Paulo: "Jag gillar att titta i spegeln nu och se att mina kläder sitter bättre"

Paulo jobbar på flygplatsen. Han är ganska lång och har alltid haft en tendens att gå upp i vikt. När han kom upp i 107 kg visste han att det var dags för en förändring – och nu har han snart uppnått sitt mål om att bli kvitt fettet och bygga muskelmassa istället.

Läs vidare för att ta reda på hur han gjorde det!

image

“Jag ångrar inte en enda krona”

Paulo blev alltmer missnöjd med sin vikt: "Jag var trött på att titta i spegeln och känna mig missnöjd med mitt utseende. Jag hade ingen energi och hade till och med svårt att knyta skorna".

"Jag upptäckte ert varumärke via Facebook. Jag tog chansen och provade och ångrar inte en enda krona".

"Det som motiverade mig att testa var min desperation att gå ner i vikt. Sedan läste jag alla positiva kommentarer från andra kunder, vilket övertygade mig ännu mer".

VISSTE DU…?

Att småäta sent på kvällen kan vara förödande för viktminskningen. Om du inte kan undvika det, försök att åtminstone välja hälsosamma alternativ – det vill säga näringsrika livsmedel som man bara behöver äta lite av för att känna sig nöjd, t.ex. frukt, nötter, naturell yoghurt och keso.1 Som tur är erbjuder vi även effektiva kosttillskott som hjälper till att hålla hungerkänslorna under kontroll.

Paulo gick ner 7* kg på en månad!

Paolo tog hjälp av en av våra kundtjänstmedarbetare för vägledning och hittade snart en favoritprodukt: "Jag har testat flera produkter men jag älskar verkligen NightBurn. Sammanlagt har jag använt produkterna i ett år nu".

image

Och det dröjde inte länge innan Paolo började se framsteg: "Efter 1* månad märkte jag en enorm skillnad. Jag gick ner från 107* kg till ungefär 100* kg".

VISSTE DU…?

Studier visar att våra sömnvanor kan påverka viktminskningen. Under sömnen använder sig kroppen av sina fettdepåer, vilket innebär att ju längre och ju bättre vi sover, desto mer fett förbränner vi!2

“5* stjärnor!”

"Den största förbättringen var den minskade aptiten. Och med det kom förstås allt annat, som bättre självkänsla och en mindre klädstorlek".

Nu tycker Paolo mycket bättre om sin kropp: "5* stjärnor! Jag gillar att titta i spegeln nu och se att mina kläder sitter bättre".

"Det här har förändrat allt. Jag mår bättre i min egen kropp, känner mig mer energisk och kan vara mer aktiv".

Boosta din nattliga viktminskning med NightBurn XXL

NightBurn XXL hjälper inte bara till att förbättra sömnen, utan hjälper även till att öka den nattliga fettförbränningen – det innebär att du kan gå ner mer i vikt medan du sover!

  • Hjälper till att minska midjemåttet
  • Minskar suget att småäta sent på natten
  • Förbättrar sömnen
  • Inga stimulanter som stör sömnen

Allt detta med hjälp av otroliga naturliga ingredienser: vattenlösliga fibrer, Garcinia Cambogia, vitamin B6 och mycket mer!

Ta del av vårt specialerbjudande och bli en av över 400 000 nöjda NightBurn-kunder, du också!

*Ansvarsfriskrivning: Resultaten kan variera från person till person och kan skilja sig från de resultat som beskrivs på hemsidan. Våra produkter är inte avsedda att förebygga, behandla eller bota någon typ av hälsobesvär eller allvarliga sjukdomar.. Det är viktigt med en balanserad kost och en hälsosam livsstil.

Källor:

1 West, H. (2021, July 16). 10 clever ways to stop eating late at night. Healthline. Retrieved July 5, 2022, from https://www.healthline.com/nutrition/10-ways-to-stop-eating-late-at-night

2 Sivak M. Sleeping more as a way to lose weight. Obes Rev. 2006 Aug;7(3):295-6

Produkter för dig

KOMPLETT LÖSNING
-58%
Specialpris 233,00 kr Ordinarie pris 560,74 kr
Visa produkt
KOMPLETT LÖSNING
-68%
Specialpris 396,00 kr Ordinarie pris 1 253,00 kr
Visa produkt