Mojca: "Nu känner jag mig äntligen lättare!"

Mojca, 38, äter nyttigt och motionerar regelbundet. Men när hon för en tid sedan bytte från ett rörligt jobb till mer stillasittande arbete, så börjande hon snart att märka av de negativa konsekvenserna. Hon bestämde sig för att ta hjälp på naturlig väg och fastnade för produkten WaterOut EXTREME.

image

Fritiden ägnas åt motion

Mojca tycker om att cykla, gå på promenader och ägnar sig gärna åt vattensporter under sommarhalvåret. Hon gillar även att fixa hemma och ta hand om trädgården. “När jag inte är på jobbet, så är jag konstant på benen”, berättar hon. Men ibland räcker det inte med en aktiv livsstil för att man ska känna sig bekväm i sitt eget skinn. Så var det för Mojca.

"Jag trivdes inte längre i mitt eget skinn"

''Mitt nuvarande jobb kräver mycket koncentration och noggrannhet. Det är väldigt stillasittande, och strax efter att jag började, så började jag även märka att kroppen förändrades, det var inte det minsta positivt. Jag trivdes inte längre i mitt eget skinn. Innan jag bytte jobb hade jag alltid haft samma figur”.

Sökte hjälp på naturlig väg

Mojca ville få till en förändring och längtade efter att känna sig som innan hon bytte jobb. Hon hade använt Slimmiums produkter tidigare och var nöjd med resultatet. Därför föll nu valet på WaterOut EXTREME. Hon läste på om drycken, frågade vännerna på jobbet om råd och bestämde sig för att testa.

Hon övertygades av de positiva recensionerna från andra kunder och framför allt av det faktum att produkterna är växtbaserade. Hon uppskattar även de kliniska resultaten och den enkla användningen.

“Jag började må bättre redan efter några dagars användning”

“Jag använde WaterOut EXTREME i två månader*, men jag var egentligen nöjd redan efter några dagar. Jag fick tillbaka motivationen och fick ordning på matsmältningen, vilket var en stor lättnad. Jag kände mig återigen lättare i kroppen och mindre uppblåst, jag tappade några kilon och fick tillbaka den fina figur jag kände igen sen tidigare”.

“Jag mår mycket bättre. Jag är otroligt nöjd med produkterna och skulle rekommendera dem till alla som vill ta hand om sig själva och sina kroppar. Även till dem som tvivlar – de borde testa och se hur de här produkterna kan förändra livsstilen och verkligen fungerar. Lite bra inställning och sund kost är allt som krävs. Stort tack till teamet på Slimmium!”

*Resultaten varierar från person till person. För att gå ner i vikt är det viktigt med en sund kost och en hälsosam livsstil.

Så fungerar WaterOut EXTREME

Vätskedrivaren WaterOut EXTREME med kraftfull 3-i-1-effekt eliminerar vätskeöverskott, påskyndar viktminskningen och reducerar celluliter. Innehåller en kombination av 8 naturliga ingredienser av högsta kvalitet som driver ut överskottsvätska, minskar uppblåsthet och ser till att viktiga mineraler stannar i kroppen.

WaterOut EXTREME erbjuder en rad fördelar – på naturlig väg:

• Reducerar vätskeöverskott och ökar elimineringen av toxiner

• Motverkar uppblåsthet

• Främjar viktminskning

Produkter för dig

SNABBA RESULTAT
-58%
Specialpris 225,00 kr Ordinarie pris 530,00 kr
Visa produkt