Petra: "Jag fick min drömfigur på bara en månad!"

Du vet hur en larv kan förvandlas till en vacker fjäril? Precis så beskriver Petra sin upplevelse med Slimmiums produkter – och förvandlingen skedde både på utsidan OCH insidan. Det här är hennes berättelse!

image

"Jag hade nyligen möjlighet att testa några produkter från Slimmium. Eftersom jag även hade börjat träna för inte så länge sedan, och sommaren var på väg, så såg jag fram emot att inkludera produkterna i min nya rutin."

Farväl till överflödigt fett

Petra berättar att hon alltid har förstått att det inte finns någon mirakeldryck som skulle få henne att gå ner i vikt över en natt, och att hon verkligen tog uppdraget på allvar. 

"Jag började träna tre gånger i veckan och lade om min kost. Jag använde Slimmiums produkter för att få bukt med överflödigt fett på rumpa och lår. Jag lade även märke till att jag hade mindre cravings, och upplevde speciellt mindre sötsug."

Petra var medveten om att de sista kilona innan målvikten ofta är de absolut svåraste att få bukt med. Men hon försökte vara realistisk och satte tydliga mål för sig själv: "Jag hade egentligen inte som mål att gå ner i vikt, utan ville framförallt tackla fettdepåerna kring rumpa och lår – och jag lyckades nå mina mål på bara en månad!"

Minskade 6 cm i största problemområdet

Och här är resultatet av hennes förvandling: 

image

"På bara en månad gick jag ner 5 cm kring låren, 6 cm kring rumpan och 5 cm kring magen. Om du har ett tydligt mål och behåller fokus, så kan du också göra det!"

Vad gjorde mest skillnad?

Produkterna från Slimmium spelade en avgörande roll! Petras favorit är Slimmiccino, en läcker kaffedryck som främjar viktminskning, ger en härlig energikick, påskyndar fettförbränningen och minskar matsuget. 

Hon använde även L-Carnitine Pure 1000: "Jag tog det före träning och det fick mig att svettas mer. Jag använde även Shake'n'Shape, som var perfekt för att göra god glass och proteinomeletter."

Petra har dessutom känt sig mindre uppblåst sedan hon började använda produkterna. "Det var speciellt tufft under mensen, och de här produkterna har verkligen hjälpt!"

Vad är nyckeln till framgång?

Boostad viktminskning, fysisk aktivitet, detox och utdrivning av vätskeöverskott. Med Slimmiums breda produktutbud kan alla finna sin egen väg till en total kroppsförvandling, eller bara förbättrat välmående.

Produkter för dig

SNABBA RESULTAT
-58%
Specialpris 225,00 kr Ordinarie pris 530,00 kr
Visa produkt