Regina: "Jag känner mig lättare och mina kläder passar bättre.”

Regina arbetar som frisör men trots sitt hektiska schema hittar hon ändå tid till att träna 6 dagar i veckan. Ganska imponerande, eller hur? Undrar du vad som ledde till Reginas hälsosamma livsstil och vad som hjälpte henne hålla motivationen till att fortsätta och hålla formen?

Läs vidare ...

image

"Jag tyckte inte om min kropp. När jag tittade i spegeln visste jag att jag var tvungen att göra något, men latheten tog över. Jag spenderade alla mina dagar hemma - det var allt jag gjorde och jag hittade inte motivationen till att göra något åt det. "

Engagemang är det viktigaste! 

För ungefär ett år sedan började Regina med en mer aktiv livsstil. ”För fyra år sedan vägde jag 63 kg och var i riktigt dålig form. Jag hade bara inte den nödvändiga motivationen att göra något åt ​​det. När jag tittade på Instagram och såg alla de vackra tjejerna ... Jag ville bara vara som dem."

Hennes personliga tränare föreslog L-Carnitine Pure 1000 shots

Hennes personliga tränare föreslog att Regina skulle testa L-CarnitinePure 1000 från Slimmium , vilket gav henne hopp för att det skulle hjälpa henne att bränna mer fett. Och det gjorde de! Hon märkte de första resultaten efter bara några dagar*.

*Resultaten kan variera från person till person.

Regina: "Jag är så nöjd!”

Regina är nöjd med sina resultat; hon har mer energi och känner sig aldrig trött. "Jag är på bättre humör nu eftersom jag känner mig lättare och mina kläder passar mig igen." Hennes matsmältning har också förbättrats: "Jag äter bara godis ibland, men hur som helst har jag förbättrat min kost så att jag, allt som allt, känner mig både riktigt glad och hälsosam."

Det fantastiska med L-Carnitine Pure 1000 shots ** är att en flaska innehåller upp till 1000 mg L-karnitin av hög kvalitet - Carnipure® , som lurar din kropp att använda sina egna fettdepåer som bränsle. Det är därför det inte är en överraskning att Regina är så glad över resultaten.

Regina: "Jag längtar efter nästa träningspass!”

"Jag mår superbra och jag längtar efter att börja träna i september." Att lägga till L-karnitin i din dagliga rutin kan vara till stor hjälp för din kondition för utan L-karnitin kan du inte bränna fett för energi!

Våra kroppar kan producera L-karnitin på egen hand, men produktionen hindras av en obalanserad  dietnedsatt lever- och njurfunktion, en ketogen diet och för mycket stress .

Få de bästa resultaten med L-Carnitine Pure 1000 shots! 

Regina använde den tidigare versionen av produkten och uppnådde fantastiska resultat. Vi har nu uppdaterat receptet och gjort det ännu starkareFörutom 1000 mg L-karnitin innehåller det också 300 mg extrakt av grönt te, vilket ökar fettförbränningen med upp till 17%  -  även under vila! En ny smak av pina colada!

Testa idag!

* Effekterna av produkten kan variera från individ till individ.

** Kunden använde en tidigare version av denna produkt. Prova den nya och förbättrade versionen nu!

Produkter för dig