycket tid på gymmet".

Problemen började när hon ärvde sitt företag år 2000. Innan dess berättar hon att hon var smal och lätt kunde bära byxor i storlek 42. Viktökningen påverkade även hennes allmänna välbefinnande: "Jag kunde inte böja mig eller gå ner på knä, jag hade ont i fötterna hela tiden".

Upptäckte Slimmium på nätet

Mari upptäckte våra produkter i sociala medier: "Jag läste många recensioner och såg vilka förändringar folk kunde uppnå och bestämde mig för att testa. Jag såg att produkterna var naturliga, vilket gav mig förtroende för dem".

Mari testade bland annat NightBurn XXL, AdipoBurn XXL och Slimmiccino,** tre av de populära produkter som ingår i 60-dagarspaketet ALL IN [60 dagar: Intense]. Hon berättar att hon började märka skillnad "inom en vecka* efter att ha börjat med produkterna. Jag använder dem fortfarande och är jättenöjd".

“Jag har gått ner 6* kg”

Efter att ha testat några av våra mest populära produkter kan Mari glatt räkna upp de förändringar hon märkt av under sin resa: "Min hälsa och mitt humör har förbättrats, och jag har mindre cravings. Midjan, magen och lårens omkrets har minskat, och framför allt så lider jag inte längre av vätskeöverskott".

image

"Jag är jättenöjd! Jag har gått ner 6* kg sedan jag började använda dessa fantastiska produkter".

VISSTE DU…?

Det är mycket svårare att bli av med fettet om man inte först gör sig av med toxinerna. Varför då? Jo, för att fettvävnaden är den säkraste platsen för kroppen att lagra toxiner och ta dem ur cirkulation. Man blir av med toxinerna genom att spola ut dem tillsammans med överflödig vätska. Att bekämpa vätskeöverskott är därför det första steget till långsiktig och framgångsrik viktminskning samt snabba och synliga viktminskningsresultat.

Få din drömkropp med vårt bästsäljande 60-dagarspaket!

Vårt stora 60-dagarspaket ALL IN [60 dagar: Intense] innehåller flera av våra mest populära produkter för detox, viktminskning och förbättrat välbefinnande i tre enkla steg!

  • Steg 1: Rena kroppen från toxiner med Live & Slim Tea, Sleep & Slim Tea och WaterOut XXL.
  • Steg 2: Få slankare figur med Slimmiccino, NightBurn XXL och AdipoBurn XXL.
  • Steg 3: Rör på dig och boosta dina framsteg med FatBurn XXL.

Beställ nu och få 2 fina gåvor som hjälper dig att lyckas med din viktresa: ett GRATIS träningsband och en GRATIS shaker!

*Ansvarsfriskrivning: Resultaten kan variera från person till person och kan skilja sig från de resultat som beskrivs på hemsidan. Våra produkter är inte avsedda att förebygga, behandla eller bota någon typ av hälsobesvär eller allvarliga sjukdomar. Det är viktigt att äta balanserat och ha en sund livsstil.

Produkter för dig

KOMPLETT LÖSNING
-68%
Specialpris 396,00 kr Ordinarie pris 1 253,00 kr
Visa produkt
KOMPLETT LÖSNING
-58%
Specialpris 233,00 kr Ordinarie pris 560,74 kr
Visa produkt